Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

Tufan

s_uzunkaya

Kalpar "hedef ilk 6 derken" takımın bukadar iddalı olduğunu saklamak istiyor olduğu aşikar belli oldu. onebiçim defans onebiçim futbol oynayışıydı kardeşim ya. %80 top bizde yarım pozisyon var. SAMSUNSPORumuzun ismi vardı zaten şimdi direk süperligi hedeflediğimizde aşikarlaştıktan sonra takımlar hep karşımıza bereberliği korumak adına futboldan başka herşeyi oynamak için çıkacaklar özelliklede samsundaki maçlarda. bu nedenle takımımızın duran toplardan sonuca gitmek için özel çalışmalar yapması gerekecek. çok kanser maçtı. gol oldu ilk tepkim -anaaa gol oldu yaaaaa  :D oldu ve sonra anca baarabildim gooolll diee :P

jean

allahja sukurler olsun bu macida kayipsiz gectik herseyi bitmedi gozuyle bakip onumudeki 3 macta en az 7 pua alirsak bu is bence biter hadi samsunsporum boyle devam cikalim artik

Kadir ÇELEBİ

30 January 2011, 23:41:25 #439 Son düzenlenme: 30 January 2011, 23:48:38 SamsunSpor_34
Görmeliler abi yer bitmiş pencereler dolmuş  :D yavaş yavaş videolarda düşmeye başlıyor

http://www.facebook.com/SamsunSK#!/video/video.php?v=10150095144223711&oid=9218885567&comments

Kadir ÇELEBİ

30 January 2011, 23:52:29 #441 Son düzenlenme: 30 January 2011, 23:55:55 SamsunSpor_34
http://www.facebook.com/SamsunSK1965#!/video/video.php?v=1828465788408&oid=206971698308&comments

Not: Explorer'e kopyayalıp izleyebilirsiniz Muhteşem taraftarımızı  samsunspor_x  >l< >l< >l< >l<  :'(

twitter

abi yine hınca hınç doldurmuşuz maratonun full olduğunu bilmiyordum

edmontdante

Alıntı yapılan: twitter - 30 January 2011, 23:53:19
abi yine hınca hınç doldurmuşuz maratonun full olduğunu bilmiyordum

valla ben de anlamadım maç içinde bu kadar dolduğunu

AhmetDenizci

Herşeyden önemlisi muhteşem bir ambiyans vardı stadda. Şirinler ve Maraton'un yaptığı şov harkuladeydi, tüm stad şimşekler diye inledi :)))

Kalpar'ın Turgay'ı çıkardığını görünce inanamadım, hatalarını görmeye başladı artık.

Bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum :)) GOlden sonraki meksika dansı çok çok güzeldi.

Artık tüm şehir inandı, evimize dönüyoruz.  samsunspor_x

Ayberk

Ekrem

Ya şu atkı falan sallarken görüntüler olsa eminim süper kareler cıkmıstır ortaya  >l< >l<

davidsavage

Maçtan sonra yarım polis otosundaki polsi abimizin megafondan kırmızı demesi süper olaydı stadtan cıkan bizlerde karsılıklı kırmızı beyaz şampiyon samsun yaptık polis abimizle  ;D sonunda polis abimizin bize dediği sizin Allahınıza kurban lafı asıl ona yakışıyor senin Allahına kurban be polis abim süperdin maç sonrası  >l< >l< >l<

alperen_55

Hedefe oynayan takım kötü oynarkende kazanmalı. Samsunsporumuzda bugün öyle bir maç oynadı ve kazandı.tebrikler murat yıldırım. :P

hala kızı

Alıntı yapılan: Ekrem55 - 30 January 2011, 23:57:31
Ya şu atkı falan sallarken görüntüler olsa eminim süper kareler cıkmıstır ortaya  >l< >l<
gerçekten muhteşem görüntülerdi zıp zıp zıplayarak seyrettik tv karşısında >l< >l<