Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

bizde 20bin kişi olçaz havanız kime  ::) samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

**KaR6**

maytap alcam, rizelilerden öğrendim onu da :)

şaka bi yana arkadaşlar geldiklerinde haber ette bi hoşgeldiniz diyelim abi..

millwall

eyvallah M6 başkuan.sıyırabilirsek birkaçtanesini çiftliğe indirme planlarımız var : )

Serkan

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 27 January 2011, 15:52:45
bizde 20bin kişi olçaz havanız kime  ::) samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

derdin ne  ?

beşnumara

Bugün stada gittim bilet gişesinin önünde iki kişi bekliyo yanıma yaklaştılar: "pardon biletler ne zaman satışa çıkacak burda satılmıyor mu" dediler düşünün :) :) Burda maç günü satışa çıkar maçtan önce metro florya ksabı vodafone gibi yerlerde satışa sunulur dedim şehrin içine gönderdim

berusa55

Fatih son mesajından sonra ben bilet almaya gidiyorum. Anlaşıldı  :D

babasamsunlu

kabacevizli55

ahmetsefa55

ben aldım 3 tane bıletımı koclardan.daha yenı gelmıs sanırım ılk ben almıs bıle olabılırım  :) ama yanımdakı kadın mac kacta dıye sordu. :)

fat55

30 Ocak 2011 Pazar günü 19.00 da oynayacağımız Altay maçı biletleri satışa sunulmuştur. Aşağıdaki merkezlerde bulabileceğiniz biletlerin bu noktalarda satışa sunulması, maç günü gişeler önünde olası yığılmaların önüne geçmek ve taraftarlarımıza rahat maç izletebilmek üzere biletlerine erken sahip olabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Satış Noktaları

Metro Turizm          56'lar, Atakum ve Cumhuriyet Meydanı

Aka Kırtasiye          İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı

Koçlar Giyim           Mecidiye Caddesi

Florya Kasabı          Cengiz Topel ve Saathane Meydanı

Öz Teknik Hırdavat  

Errea  56 LAR                    İstiklal Caddesi

Sergilediği "Tribün Gösterileri" ile yazılı ve görsel medyanın da ilgi odağı olmuş vefakâr taraftarlarımızın, ikinci yarının ilk iç saha maçında da tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz.

www.samsunspor.org.tr

fat55

SON CÜMLEYE BAKIN.bu yönetim yine unutmuyor en azından.saldır samsunsporum.

fat55

Eyvah yine o hakem
[ 27.01.2011 ]

Samsunspor'un pazar akşamı evinde oynayacağı maçı, Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan idaresinde bu sezon iki maça çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olurken, iki de net penaltısı verilmemişti.Bank Asya 1. Lig'in 19'uncu haftasındaki Samsunspor-Altay maçının hakemi, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı. Kırmızı-Beyazlılar, Bayarslan yönetiminde ligin ilk haftalısında Akhisar Belediyespor maçına çıkmış ve rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Volkan Bayarslan'ın yönettiği bir diğer maç ise Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesi. Samsunspor, bu maçta rakibine 2-0 mağlup olmuş, ancak Kırmızı-Beyazlıların iki net penaltısı verilmemişti. Bayarslan'ın Altay önünde nasıl bir yönetim sergileyeceği şimdiden merak konusu.

www.habergazetesi.com.tr

**KaR6**

davidsavage

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 27 January 2011, 16:14:55
ben aldım 3 tane bıletımı koclardan.daha yenı gelmıs sanırım ılk ben almıs bıle olabılırım  :) ama yanımdakı kadın mac kacta dıye sordu. :)

Bende koçlardan aldım bugün saat 2bucuk 3 arasıydı bana sormadı kadın maç saatini  :D darıldım şimdi  :P