Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

oynadığımız takım boş bi takım değil ya  kendi liginde lidermiş  heralde  avrupayda her sene katılıyolarmış

55samsunspor55

15 January 2011, 00:17:45 #241 Son düzenlenme: 15 January 2011, 01:54:17 Ant55
 SAMSUNSPOR: 0- FLAMURTARİ:1 ...Arnavutluk 1. Lig lideri Flamurtari karşısında hemen hemen tüm futbolcular forma giydi maç ortada geçti.

KareAs55

Teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için.......

ahmetsefa55

ya mustafa abı (kar6) dıyo ya ben bu sıtede sabretmeyı ogrendım dıye.yemın edıyorum sımdı yavas yavas anlamaya baslıyorum ne demek ıstedıgını  >:( >:( >:( >:(

kumköylü ahmet

yaaa arkadaslar antalyada olan kimse yokmu bir hazirlik macimizdan birtanerbile resim yok ortada sadece sonuclari takip edebiliyoruz...

realfans

Antalya Belek'te hazırlıklarını sürdüren Samsunspor 16 ocak  Pazar akşamı Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Antalya Belek'te hazırlıklarını sürdüren Samsunspor Pazar akşamı saat 20:00 'de Fenerbahçe takımı ile Antalya Mardan stadyumunda hazırlık maçı oynayacak.

[kanal D'den naklen]

europe_55

Ya bu Fener Aykut Kocaman'i göndermek istiyor galiba.
Yoksa sen Malatya faciasindan sonra, ne cesaretle yine bizimle mac yapip, 4 yemeyi göze aliyorsun? ;D

İnsallah kazaniriz!  samsunspor_x

Ayberk

Gönülden geçen arkayı fenerleyip 4-0 çekmek. Ancak bu maçın yapılacağını duyduğum ilk günden beri 1-1 bitecekmiş gibi geliyordu bana, bakalım bekleyip göreceğiz :)

AntZ

@DeLaGuarda

O kadar kötü mü yani takımın durmu?  :(

AhmetDenizci

SAMSUNSPOR - Fenerbahçe

www.samsunspor.biz etiketli, SAMSUNSPOR - fb hazırlık maçı için Kanal D tarafından hazırlanmış fragman, maalesef görüntülerin tamamı fb ile ilgili..

berusa55

Yalaka İstanbul basını; çok normal! Allah'tan şanlı armamızı koymayı akıl etmişler!

cembaba

@Ersin Abi,

Abi inşallah yeneriz de bizim gücümüzü, armamızın asaletini bir kere daha göstermiş oluruz...

Uğur Yıldız

55.oyu ben attım 2-1 dedim bu bi işaret =)

Jnr.Serkan

16 January 2011, 09:22:34 #253 Son düzenlenme: 16 January 2011, 09:57:40 Jnr.Serkan
Alt ligde hala bir efsanenin,Samsunsporun hala var olduğunu ve seneye yanlarına geldiğimizi hissettirmek,düşmanlara o korkuyu salmak  için Saldırın çocuklar !  Kocanız geri geliyor ULAN  8)

kabacevizli55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 January 2011, 04:03:43
Yalaka İstanbul basını; çok normal! Allah'tan şanlı armamızı koymayı akıl etmişler!