Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

Serkan

kanal d şerefsizi ; Samsunspor Rum kesimi takımımıda sadece fenerbahçe' görsellerinden oluşan fragman yayınlıyorsunuz.. allah belanızı versin..

Ayberk

Evet abi ya izledim, yemin ediyorum tüm reklam boyunca lan bir defa Samsunspor diyecek mi diye bekledim, en sonunda fenerbahçe Samsunspor maçı pazar 20:00'de naklen kanal d de dedi! >:( >:( >:(

Yok şampiyonluk kovalayan fenerbahçeymiş! Lan 9 puan fark var be insaf! Biz burada harbiden şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, farkında bile değiller belki de >:(

Hayır hiçbir şey deme eyvallah da, bari de ki; ".... Yeniden Süper Lig'e dönme parolasıyla ikinci yarıya başlayacak olan Samsunspor karşısında..." de!!! :o >:( >:( >:( >:( >:(

cembaba

Şerefsizler zaten, armamızda olmasaymış hiç bir şey koymayacaklarmış

mehmet yılmaz

Yalnız İnşallah süper lige dönersek var ya, biz her hafta İstanbul basınıyla papaz oluruz. Birisi Samsunpor aleyhinde yanlış birşeyler mi yazdı; yüklen babam... Yanlış mı konuştu? Bas telefonu, maili..  :) 8)

FB muhabiri arkadaşımla konuştum, "yeneceğiz sizi" dedim. Hocam. yenmeniz gerekiyor, berbat top oynuyorlar dedi.

delacoste

Avrupadan izleyebilecegizmi maci Euro D de bilen varmi arkadaslar.mac saat kac da

dr_ahmet

Umarım bu karşılaşma dengemizi ve havamızı bozmaz...
Alınacak bir galibiyet erken havaya girmemize ve ligde sonra
tökezlememize neden olabilir...
Bank Asya son haftaya kadar sabır isteyen bir lig...
Sakatlık olmadan geçer inşallah...

AhmetDenizci

Samsunspor'umuza iddia 8.00 oran veriyor, ohh be ne güzel gün hem galibiyeti kutlarken hem de para kazanıcaz :D

Gorkem

Güzel futbol bekliyoruz takımımızdan

jean

euro d veriyormuki avrupa yayini bulamadim netten fb tv de vermiyor sanirim

europe_55

Euro D'nin yayin akisinda, mac yayini gözükmüyor maalesef.   :(

http://www.eurod.tv/Yayin/Default.aspx?gun=7

Forvetim

tarih tekerrürden ibarettir hadi oğlum bi 4-0 skor yapında arkayı dörtleyelim adlı programlar patlasın tv.lerde, keyifle seyredelim

çarşambalı-55

arkayı dörtleyelim beyler süper lig yolcusu kalmasın 8)

kumköylü ahmet

yaaa arkadaslar cogunluk 4-0 demis yaaa biraz ciddi olalim yaa seyirci 5 e alisdi illlada 5 diyor ben fenerbahcen idaricilerin yerinde olsam istifa ederim  :D
3-1 benim tahminim koskoca bokdanbahce 1 gol atamayacakmi yaa

Ekrem

4 lerizz   >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

kalptenþimþek

16 January 2011, 16:43:17 #269 Son düzenlenme: 12 February 2011, 13:26:53 kalptenþimþek
"Fener var!" dediler, geldik...