50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 November 2011, 00:59:45
normal şartlarda oyuncu değişiklikleri sonuç alınmak için 10 dakikaya sıkıştırılmaz.
dakika 70 iken son kozlar oynanır. oyuncunun sahada ısınması yanlızca 5 dakikayı alır götürür. zaten sistem dağılmış.

var mısın o zaman koysun ılk 11 baslatsın.Gorelım neler yapacagını ? Ben girmis oldugu maclarda ''istediğimiz'' dilaver olmadıgını cok acık gordum.Bazen hocaya kızıyoruz neden oynatmıyor dıye ;ancak  bır gercek var kı hoca dıloya da sans verse ''nıye gırdı bu sımdı ? '' sozunu soylerken buluyorum kendımı ...

isyan

simdi beni yanlis anlamayinda Dilaver'i cogu insan gözünde büyütüyor sanki

cembaba

Dilaver 70'den sonra oyuna alınabilecek bir oyuncu ve oyunu koparacak bir oyuncu.

Mesela; ManU'da bir zamanlar forma giyen Ole Gunnar Solskjær  gibi...

ahmetsefa55

sağ kanatta oynaması oyununu kotu etkıledı.
ayrıca 84.dk olmuş.
10 kişi kalmışsın napsın dilaver..

GökhanÇağlar

bu takımda Ufuk,Bülent Kocabey ve Hakan Arslan ilk 11 de başladı ama bu şans Dilaver'e verilmedi.sonradan alsa bile 65de falan almalı hoca 85 de değişiklik yapıyor..

AhmetDenizci

Petkovic yedeklere bile almadı yine, anlamak mümkün değil.  :kafa:

beşnumara

Ahmet, dilaverin süper lig performansını ben mi beğenmiyorum yoksa sen mi çok seviyorsun bilmiyorum ama :) yokk bee olmaz bundan süper ligde bir şey.Şans verildiğinde son dakikalar kısa süreliydi ama saha içinde neler yaptığını az çok görüyoruz.Olumsuz düşünüyorum yani bu çocukla ilgili.

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 November 2011, 18:36:53
Dilaver 70'den sonra oyuna alınabilecek bir oyuncu ve oyunu koparacak bir oyuncu.

Mesela; ManU'da bir zamanlar forma giyen Ole Gunnar Solskjær  gibi...

Sen de gittin en marjinal örneği verdin be kardeşim adamı lakabı zaten süper yedekti :) oynamamasına rağmen gitmiyordu Manchester'dan

brigand

şahsen yetenekli ve üzerine düşülmesi gereken bir adam olduğuna inanıyorum. adamı sağ beke alıyorsun gerideyken hem de, mantık olarak uç bir uygulama olsa gerek. oyun içinde şut çıkarabilecek birkaç oyuncudan bir tanesi. inşallah daha fazla süre alır ve form düzeyi artar.

lucarelli

Eğer bir adam yedekse, ve hoca onu sahaya sürmüşse o formayı kapmak için elinden geleni yapacak. ister 25 hafta oynamasın ister son 10 dakika girsin. Oyuna girdin mi ben oyundayım dedirteceksin.

FaTiH_HaN

Futbolcular nedense inisiyatif almaktan korkuyorlar, top benden çıksın da nereye giderse gitsin hesabı, Murat biraz inisiyatif aldığında ne kadar etkili olduğunu gördük. Dilaverin de oyuna girdiği zaman biraz sorumluluk alması lazım al, ver, pas dene, şut dene ama bir şeyler dene yani yeteneklisin, sonuçta iki ayağını da kullanabiliyorsun, kendini göstermen lazım.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 29 November 2011, 12:40:14
Futbolcular nedense inisiyatif almaktan korkuyorlar, top benden çıksın da nereye giderse gitsin hesabı, Murat biraz inisiyatif aldığında ne kadar etkili olduğunu gördük. Dilaverin de oyuna girdiği zaman biraz sorumluluk alması lazım al, ver, pas dene, şut dene ama bir şeyler dene yani yeteneklisin, sonuçta iki ayağını da kullanabiliyorsun, kendini göstermen lazım.

Cünkü insiyatif alip hata yaparsan hatalarin daha cok göze batiyor. Zaten birbin zorluklarla kadro girmis ordada hata yapip yerini kaybetmek istemiyor.Mustafa Sarp en iyi örnek bence.Sadece al gülüm ver gülüm oyniyor ve her hafta ilk onbirde.

cembaba

Kimse insiyatif almayınca da olanları görüyoruz. Futbol bu elbet hata yapacaksın. 1 yapar 2 yaparsın. 3. ünde geçersin. Hakan Bayraktar da top kaybediyordu. 10 top alsa 3 geçse gol olsa o bile yeter.

55__Gurbet__55

Dogrusuda bu zaten.Mesela Murat ilk basda cok tedirgindi cünkü yedek olmakdan korkuyordu. Nezaman üst üste bir kac hafta ilk onbirde basladikdan sonra her hafta üzerine koyarak oynadi. Aynisi Zenke icinde gecerli.Buna karsin bazi oyuncularinda limitsiz hata yapma hakki var ve buna güvenerek onlar insiyatif aliyor.Halbuki hic birsey beceremiyorlar Ergün gibi mesela.

samuray

dilaver yeterince şans bulmadı son 3..5 dk ne yapacakki malesef takımızda bi özgüven sorunu var risk almaya çekiniyorlar o yüzdende topu bir türlü ileriye taşıyamıyoruz sonrada oyun al gülüm ver gülüme dönüyor o yüzden antalya galibiyeti kötüde oynasak kazanmamız onlarda özgüven oluşumunu sağlar diye düşünüyorum