50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

brigand

Geçen sezon için ayağına sağlık. Bu yıl ne oldu tam bilmiyorum. Sen mi iyi çalışmadın, yoksa hakkınmı yedin tam bir anlam veremedim ben. Ama yolun açık olsun.

Burak

Yolun bahtın açık olsun Dilaver

Turuncu

Yolun açık olsun . dilooooooooo

binikalamadım

55__Gurbet__55

samet_55

dilooo bol şans bu saatten sonra...giresun.. güngörenn maçlarındaki.muhteşem gollerin vede formanı çıkarıp sevinmeni unutmicaz..bence gitmemen gerekirdiya neyse....

mehmet yılmaz

20 December 2011, 16:51:19 #471 Son düzenlenme: 20 December 2011, 17:37:26 samsuni
Yolun açık olsun Dilaver, geçen sezon devre arası geldikten sonra verdiğin katkıda benim için unutlumaz olan şey Giresunspor'a attığı şahane serbest vuruştur. Şampiyonluğun yolunu açmıştır o gol. Sonra Ordu'da oyunun kilitlendiği ve bizim de 1-0 geride olduğumuz anlarda oyuna girin ve maçı çevirip, Zenke'ye golü attırdın. Ve elbette Güngören kilidini paramparça eden iki klas gol. Süper Lig iin yeterli miydin bilmiyorum ama insan olarak yeterliydin, yolun açık tekrar...

cembaba

Yolun açık olsun. Allah yardımcın olsun Dilaver.

SametYılmaz55

yolun açık olsun diloooooo.giresun'a attığın gol çok anlamlıydı gerçekten.hem süper lig kapısını araladık o golle hemde uzun bir aradan sonra bize frikik golü izletmiştin.gönül isterdi ki bu forma altında daha çok goller at ama olmadı.bundan sonraki  hayatında başarılar dilerim

Jnr.Serkan

Kısa sürede hafızamızda çok güzel yer edindin.Keşke Ahmet Şahin'de bu şekilde ayrılmayı başarabilseydi.İnşallah hep mutlu olursun,bize yaşattıkların için teşekkürler.Güngören'e gol attığında ki o sevincini hiç bir zaman unutmıcam

Lusage

Geldiğin zaman çok dalga geçtik seninle. Rober Hatemo'musun nesin ne ayak bu adam dedik. Ama o attığın bir birinden güzel 3 golle gözümüzün pasını sildin be Dilo. Belki bir şansı hak ediyordun ama olmadı işte. Yolun ve bahtın açık olsun. Allah gönlüne göre versin Dilo.

Ollivanders

O değil de birader , ne koydu Dilaver. Yolun açık olsun!

isa55

Attığın birbirinen güzel 3 gol için teşekkür ederim. Giresun maçındaki golün enfesti. Unutamam. Son anda yetişmiştim, bilet bitmişti, Giresun bileti alıp Şirinler tarafından izlemiştim. Bu sene hoca ile uyuşmazlık yaşadın. Seni sahalarda görmek isterdim. Böyle harcanmaktansa oynayabileceğin bir takıma gitmene sevinirim. Yolun açık olsun Güçlü.

##kdc##

yolun açık olsun Dilo  :kanka:

twitter