Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

Kaya

hahaha Alt üst yazmışım yaaa  ;D Onu bilmeyecek kadar da askeri bilgisizliğimiz yoktur heralde abi. :) Alt ÜSt ne yaaa

eren55

Bombalar ne zaman patlayacak?Bomba transferler yapacağız dediler kız kaçıranla oyalıyorlar.

Gökberk55

su felan taşıdığına göre mütevazi bi adam kalparla anlaşır inş,dalga geçmeyin çocukla bakarsın çok iyi çıkar bizi şampiyon yapar,2. emenike felan olur

Serkan

jean

saka bir yana isim yapmis adam alsak iyi olacak uc flas transfr dedilr ses yok

Recep

bu gün cuma namazında manisasporlu futbolcularla kaşılaştım ve namazdan sonra konuşma imkanı buldum dilaverin iyi futbolcu olduğundan bahsetti hepsi

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: recep55 - 07 January 2011, 18:52:27
bu gün cuma namazında manisasporlu futbolcularla kaşılaştım ve namazdan sonra konuşma imkanı buldum dilaverin iyi futbolcu olduğundan bahsetti hepsi
idmana gıttın mı abı

celebi

belkide şu anda akşam idmanına gitmiş olabilir kendileri

furkan5534

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: recep55 - 07 January 2011, 18:52:27

Icimden engelleyemedigim bir "Allah kabul etsin" deme istegi dogdu.. :)

potuk55

Ufuk ve dilever transferi ile kapatacazmı yani , bune ya hadida ptlayacak bombalar nerde ...

eren55

Orduspor bile Yıldıray'ı kovalıyor,teklif götürmüşler cevap bekliyorlar.Yıldıray'da reddetmemiş hani.Habertürk'ün sitesinde okudum.Valla bana göre transferde cılız kaldık gibi.İnşallah yanılıyorumdur.

sunbeam

Ne yapacaksin Yildiray'i? Adam'in yürüyecek hali kalmamis. O kadar sakatlik gecirdiki artik hic bir yerde oynayamaz? Bence Bank Asya'da bile basarili olamaz.

cany

zaten alsalar bile orduyu sallamaz istekli oynamaz bence...adı var diye getirtirler anca

jean

kabul etmemis zaten almanyaya donecekmis aratirmis ordu buyuk takimmis :D