Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: Mert 55 - 26 December 2010, 21:28:53
Ayrıca bu nasıl iş derken ne demek istediğini de anlamadım.Evet ilk mesajım o oldu onu da gurur duyarak yazdım ne var ki bunda ?

mert sonradan adamlar hani alıyordunuz felan filan gibisinden yazarlar makaraya alırlar sevmeyenimiz  çok orada

cezayir55

mehmet batdali almak zor cunku bursaspor devreye girmis

Mert

AntZ

Alıntı yapılan: Mert 55 - 26 December 2010, 21:28:53
Ayrıca bu nasıl iş derken ne demek istediğini de anlamadım.

Daha öncesinde kesin bir ifadeyle hayırlı olsun yazıpta sonradan kiralık mı düşünülüyor yoksa bonservisiyle mi diye sorman normal mi sence?

Mert

Alıntı yapılan: Ant55 - 26 December 2010, 21:36:16
Daha öncesinde kesin bir ifadeyle hayırlı olsun yazıpta sonradan kiralık mı düşünülüyor yoksa bonservisiyle mi diye sorman normal mi sence?

Dediğim gibi ortaya yem atmıştım bunda bu kadar irdelenecek ne var anlamış değilim.Tamam ilk mesajımdı ben de böyle bişey yazayım dedim orda dönen muhabbetleri bilmiyordum.Ama yusufun demesiyle çaktım.

AntZ

Alıntı yapılan: Mert 55 - 26 December 2010, 21:41:24
Dediğim gibi ortaya yem atmıştım bunda bu kadar irdelenecek ne var anlamış değilim.

Anladım kardeşim, ne demek istediğini de anlamadım demişsin ne demek istediğimi anlattım ben de  ;)

Ollivanders

Alıntı yapılan: cezayir55 - 26 December 2010, 21:31:52

kardesim olumlu yazsana biraz da. !!!! Veya kaynagın ne onu soyle.

Akyol

Alıntı yapılan: cezayir55 - 26 December 2010, 21:31:52
Bizde Sercan'ı alırız sıkma sen canını sabahtan beri olumsuz yazıyosun insanların hevesini kırmasan diyorum. Bize duyumlar geliyor hemde işkembeden değil yani biraz sabırlı olalım herşeyin hayırlısı olsun...

KareAs55

Erman kılıç'ı almak zor real madrid istiyormuş...  :-\

Ayberk

brigand

futbolcularımıza borcumuzun olmaması, maddi acıdan diğer takımlara göre daha iyi oluşumuz,taraftar ve takımın yakaladıgı hava tabikide diğer sezonlara göre daha iyi oyuncuları transfer etmemizi saglayacaktır. önemli olan bu takımda oynamak isteyeni alıp tam katkı yapmasını saglamak. inş bunu gerceklestirir yönetim..
ayrıca bu kadar olumsuz negatif olmamıza gerek yok. inan cogu süper lig takımından daha fazla itibarımız vardır piyasada. bu isim işe yarar yani.

Ayberk

Bir defa ben futbolcu olsam Sivas, Kasımpaşa, Konya gibi tehlikeli alandaki takımlar yerine Samsunspor, Denizli gibi takımları tercih ederdim. Bu çok basit, bir yerde kurulu düzende kafaya oynayıp kendini göstermek var, öteki tarafta sezon sonu boynu bükük bank asyaya dönmek...

celebi

merte yüklenmeyin merte yüklenen beni karşısına almış demektir  :D

özkan

Mehmet Batdal olayında sona yaklaşıldığı doğru,hagi'nin son kararı bekleniliyo,ayrıca klübün transfer politikasıda a ve b listeleleri şeklinde. yani kalparın istedigi mevkilere oyuncuları yonetım belirliyor.birinci ve ikinci alternatifler şeklinde.hayırlısı olur inşallah,ama şu gerçek;transferler harbi transfer olacak..

samsunspor.co.nr

Bugün Mehmet batdal isminin ortaya atılan bir iddia olduğunu duydum.ilgilendiğimiz doğru değil.

Kaynak:Isa Turan

Umarım fiyat yükselmesin diye böyle yaklasiyorlardir ama bu transfer haberinin asli yok gibi.

Sevgiler.