Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: davidsavage - 25 December 2010, 01:51:09
bu formanın fiyatı ne kadar arkadaşlar,nerden alabilriz konu burası değil ama mazur görün.

40 tl olması lazım fiyatı...

Burak

40 TL hemde bendeki artık Celil imzalı  :P :P :P :P

nomak55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 December 2010, 16:13:16
Kaşlarını mı aldırmış la bu  :-\ :-\ :-\

Neyse hayırlsıı olsun iki tarafada ..İnşallah o da bizde aradığımızı buluruz..  :-X :-X :-X :-X

Hacı harbiden alem adamsın ya direk kaş mevzusunu nasıl ilk bakışta sezdin bilmiyorum belki aldırmıştır ama ilk dikkat ettiğin şey harbiden çok ilginç amma güldürdün beni yaaaaa ;D ;D ;D ;D

FaTiH_HaN

manisaspor genelde kaliteli gelecek vaadeden gurbetçileri getiriyor sezer öztürkte almanyada A takımda oynamıyordu manisasporda parladı dilaver sakatlık yaşamasa belkide daha fazla maçta süre alabilirdi. manisa bu sene kaliteli kadro kurdu o kadroda şans bulamamış olabilir. dilaverden çok şey beklemiyoruz zaten koşan ayağ pas yapan bir oyuncu ise bankasyada iş yapar. inşallah sakatlığı nüksetmez.

saim55

inşallah takımımıza faydalı olur. inşallah bizi sinir stres sahibi yapmaz

realfans

inş formunda olur ... samsunspor_x

nomak55

davidsavage

SSKLA

Alıntı yapılan: Burak - 25 December 2010, 09:56:19
40 TL hemde bendeki artık Celil imzalı  :P :P :P :P

Sayem de :D :D :P O formayı yıkadınız mı ? Yıkadıysanız imza çıktı mı ?

oguz_5528

Ulan ne güldüm Hatemoğlu benzetmesine inşallah iyi olur yaa..Kesinlikle kendini kanıtlamış bir forvet istiyoruz

Burak

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 25 December 2010, 18:22:19

Sayem de :D :D :P O formayı yıkadınız mı ? Yıkadıysanız imza çıktı mı ?

ben temiz formaya imza attırdım yıkamama gerek yok o yüzden  :D :D

ercan4567

kimler gitti peki gene bir sürü laf dönüyo o kadro dışı bu kadro dışı haber verin biraz, gelini gördükş

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ercan4567 - 26 December 2010, 11:39:37
kimler gitti peki gene bir sürü laf dönüyo o kadro dışı bu kadro dışı haber verin biraz, gelini gördükş

cok defa yazıldı ama yıne yazalım madem. cenk,sezer,anıl,savaş,sercan,jonathan,can özgür gonderıldı.

HoliganSamSunLu

samsunsporumuza hayırlı olsun inşallah faydalı olur...

özkan