Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

beşnumara

Şaka bi yana da beyaz zenke olacağını düşünüyorum bu çocuğun  ;D ;D beyaz pele siyah zico gibi :D

alisan5516

adam girse şurayı okusa top oynamadan gider yani

kuzey55

ben de çok umutluyum nedeni bilmiyorum ama.inşallah faydalı olur.

kuzey55

Alıntı yapılan: alisan5516 - 24 December 2010, 22:46:04
adam girse şurayı okusa top oynamadan gider yani

aynen ne moral kalır ne şevk :)

KareAs55

O giderse ozaman hüseyin kalparada burayı okutalım olmaz mı  :)

AntZ

Alıntıarzania45
Samsunlu arkadaslar hic meraklanmayin bu cocuk gercekten cok iyi bir futbolcu, ayaklarina hakim. inanilmaz sutlari var gecen sene tam kadroya girmeye baslamistiki ayagi kirildi malesef. Cok fantastik goller izleyebilirsiniz hazir olun...

AlıntıAKİZMİR4535
akhisarspor alıcak diye duydum fakat samsunspor anlaşmış hayırlısı olsun bence iyi bir transfer..

http://www.ajansspor.com/yorum/?h=269641

kuzey55

adamın yüzüne karşı küfretti bu taraftar ama onda yüz yok gitmez o.

AlıntıSamsunlu arkadaslar hic meraklanmayin bu cocuk gercekten cok iyi bir futbolcu, ayaklarina hakim. inanilmaz sutlari var gecen sene tam kadroya girmeye baslamistiki ayagi kirildi malesef. Cok fantastik goller izleyebilirsiniz hazir olun..

demiş manisalının biri.umarım dediği gibi çıkar...

AntZ

KareAs55

Yüzsüz olduğu apaçık ortada abi azcık gururu olsa şuana kadar gitmişdi , istifa ediyomuş güyaa blöfcü çakal  >:(

kuzey55

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 December 2010, 22:51:51
Yavaşsın Mustafa  :D

sen bu işin kurdusun abi.samsunsporla ilgili kuytu köşede ne varsa bulup çıkarıyosun.biz de tebrik etmek düşer :)

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 December 2010, 22:55:35
sen bu işin kurdusun abi.samsunsporla ilgili kuytu köşede ne varsa bulup çıkarıyosun.biz de tebrik etmek düşer :)

Takılıyorum kardeşim, söylediklerin hepimiz için geçerli, hepimiz kıyıda köşede Samsunsporumuzla ilgili yazılanları tarayan kurtçuklara dönüştük.  :)

kuzey55

dedik ya deliyiz,samsunsporluyuz :) :)

kuzey55

AlıntıSüper transfer. Süper ligde çok rahat oynardı o adam. Samsunsporlu arkadaşlara hayırlı olsun, kıskanmadım desem yalan olur

altaylı bir arkadas söylemiş boş adam değil sanki.

Ollivanders

sonuna gulucuk koymus ama :) Dalga mı geçiyor acep :D

kuzey55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 December 2010, 23:14:16
sonuna gulucuk koymus ama :) Dalga mı geçiyor acep :D

sanmam ciddi yazmış gibi sanki :)