Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

KareAs55

0.5 değerinde  :)   kaldı 6.5  ;D

Forvetim

hayırlı olsun, inşallah beklentilerimize cevap verir takımda kalıcı olur iyiyse senelerce hizmet eder bize.

lucarelli

5trawberry

Nedendir bilinmez, topçuluk dışında her türlü meziyeti var gibime geliyor.

SerhaT55

İnşallah hyrlı olur işimize yarar :) :) :)

AntZ

Alıntı yapılan: 5trawberry - 24 December 2010, 19:09:54
Nedendir bilinmez, topçuluk dışında her türlü meziyeti var gibime geliyor.

Futbolcunun kaşına gözüne göre karar verilir mi ayıp ama, bakın Necati Ateş'e, hem kaşlarını aldırıyor hem çatır çatır oynuyor  :P

5trawberry

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 December 2010, 19:14:20
Futbolcunun kaşına gözüne göre karar verilir mi ayıp ama, bakın Necati Ateş'e, hem kaşlarını aldırıyor hem çatır çatır oynuyor  :P

yok abi baktım facebook'da fotolarına adam manken olacakmıs yanlıs iş yapmıs.
Sanırım isminden doalyı olamamaıs :D
Bak Messi'ye tipi parasızlıktan saçını kestiremiyo gibi ama çatırdatıyo :D

KotuCocuk55

Laaaayyytt!
Ne güldüm yaa,adamın ve kalparın .... koymuşsunuz remen.
Şimdi biri çıkıp antrenörümüze futbolcumuza sövse kimse ağzını açıp bişe diyemez.

Yapılan açıklamada takım değerlerine saygılı,ahlaklı,etik kuralları bilen oyuncular alıcaz diyorlardıya ben o açıdan rahatım ..Yoksa zenke,kenan,ersin filan hayal edemiyorum... :D  :D   :D

davidsavage

berusa55

24 December 2010, 20:33:02 #69 Son düzenlenme: 24 December 2010, 20:35:35 berusa55
Tipi dış görünüşü huyu suyu çok farketmez yeter ki sahada Samsunspor'umuz için canını dişine takıp oynasın yeter. Guti için de inbe falan dediler ama adam sahaya çıkıp işini yapıyor senelerdir. Hayırlısı olsun.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 December 2010, 20:33:02
Tipi dış görünüşü huyu suyu çok farketmez yeter ki sahada Samsunspor'umuz için canını dişine takıp oynasın yeter. Guti için de inbe falan dediler ama adam sahaya çıkıp işini yapıyor senelerdir. Hayırlısı olsun.

hayırlı olsunda bence anıldan daha güzel olacagını zannetmiyorum ama inşaallah yanılırımda süper top oynar

kuzeycity

hayırlısı olsun saha içindeki resimleri bişeye benziyo teknik bi oyuncu gibi resimlerde, ama dışarda zırto gibi :D

Ayberk

Altaylı bir vatandaş TD'de kıskandım bu transferi, Süper Lig'de rahat oynayacak oyuncuydu demiş :o

King1965

Ayberk