BURGER KİNG Yeniden Samsun'da

Başlatan berusa55, 07 December 2010, 21:52:37

« önceki - sonraki »

Burak

Forza Ranch Sos üzerine tanımam hastasıyım hadi açıl artık Burger King  >:( >:( :P :P

kuzey55

Alıntı yapılan: Burak - 17 March 2011, 12:24:52
Forza Ranch Sos üzerine tanımam hastasıyım hadi açıl artık Burger King  >:( >:( :P :P

offf 4 aydır kokusunu özledim valla :)

lucarelli

Şu sosları parayla satmaya başladıklarından beri illet oluyorum Burger'a.

FaTiH_HaN

burger king muhabbetinden sonra iş yerinde öğle yemeğinde patlıcan musakka olduğunu görmek  :-X yok böyle bir duygu anlatamam  :'(  :D

emre

Alıntı yapılan: lucarelli - 17 March 2011, 13:10:12

yapmak mecburiyetindeydiler çünkü millet onlarca alıp eve götürüyordu  :D

Burak

Alıntı yapılan: lucarelli - 17 March 2011, 13:10:12

aksine ben para ile olmasına sevindim sebebi ise istediğim kadar alabiliyorum utanmadan  :-[ :-[ :P :P

maraton

Akyol

Alıntı yapılan: Burak - 17 March 2011, 14:46:30
aksine ben para ile olmasına sevindim sebebi ise istediğim kadar alabiliyorum utanmadan  :-[ :-[ :P :P
ee para var huzur var burjuva burak  ;D

berusa55

17 March 2011, 15:58:44 #68 Son düzenlenme: 17 March 2011, 21:37:44 berusa55
Bu arada Burger King'i bu kadar mevzu edince bu sayfayı okuyan kişiler BK'i çok önemsiyoruz ya da abarttık sanabilirler. Samsun'umuzda BK olması çok önemli bir şey değildir ama olmaması, evet bir eksikliktir, tıpkı AVM'ler, sanayi tesisleri, başka mağazaların olmaması gibi. Samsun bir büyükşehir ve burada da diğer büyük şehirlerdeki insanların faydalandıkları her türlü imkânı bulabilmeliyiz.

Bundan 10 sene önce Karadeniz'de ilk ve tek Samsun'umuzda açılan Burger King'in (hem de iki tane birisi Çiftlik'te diğeri de Migros'ta) neden kapandığına anlam verememiştik; sanırım işletme sahibiyle alakalı bazı sorunlar oldu ya da başka bilmediğimiz mevzu. Yoksa Samsun gibi bir büyükşehirde potansiyelin oldukça fazla olduğu bu şehirde her tür mağaza, restorant iş yapar bunu hepimiz biliyoruz. Bu mevzuyu konuşmamızın asıl sebebi bu yoksa abartılan bir şey yok; yanlış anlayabilecek diğer arkadaşlarımız açısından sanırım anlaşılabilmişizdir.

Tekrar hayırlı olsun...

cgr

Çiftlikte açılacak olan Mc Donalds büyük ihtimalle açılmıyor. Bu duruma üzüldüm çünkü iş yerime çok yakındı :( Uzun zamandır hiç bir şey yapılmıyor inşaat olarak. Ayrıca bugun önünden geçerken Kiralık yazısı vardı camda.

berusa55

Ordan vazgeçmişler Çağrı. Sanırım daha iyi bir yer arıyorlar. Olmasa da olur. Yeşilyurt'ta var malum ama BK cuk diye oturmuş Çiftlik'in köşeye :)

Serkan

esma hanım konağına açıcaklar mc'i

berusa55

Alıntı yapılan: Serkan - 17 March 2011, 22:26:05
esma hanım konağına açıcaklar mc'i

Ben de öyle duydum Serkan. Kesin miymiş o; tam emin olamadığım için yazmadım.

birolkys

Bu gün geçerken düşündüm .Demekki başka şeylerde :) :) düşünsem olacak.

Serkan

Alıntı yapılan: birolkys - 17 March 2011, 22:29:56
Bu gün geçerken düşündüm .Demekki başka şeylerde :) :) düşünsem olacak.

aman birol abi bu aralar Mağlubiyet beraberlik düşünme aman diyeyim :d