Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 15:04:24
bunu niye sanaldan yapıyorsunuzkı gördüğünüz zaman indirin.ama dikkat edinde meskenlerden biri olmasın o

hayrıola sendemi trabzonlusun? burası heryer değil atkısı neden zoruna gidiyor ? ve o atkılarda ss.biz yazmıyor zoruna giden ne ?

kuzey55

Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 15:05:07
atkı paralarından kalanla yapsaydınızya koagrefiyi

sanane senmi verdin sana mı kaldı hesap sormak.kendi aramızda topladık yaptık.zoruna gitmiş kesin ts lidir bu.

brigand

ulan adamla gurur duyulacagına yapılanlara bak. çıkıyor Samsunspor'u temsil ediyor hemde çok iyi bir şekilde. ama insanların peşine düştükleri olaya bak. tarafsız falan davranmayacksın, hiçbirşeyde yapmayacaksın bu insanlara. kimin ne oldugunu şahsen yıllardır biliyorum. ben gittim geldim değişen hiçbirşey yok. yazıklar olsun.

brigand

bizim istanbul büyükşehir belediyeden bir farkımız yok hacı. adamlarında taraftarı yok ,bizimde yok !!!!

beşnumara

Alıntı yapılan: brigand55 - 06 December 2010, 15:24:49
bizim istanbul büyükşehir belediyeden bir farkımız yok hacı. adamlarında taraftarı yok ,bizimde yok !!!!

Çok farkımız var aslında.Onların içinde hain yok taraftarı olmadığı için ama bizim içimizde hain çok

brigand

dün takım bugün bu olay çok sinirlendim. pazar sabahı ne güzel uyanmıştım şuanki halime bak. aslında bu sinirle fazlada yorumda bulunmak istemiyorum ama bu saatten sonra bazı şeyler daha farklı olacaktır.

KareAs55

Sen daha koreografi yazamazken sanamı kaldı nasıl yapdığımız , boş boş muhabbet yapmayın icraat yapın.  Sen rahat ol biz rant kavgası peşinde olsak neler olurdu siz daha iyi biliyorsunuz   ;)

cem 55

mehmet abim sen hiç bunalma sıkma canını biz herşeyin ne oldugunu çok iyi biliyoruz sen oraya spor yazarı kimliginle çıktın içinde hiç art niyet olmadan samsunspor tribünlerinin yükselişinden üstüne basa basa bahsettin ama herkes başka hesaplar içine girmiş  her zaman yanındayız abim seninle gurur duyuyoruz

Ollivanders

Allah büyük. Yukardan herşeyi goruyor. Susmak en iyisi.

SAMSUNLU ORUMA 55

forza şimşekler kardeşim samsunspor.biz ordu maçında kendi imkanlarıyla kareografi parasını topladı ve ordu maçındaki o muhteşem güzelliği sağladı eğer bu abilerimiz olmasa tribün güzel olmaz ama senin gibi insanlarda rant peşinde koşmasalar ne güzel olur !!!!

FaTiH_HaN

Tufan

hoba son bomba ss.biz atkılarında rant varmış!
artık sadece susuyorum, bakıyorum ve aptal aptal gülümseyebiliyorum.

Engin abi, Mehmet abi veya dernek başkanı olarak Erdem abi artık kim ilgilenebiliyorsa
site anasayfasına ve yerel gazetelere Samsunspor.biz sitesinin felsefesini anlatan bir manifesto yayınlayalım yoksa işler içinden çıkılmaz bi duruma doğru gidiyor.

Burak

@ forza şimşekler  

atkı paralarından kalanla yapsaydınızya koagrefiyi

atkıdan edilen kaynak oraya aktarıldı zaten birader. Madem forza şimşeklersin Samsunspor için 55 tane kombineyi tam fiyatıyla alın (münferitler hariç ) yada yapılacak bir organizasyon için 2-3 günde 3-4 bin TL toplayın.  Ben dün 140 TL yol paramı 15 TL maç biletimi cebimden verdim . Bu sitedeki Diğer herkes gibi !!!  Grup diye geçinenlerden birisi de İstanbul'da stadın önüne kadar gelip biz adam başı 15 tl veremeyiz girecez bir şekilde diyordu. Destek olamıyorsunuz bari saygı duyun köstek olmayın

babasamsunlu

Ordu maçındaki koreografi uzun yıllar konuşulacak gibi görünüyor. Samsunspor.biz sitemizdeki arkadaşlarımızın ( bu arada en büyük emek Av. Engin Sever ve Koçyiğit Ticaret ekibinindir ) üstün çabaları ve tamamen Samsunsporluluktan kaynaklanan sevdaları ile orta koydukları bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik etmek isterim.

Sadece dört-beş dakika sürecek bir görüntü için günlerce çalışıldı ve Allah'a şükür alnımızın akıyla hep birlikte kalktık bu işin altından. Bir tebrik de maraton tribünde bulunan ve artık iyice tecrübe sahibi olmaya başlayan memleketimin güzel insanlarına. Ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlardı ve son drece iyi yaptılar işlerini. Tebrikler bitmedi tabii; hafta içinde tuhaf bir operasyonla mağdur edilen tribün grupları bu şehirde ne kadar önemli bir dinamik olduklarını stat dışı ve içinde gösterdiler. Bank Asyada Samsunspor tribünleriyle kıyaslanabilecek bir topluluk yok! Süper Ligde ise ilk 5'in içinde kesinlikle yer alırız. Çünkü Samsunspor tribünleri çağ atlamıştır. Sadece maratondaki koreografiyle değil, tezahürat ve atkı kültürüyle de çağ atlamıştır. Tribün gruplarıyla da, bilhassa maraton tribünden hayranlıkla seyrettiğimiz Şirinler'le de çağ atlamıştır. O statta 1.500 kişiyle maç seyrettiğimi de biliyorum ben; şimdi ise stat yetmiyor taraftara. Gurur duyuyoruz, tüylerimiz diken diken oluyor bu azamet karşısında; evet, Samsunspor tribünleri çağ atlamıştır ve artık sıra takımda!
Organizasyonu gerçekleştiren samsunspor.biz çok önemli bir konum edindi artık. Rahmetli Av. M. Teoman Taş'ın kurucusu olduğu sitemiz onun hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ancak bence bu site bir zamanlama hatasıdır, hepimizi zamanlama hatasıyız aslında...
Çünkü biz ve diğer taraftar grupları Celil, Ercan, Serkan, Ertuğrul, Tümer, Timofteli zamanda olmalıydı ya da o kadro şimdiki zamanda! İsmail Uyanık başkan böylesi tribünleri fazlasıyla hak etmişti ama maalesef koskoca bir şehir gaflet uykusundaydık.

"Niçin Avrupa'ya gidemiyoruz? Niçin Türkiye Kupası kazanamadık?" gibi sorular soruyor ve başarı istiyorduk. Lakin geçen zaman ve çekilen acılar gösterdi ki Süper Ligde yer almanın kendisi zaten başlı başına bir başarı imiş. Ancak anlayabildik bunu ve şimdi yıllardır yüzünü görmediğimiz bir sevgiliye hasret kalmış gibi özlüyoruz ait olduğumuz ligi.
Ben Samsunspor taraftarı olmaktan dolayı gurur duyuyordum her zaman, benim için dar-ı dünyadaki en büyük payelerden birisidir bu unvan! Ama şimdi tribünlerimle de, arkadaşlarımla da gurur duyuyorum! İstanbul takımlarının profesyonel şirketlere dünyanın parasını ödeyip de yaptırdığı hazır koreografileri Samsunspor taraftarı, kimseden bir lira dahi almaksızın, tamamen gönüllü olarak yapmıştır. Bu anlamda maddi-manevi fedakârlık yapan ve ortaya çıkan o güzelliğe ait olan herkese teşekkür etmek lazım.

Samsun'un marka yolculuğu adı altında içi boş icraatlara imza atanlar; kuş peşinde, Amazon peşinde koşanlar artık gözlerini açmalılar. TRT'nin canlı verdiği maçtaki o tablodan daha güzel hangi imajı koyabildiler ortaya Samsun adına! Bu şehrin bir numaralı falan değil, tek markası Samsunspor'dur. Ambleminden, renklerine kadar mukaddes bir sevdadır.

Allah aşkına dönelim artık evimize, rüyalarımıza giriyor o güzel günler...
Ve son olarak; taraftar olarak daha ne yapalım? Çıkıp biz mi oynayalım?

Ordu maçı sonrası Mehmet Kardeşimin yazısı....Susuyor ve altı çizili yeri defalarca okuyorum..  :( :( :(

Ollivanders

Susmak bazen en guzel cevaptır abi. Ama Anlayabilene.