Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

beşnumara

Burada yazılacak çok şey var lakin takım ligin en fazla gol yiyen takıma mağlup olmuş üstelik maçtan önce bize ayrılan o büyük tribünü tıklım tıklım doldurmuşuz içimiz kıpır kıpır olmuş o soğuğa rağmen ama gel gör ki kim neyin peşinde.

Yazıp yazıp siliyorum konuşmayacağım sözün bittiği yerdeyiz :( :(

epçeli köylü

Ben bu işte bir kıskanma seziyorum ama.Herzaman olduğu gibi dürüst olan iyi işler yapan daha çok ses getiriyor.

sercan5592

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 December 2010, 13:30:31
Ben bu işte bir kıskanma seziyorum ama.Herzaman olduğu gibi dürüst olan iyi işler yapan daha çok ses getiriyor.

aynen öyle bazıları çekemedikler için kendilerinden biri oraya cıkmadıgı ıcın boş boş konusuyo kıskanclıgından rant peşinde olan kişiler tribunde ayrımcııgı cıkarn kişiler faceden konusuyo öyle

SAMSUNLU ORUMA 55

mehmet abinin çıktığı bank asya birinci lig günlüğü programının videosu yok mu izleyemedim dün güngören deplasmanın da maçı izledim daha sonra kayseriye yol aldım onun için

Jnr.Serkan

Mehmet abi  programı izledim çok başarılıydın tebrikler.Yazılanları okudum şok oldum anlam veremedim.Bir Samsunsporlunun bununla gurur duyması gerekrken okuduklarım adına ben utandım şahsım ve bağlı olduğum grup adına...Bazı şeyleri kendi adımada gözden geçirme vakti gelmiş demektir...

doðan

üzüldüm sadece  :-X
yazılanları okumadım ,okumakta istemiyorum , Engin sever de mehmet de çok güzel cevaben yorumlarını yazmışlar , ben o kadar usturuplu yazamıyorum ,
yapmaya çalıştığımızı görmezden geln zihniyeti anlamaya çalıştıkça da bunalıyorum , özellikle takdir ettiğimiz , beğendiğimiz , örnek gösterdiğimiz ..bir diğerinden kesinlikle ayıt etmediğimiz .. kişi yada gruplardan bunu duyunca da üzülüyor insan , demekki neymiş adam seçecekmişsin...

berusa55

Sanırım biz artık sadece ama sadece Samsunspor'luluğumuzla gurur duymalıyız. Beğenerek ve gururla! izlediğimiz, karşılıklı boğazımız yırtılırcasına tezahürat yaptığımız, alkışladığımız, alkışlandığımız tribün kardeşlerimizin bu son tutumuna anlam verebilme, yorum yapabilme kabiliyetimiz kalmadı; söylenecek söz gelmiyor insanın aklına.

berusa55

06 December 2010, 14:52:59 #112 Son düzenlenme: 06 December 2010, 14:55:51 berusa55
Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 14:50:05
Önce kendi sorgulayacaksın..
Burası heryer değil atkısı bastırıp rant,para peşinde koşmanın bi anlamı yok çok boş yazılar yazıyorsunuz 2.ligde takım 20 bin kişiye oynuyor konusu bile geçmiyor yazık
samsunspor.bizden üyeliğimi silmek istiyorum.

Üstteki profil sekmesini tıklayıp soldaki menüden "bu hesabı sil"i tıklayabilirsin kardeşim!

kuzey55

zaten 2 mesaj yazmışsın sildirmen bişeyi değiştirmez.ayrıca bu rantcı diyenlerin aklına şaşıyorum.burdaki abilerimiz işleri güçleri bi tarafa bırak ne yaparız diye koşturuyolar..burdan da anlıyoruz ki müthiş bir çekememezlik var bizim tribünlerde ve malesef bu yüzden türkiyede tribün denince kimse samsun demiyor....

kuzey55

sizin yapamadığınızı yapıyor burdakiler.amacı ne olabilir ki sizin için sorun değil tabi burası heryer olması burası trabzon olması.grubun adına konuş samsun tribünlerine ne verdiniz allah aşkına.ne yaptınız? bırakın kıskanmayı da tebrik edin burdakilerin sayesinde samsunspor taraftarı çok iyi deniliyor.bunu şirinler söylese hadi dicem ama şimşekler ne yapmış da bunu soruyo.

alex agbo

Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 14:57:51
burası heryer değil atkısını amacı nedir bana biri açıklasın?

anlatsalar anlicakmısın? bu soruyu sorabilecek kadar kıt bir beyne, hele de rant için atkı bastırdınız diyebilecek bir kafaya ne anlatsın bu millet?

yinede deneyeyim, anca burada atar gider yapıp sokakta başka takım taraftarı görunce gıkını cıkaramayan taraftar gruplarınn yapamadgını yapmaj o atkıyı cıkarmanın sebei olabilir mesela. bilinçlendirmekte olabilir çaktın mı

alex agbo

sizmi rant peşinde koşmuyonuz? tribune rantı getiren sizsiniz la bilmiyomu bu millet. akıllmı samıyon kendini

salihcakir

Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 14:57:51
burası heryer değil atkısını amacı nedir bana biri açıklasın?
bu rant peşinde koşmak değildirde nedir?
Ayrıca m.yılmazın bir diyaloğu geldi kulağım çok şaşırdım diyorki Trabzon düşmanlgıı olmasa bukadar insanı bi araya nasıl toplarız devam böyle m.yılmaz

hemşerim boş boş yazıp durma. hadi git. adamın canını sıkma. yok rant peşinde koşuyormuşta bilmem neymiş. sen kareografi zamanında para toplayan üyeler listesinde var mıydın? bok atmaya çalıştığın insanlar vardı da; onun için söyledim.

biraz evvel sorunu sordun; nasıl silecem hesabı diye. cevapta vermiş arkadaşlar.

kuzey55

Alıntı yapılan: forzasimsekler - 06 December 2010, 15:01:53
hiç değilse rant peşinde koşmuyoruz samsunsporun peşinden koşuyoruz.

tabi biliyoruz biz kimin ne oldugunu.boş boş konuşmayı bırakın da samsun tribünlerinde güzel şeyler oluyo destek verin tebrik edin...

alex agbo

naparsın öldürürmüsün? kaç kişiyi vurdun bugune kadar?