KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

Lusage

Video 640 * 480.

Deneme amaçlı yapılmış video.

Aslında Kabus kareosunun videosunu da ekleyecektim ancak mevcut videolar kaliteli olmadığından eklemedim.

Eklenecek olan yönergeleri buraya yazarsanız sevinirim.

Bir kaç resimi çıkartıp resimlerin geçiş süresini arttırmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur.

Burak

Alıntı yapılan: brigand55 - 25 November 2010, 01:17:38
bu işin neden yapıldıgını anlayan her SAMSUNSPOR' lu , bu işe canla başla sarılır zaten. gereken yapılır. gerekirse bırak 2 kişiliği 3 kişilikte çalışırım. ben cuma- cmrtsi ve pazarımı veriyorum feda olsun...

sen veriyon da kanka biz nasıl verelim  :D :D  3 gündür saat 10 da çıkıyorum şu anda da ayaktayım saçma bir kosgeb hikayesi yüzünden müşterilere mahçup olmayalım diye. Neyse ki işimi hallettim  ;D ;D ;D 

edmontdante

Kardeşim emeğine sağlık.
Hazırlık aşamalarına ait kısmı biraz azaltabiliriz.Çünkü tv de bu kadar uzun süre yayınlayacaklarını sanmıyorum.Hazırlık fotolarını azaltıp adana maçındaki koreografi fotolarından ekleyebiliriz.Pankartın bitmiş hali-Kartonların nasıl rulolandığı ve taşındığı-tribüne nasıl dizildiği video da olabilir.
Başına düz kırmızı zemin üzerine " geçen sezon adana maçında yapılan ve tüm Türkiyede ses getiren koreografinin benzeri bu hafta Ordu maçında yapılacaktır."
Kartonların rulolandığı fotoya" 30 dan fazla kişinin 1 hafta mesai harcadığı"
Hazırlık aşaması fotolarından kartonların koltuklara yerleştirildiği bir tanesine "koltuklara bırakılan kartonların mutlaka o koltukta açılması ve başka yerlere taşınmaması" uyarısı
Adana maçında takım sahaya çıkarken ki fotoya "Takım sahaya çıkarken ve İstiklal marşında olmak üzere 2 kez açılacağı"
Talimatlara uyulması gerektiği ve görevli arkadaşlara yardımcı olunması gerektiği
En sonuna da "Türkiye yine bizi konuşacak" cümlesi
Müzik olarakta  Campione 2000

özkan

Alıntı yapılan: Burak - 25 November 2010, 04:18:37
sen veriyon da kanka biz nasıl verelim  :D :D  3 gündür saat 10 da çıkıyorum şu anda da ayaktayım saçma bir kosgeb hikayesi yüzünden müşterilere mahçup olmayalım diye. Neyse ki işimi hallettim  ;D ;D ;D 

Geçen seferki gibi b formlarında finalle uğraşmayalım ama burak  :D :D :D

metinoto

25 November 2010, 11:43:41 #139 Son düzenlenme: 25 November 2010, 11:45:27 metinoto
İsim'de Müzik'te amaca uygun. ''Yüzüklerin Efendisi Kral'ın Dönüşü''

Burak

Alıntı yapılan: özkan17 - 25 November 2010, 11:43:13
Geçen seferki gibi b formlarında finalle uğraşmayalım ama burak  :D :D :D

sen ilkokuldayken de biz bu işi yapıyorduk aslan  ::) ::)  neyse başlığı hiç etmeyelim

özkan

brigand

Serkan

var kardeşim birazdan almaya gidicez (=

@burak ve @özkan adlarınızı listede göremedim ?

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 25 November 2010, 12:35:16
var kardeşim birazdan almaya gidicez (=

@burak ve @özkan adlarınızı listede göremedim ?

serkan nereden alacaksınız?

Serkan

Diyanet'in altından birde dua ettiricez maç için (=

brigand

spooks

pazar günü kaçta buluşuoruz serkan abi

Burak

25 November 2010, 13:11:01 #149 Son düzenlenme: 25 November 2010, 13:13:45 Burak
Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 November 2010, 21:39:30

D-Sağ Kırmızıda görev alacaklar

1-Serpico55
2-Burak
3-Turuncu
4-Erdinç
5-spooks
6-cany

kalbimi kırıyorsun Serkan'ım  :'( :'( :'( :'(