KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

Serkan

Ali öle problem olur hacı bu sefer arkasına yaslanır adam en iyisi rulo ( =

Tufan

yalnız bu sefer yazı yazmayacağımız için bloklar arasında 1-2 karton eksikliği çok sırıtmaz hemde her kısımda görevliler olacağından çözeriz anında.

doðan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 24 November 2010, 23:03:59
yalnız bu sefer yazı yazmayacağımız için bloklar arasında 1-2 karton eksikliği çok sırıtmaz hemde her kısımda görevliler olacağından çözeriz anında.

evet aynen öyle olmasını umuyoruz...

Akyol

Hem bu sefer kartonlarda büyük çok daha güzel olacak ilk koreo'dan  >l<

doðan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 November 2010, 23:14:18
Hem bu sefer kartonlarda büyük çok daha güzel olacak ilk koreo'dan  >l<

çekirdekçilerin yüzünü kapatsın yeter...

emre

gurbetteyiz yardım edemiyoruz,ayrıca işi pek iyi de bilmediğim için dısarıdan müdahele etmek istemiyorum ama işin maddi boyutu da söylenirse stada maçı izlemeye gelenlere bu işin ne kadar ciddi olduğu daha iyi anlatılmış olabilir.  :)

King1965

: lord of the rings soundtrack - requiem for a dream bu muzıgı cok tuttum yaaa

edmontdante

Kabus Geri Döndü de hava çok farklıydı sanki o gün bir cenk havası vardı bir enteresandı.Son Mohican da süper gitti o gün.Ses sistemi mükemmel olsaydı çok daha güzel olacaktı.
Ama sanki bu kez böyle etkileyici bir şeye gerek yok gibi geliyor.daha hareketli bir şey güzel olur.Ve bence campione 2000 güzel tercih

edmontdante

24 November 2010, 23:42:57 #128 Son düzenlenme: 25 November 2010, 00:47:26 edmontdante
Karar verilmiştir.CAMPIONE 2000
Başlık kilitlenebilir

Bu da iyi ama
http://fizy.com/#q/football+ole/3

King1965

KareAs55

Aciz herifler , kuduruyolar şuan biz niye böyle yapamıyoruz diye  :)

Ollivanders

Liste bomboş duruyor. Bu sefer bu iş olmayacak galiba.

KareAs55

brigand

bu işin neden yapıldıgını anlayan her SAMSUNSPOR' lu , bu işe canla başla sarılır zaten. gereken yapılır. gerekirse bırak 2 kişiliği 3 kişilikte çalışırım. ben cuma- cmrtsi ve pazarımı veriyorum feda olsun...

Serkan

Alıntı yapılan: brigand55 - 25 November 2010, 01:17:38
bu işin neden yapıldıgını anlayan her SAMSUNSPOR' lu , bu işe canla başla sarılır zaten. gereken yapılır. gerekirse bırak 2 kişiliği 3 kişilikte çalışırım. ben cuma- cmrtsi ve pazarımı veriyorum feda olsun...

tutmayın küçük enişteyi ( =

Çalışırız ne olcak, işimiz ne ( =