Seni Özlemişiz Murat Yıldırım

Başlatan fanatik samsunsporlu, 20 November 2010, 17:54:52

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

20 November 2010, 17:54:52 Son düzenlenme: 20 November 2010, 18:03:01 samsuni
Murat birkaç haftadır iyi oynuyor.eski formunu yakaladı artık.sene sonu kontratı bitiyor.inşallah devre arası murat a imza attırırlar geç kalmadan.oktay gibi olmaz inşallah.

kabacevizli55

gerçekten  toparlanması güzel oldu  bu durumda sezon sonuda süper lige çıkarsak belki kendisine yol verebilir yönetim

mehmet yılmaz

Son üç haftada üç golü var, bu da önemli tabii ama asıl önemli olan kendine gelmesi...

Aslan kardeşim benim...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 18 September 2009, 16:20:25
Hırs,
Azim,
Gayret,
Mücadele,
Forma aşkı,
Taraftarın sesi,
Terin son damlası,
Derman'ın son noktası,
Futbolcu'nun, ve Adam'ın hası
Murat YILDIRIM
Seni Seviyoruz...

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 20 November 2010, 18:09:04
Son üç haftada üç golü var, bu da önemli tabii ama asıl önemli olan kendine gelmesi...

Aslan kardeşim benim...

cembaba

Performansı bizi çok şaşırtmıştı fakat 3 haftadır muhteşem oyunu için teşekkürler Murat Yıldırım.

heryerdesamsunlu

ilk önce kaçırıyor yüzde yüz golü sonra daha zorunu atıyor.

heryerdesamsunlu

evet gerçek murat yıldırım tekrar aramızda ve biz çok memnunuz

kavak_55

murat yıldırım iyi futbolcu form düşüklüğü yaşadı ama şimdi kendine geldi dvre arasında sözleşmesi ynilenmeli. teşekkürler murat yıldırım.tabiki tüm ekibe ayrıca teşekkürler galibiyetlerin devamını bekliyoruz inşallah.

berusa55

Helal Murat kardeşim. Samsunspor'umuzun forması sana bir başka yakışıyor ve gol attığındaki sevinç görülmeye değer. Hep böyle inşallah. >l<

5trawberry

Süper Lig'de böyle lider vasfına sahip topçu yok !

beşnumara

Maç 0-0 iken o gol nasıl kaçar diye sitem etsek de daha zor pozisyonda yazdı golünü.Kendini buldu murat. inşaallah bizimkiler akılsızlık yapıp muratı kaçırmazlar

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: CemBaba - 20 November 2010, 18:27:17
Performansı bizi çok şaşırtmıştı fakat 3 haftadır muhteşem oyunu için teşekkürler Murat Yıldırım.

Adam olmak önemli bu süreçte bile taraftar kendisine aşırı bir tepki göstermedi buda Muratın karakterinden kaynaklanıyor Savaş bey serzenişte bulunuyor taraftar yersiz tepki gösteriyor diye her geçen gün dahada bide gidiyosun toplarlan düşün bu takımın sana ihtiyacı var tüm oyuncularına olduğu gibi tekrar Muratı tebrik ediyorum Allah nazardan Saklasın seni...

isyan

Süper Lig'e cikalimda, 1-2 sene daha formamizi giysin, sezon sonu sözle$mesi bitiyor yanilmiyorsam.

doðan

Arkadaslar yorumlar güzel , Murat bize macı getrdi de ( aynı sözleri kendinede soyledim) eğer bunuda aramasyadin seni resmen asıyorduk . çünkü kaçırılanlar attigindan kolaydı ... yakındaki sevinç görülmeye degrdi , taraftar futbolcu yönetim iç ice sevindik mac çıkışı , en çok ben begenmemde abdulazizi faydaliydi yine ;)