Seni Özlemişiz Murat Yıldırım

Başlatan fanatik samsunsporlu, 20 November 2010, 17:54:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Onu bunu bilmem seneye maçlarımız Lig TV'de !

kabacevizli55

Alıntı yapılan: CemBaba - 20 November 2010, 22:07:12
Onu bunu bilmem seneye maçlarımız Lig TV'de !
ondan sonraki senede maçlarımız starda naklen 21.45 te

berusa55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 20 November 2010, 22:18:59
ondan sonraki senede maçlarımız starda naklen 21.45 te

Evet genelde Salı ya da Çarşamba oynanan maçlar sanırım  ;)

kabacevizli55

Uğur Yıldız

murat yıldırıma arkadas arasında andreas yıldırım derdik bunu her geçen gün dahada kanıtlıo :)

Uğur Yıldız

mehmet yılmaz

AlıntıMurat Özüne Dönüyor
Sakatlığının da etkisiyle bir dönem eski formunu aratan Murat geri dönüş yaptı.

Takımımızdaki üçüncü sezonunu geçiren ve taraftarın en sevdiği oyunculardan birisi olan Murat Yıldırım, Karşıyaka ve Denizlispor'dan sonra Erciyesspor filelerini de havalandırdı. Deplasman oynadığımız zorlu maçın 77. dakikasında sahne alan genç futbolcu enfes bir vuruşla perdeyi açarken, attığı gollerden çok oynadığı başarılı futbol ile adeta geri dönüş yaptı. Son haftalarda alıştığımız futbolundan örnekler sunan Murat Yıldırım, galibiyete en çok sevinen isimlerden birisiydi.

Samsunspor.biz

Turuncu

Özüne dönmeye başladı.Helal olsun murat yıldırım.

Sioux

europe_55

Alıntı yapılan: samsuni - 20 November 2010, 18:09:04
Son üç haftada üç golü var, bu da önemli tabii ama asıl önemli olan kendine gelmesi...

Aslan kardeşim benim...

furkan5534

ordu macında 2 tanede senden beklıoruz muratım :D

oguz_5528

İleriye dönük oynayınca böyle oluyor demek ki helal olsun aynen dewam !

Serkan

Murat'ın tekrar eski performansına dönmesini sağlayan isimsiz kahramana saygılarımı iletiyorum ;)

heryerdesamsunlu

şu samsun spor taraftarını en çok ileri görüşlülüğünü seviyorum.hayal gibi ama gerçekleşmesi muhtemel bir hayal.ilerisi için iyi planlama ve kararlı yönetimle bursanın yaptığını çok rahat yapabiliriz.(21:45 muhabbeti üzerine yazdım)

heryerdesamsunlu

kaldıkı biz o günleri yakinen yaşamış ve binbir hile ile şampiyonluğu elinden alınmış bir takımın asla unutmayan ve tekrar yaşanacağını adıgibi bilen taraftarıyız.