Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Kareografi  muhteşemdi.Tebrik ediyorum.Takım 2. devre sahada yoktu.Maçın hakkı beraberlikti.

Recep

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 28 November 2010, 23:41:17
ah abı ah. bu takımda turgayın yerıne sezer,aptal azizin yerıne de anıl oynasa forvete de cenk zenke emre üçlüsünden ikisini koysa bundan daha mı kotu bır kadro oluruz acaba
bunları düşünecek kapasitede hocamız varmı

samsunmania

Orta sahadan ileriye top taşıyacak adam olmayınca Cenk gelip top yapmak zorunda kalıyor. adam 36 yaşında. sonra topa vuracak dermanı kalmıyor. Top gelse daha iyisini yapacak. Kaçırdığı gol klasına yakışmadı o kadar.

Kaya

İkinci yarının ortalarına doğru ordunun golü atan oyuncusu golden önce 2 kere daha aynı şekilde denedi olmadı gol geliyorum diye bağırıyorduuuu..Ama bizim hoca resmen uyudu gerçi işi o uyumak.Şu maçtan 3 puan yerine 1 puan aldık ya

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 28 November 2010, 23:46:25
Abdülaziz'e pas hatalarının tavan yaptığı bi maçta bu kadar yüklenmek doğru değil en azından topu alıp gitmesi yetiyoki bunu takımda yapan nadir kişilerden,gol attı diye mi cenk'in kötü futbolu konuşulmuyo 2.devre pası yok düzgün
kardesım herkes bı oyuncuya takıyo işte.recep abı abdule takmıs ben turgaya taktım sende cenke takmıssın ama bana gore golden sonra pozısyonları comertce harcayan zenke cenk ve hıc bır işe yaramayan turgay ve adem kahrolmamıza neden olan becerıksızlerdı.

celebi

kendmi fazla kaptırdım sanırım başım ağrıyor ve güngören için hevesim kaçtı. ne diyeyim

Ollivanders

ali ihsan

Takımın en kötüsü  kesinlikle Zenke idi.Terlemedi bile...

celebi

Recep

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 28 November 2010, 23:46:25
Abdülaziz'e pas hatalarının tavan yaptığı bi maçta bu kadar yüklenmek doğru değil en azından topu alıp gitmesi yetiyoki bunu takımda yapan nadir kişilerden,gol attı diye mi cenk'in kötü futbolu konuşulmuyo 2.devre pası yok düzgün
aptalazize taktım takmamımn nedeni ise bizi aptal yerine koymaya çalışan haber gazetesi sanki biz bu adamı seyretmiyoruz gibi messi ilan ediyorlar
cenkle arasında kaç yaş varken onun verdiği pasların çektiği şutların 10 da 1 ini yapamıyor

Kaya

Alıntı yapılan: Serpico55 - 28 November 2010, 23:51:43
abi daha dur 2 haftada 4 puan iyidir.

Her 2 haftada 4 puan ilk 2 de tutar bizi o kesin ama kazanmalıydık ahh ahh..

samsunmania

Güngörende intihar etmezsek 1 puan da iyidir boşver çelebim. İkinci yarı bunu kurtardığımıza şükür.

fatih55ankara

işn kötüsü takımda ersin,kenan,adem alkaşi kart cezalısı oldular.

celebi

hepten yandık desene. işimi alparslana kaldıysa