Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

forza_devil

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1728708265947&oid=9218885567&comments

buda video abi,, hakikaten süper bişey ellerinize yüreklerinize sağlık..

BİZ BU LİGE ÇOK FAZLAYIZZZ..!

epçeli köylü

Ahmet Şahin olmazsa bu maçı alamazdık. Kemal ve Kenanda defansta iyiydiler. Murat yıldırımı kilitlediler ve adım atamadı.Zenke laubali olmuş.Şişmiş kıçını kaldıramıyor.Bence Cenk iyiydi.Ancak 36 yaşında ancak bu kadar ayakları gidiyor. Atamadığı golde bence ordu kalecisi iyi yer kapattı. En kötüsü kalpardı bence.Golün geliyorum dediği apaçıkken nasıl oyuncu değiştirmez anlayamıyorum. Oyuna sonradan girip 2 tane bodoslama faul yapıp kendini attıran şahıs az kalsın Samsunsporu yakıyordu. 90. dakikadaki frikikte bakamadım. Turgay çok iyi oynayamadı bence.Hakan bayraktar iyiler arasındaydı. Abdülaziz vasattı.bişeyller yapmaya çalışıyor ancak vermeyince mabud benzeri yeteneği bu kadar yapacak bişey yok. Sonuçta berbat bir oyun oynadık.Şansa kazandık diyebilirim.1. golden sonra ordunun direkten dönen topu girseydi daha fena olabilirdi. Savaşın acilen barıştırılması lazım. En azından devre arasına kadar lazım.2. yarı mutlak takviye gerekiyor.

YaşarDoğu

Üzüntümden kahrolacam yeminle , şu koreografinin galibiyet taclanamamasına mı yanayım  , gabakçı Orduluların kötü oyunlarına 2.yarı biz daha kötü oynayarak beraberliği koruyabildiğimize üzüleyim.

Çok moralim bozuk.

doðan

yazmak için bile kolumu kımıldatmak istemiyorum ...
yorumlarımı ve izlenmilerimi yarın yazacam ..acaip moralim mozuk

mehmet yılmaz

Taraftar olarak daha ne yapalım? Çıkıp biz mi oynayalım?

celebi

Ollivanders

Burak

Alıntı yapılan: doğan - 29 November 2010, 00:47:23
yazmak için bile kolumu kımıldatmak istemiyorum ...
yorumlarımı ve izlenmilerimi yarın yazacam ..acaip moralim mozuk

bengülü

Alıntı yapılan: celebi - 29 November 2010, 00:49:25
güngörene gidersem adam değilim

hocam dayanamazsın gidersin maça seni bilmesek neyse

ahmetsefa55

trıbunlerde ılk yarı takımla beraber ıyıydı ama ıkıncı yarı takıma ayak uydurdu yanı benım tvden gorebıldıgım kadarıyla

celebi

berusa55

Murat hocam biz de her kaybettiğimiz maç sonrası "bir dahaki hafta daha maça falan gitmem, gidersem neyim" çok dedik ama kan çekiyor bu hastalık ölünce biter ölünce biteceği de şüpheli. Sonuna kadar destek! Bu takımı süper Lige çıkaracağız!

kalptenþimþek

29 November 2010, 00:54:49 #494 Son düzenlenme: 01 December 2010, 19:03:49 kalptenþimþek