Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

bengülü

Alıntı yapılan: misafir - 28 November 2010, 23:16:47
muhtesem samsunspor taraftarını kutlamak gerekıyor....

ah birde yenebilseydik her şey mükembel olucaktı

Recep

yarın haber gazetesinde gene abdalaziz çok iyi maç çıkardı muhteşemdi yazar akrabaları yada hemşerileri
seni oynatan hocanında seninde

bengülü

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 28 November 2010, 22:13:11
ne zaman pankart yaptıysak kazanamadık ne olacak halımız

haklısın final maçlarını kazanamıyoruz

Ollivanders

oguz_5528

sevgili recep55 kardeşim bu maçta göre göre abdülaziz'i mi gördün dediğin kadar kötü diildi,ne akrabasıyım ne hemşehrisi sahanın iyilerinden denilebilirdi

ahmetsefa55

bu takıma acilen bir orta saha(iki yönlü) bir sag açık ve bir de ya sağ bek lazım takvıye yapılmassa bız daha cok kahroluruz

mehmet yılmaz

İkiyi Bulamayınca

Maç başlamadan evvel hasbelkader benim de içinde bulunduğum o organizasyondan söz etmeden olmaz. Samsunspor sevgisinden doğan bir fedakârlık ve özverinin eseriydi dün geceki muhteşem koreografi. Belki 4-5 dakikalık bir izlenme süresi vardı ama günler alan bir emeğin mahsulü idi. Sonuçta ortaya gerçekten muhteşem bir manzara çıkmış; bütün tribünler de gayet başarılı destek verdiler takımımıza. Her zaman diyorum, Samsun, Samsunspor'u ve Süper Ligi çok özledi.

Maça geldiğimizde, tek cümleyle "ikiyi bulamayınca böyle oldu!" denilebilir. Halbuki gündüz maçlarından gelen sonuçlar arayıp da bulamayacağımız cinstendi. Tribünler hem dolu hem de coşkulu idi. Maça ilk 10 dakika, hafta içindeki taraftar grupları baskınını protesto eden tribünlerin suskunluğuyla ama fırtına gibi başlayan bir Samsunspor vardı. Net pozisyonlar kaçarken oyunun hakimi bizdik. Nitekim Cenk İşler'den klasına yakışır bir gol geldi ve devreyi önde kapattık. Ordu'nun ilk yarı itibarıyla ciddi bir atağı yok gibiydi.

Ancak ikinci devre rakibi üstüne kabul eden bir Samsunspor izledik. Attığı gole kadar yine net pozisyonu yok gibiydi Ordu'nun ama golden sonra arkada geniş alanlar buldular. Bu arada oyun 1-0 iken kaçan gol pozisyonlarımız 1-0'ın asla garanti bir skor olmadığını bir kez daha ortaya koydu. Oysa ki Ordu'yu mağlup edebilse idik hem puan farkını açacak hem de kaotik bir ortama girmeye namzet olan rakibimizi dertlere salacaktık.

Maalesef ikinci devre beklenen oyunumuzu ortaya koyamadık. Görünen o ki eğer hedefe gideceksek bu takımın çok sağlam 3-4 takviyeye daha ihtiyacı var. Özetle, gecenin kazancı büyük Samsunspor taraftarının Türkiye gündemine yeniden girmesi olurken kaçan iki puan moral bozukluğuna sebep oldu. İnşallah bundan sonra kırılma maçlarını kazanmayı da öğreniriz ve Güngören'de bu kaybı bir ölçüde telafi ederiz.

Serkan

yeni gönderilenleri oku varmı benmi bulamıyorum :D

Recep

aldığı her topu ezdi adam geçmeyi bilmiyor kaleye şut çekmiyor bu sitede onun oynadığı topun 100 katını oynayacak 100 tane adam bulunur
yapmış olduğu bir tane olumlu hareket göremedim abdalazizin

Ollivanders

Bence Abdulaziz iyiydi. Ancak takım olarak durgunduk. Ne yapacagımızı bilemez durumdaydık.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: recep55 - 28 November 2010, 23:38:25
aldığı her topu ezdi adam geçmeyi bilmiyor kaleye şut çekmiyor bu sitede onun oynadığı topun 100 katını oynayacak 100 tane adam bulunur
yapmış olduğu bir tane olumlu hareket göremedim abdalazizin
ah abı ah. bu takımda turgayın yerıne sezer,aptal azizin yerıne de anıl oynasa forvete de cenk zenke emre üçlüsünden ikisini koysa bundan daha mı kotu bır kadro oluruz acaba

Sercan

Turgay,Adem,Zenke çok kötüydü.İkinci yarıda oynadığımız oyunla mağlup bile olabilirdik..

Ertuğrul Sağlam

oguz_5528

Abdülaziz'e pas hatalarının tavan yaptığı bi maçta bu kadar yüklenmek doğru değil en azından topu alıp gitmesi yetiyoki bunu takımda yapan nadir kişilerden,gol attı diye mi cenk'in kötü futbolu konuşulmuyo 2.devre pası yok düzgün