Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

furkan5534

ahmetsefa55

allahım nerdeyse butun macları canlı ızledım bu macı nası kacırdım ben yaaaaaaaaa

gkhn

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 28 November 2010, 19:25:03
allahım nerdeyse butun macları canlı ızledım bu macı nası kacırdım ben yaaaaaaaaa

Bende 1 hafta daha dursaydım keşke diyorum offf offf...

GençKozluklu

Alıntı yapılan: gkhn - 28 November 2010, 19:26:41
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 28 November 2010, 19:25:03

Bende 1 hafta daha dursaydım keşke diyorum offf offf...

Hafataya grup İstanul 55 Güngören maçında da güzel bir gösteri yapar. Bu sefer orada olmanın keyfini yaşarsınız. Ben büyük ihtimal o maça da gelemeyecğim, ona yanıyorum.

samsunlu_alemdar

şirinler bütün çiftligi yakmıs butun kale dolar bu hafta sırınlerle=) nasıl kaçırdım bu maçı yaaa

dilatino

umarim galip geliriz temennim o yönde.. sonucda ordu her ne kadar komsu ilimiz bile olmus olsa tabiki benim ictenlikle temennimi söylüyorum keske orduda bizimle beraber süperlige ciksa... önce centinmenlik diyorum sonucda komsumuzla oynuyoruz...
galip gelirsek beraberliklerin oldugu haftada süper bir sonuc olur, gecen denizli macindan sonra yazmadim ama yazmak istiyorum ben yurt disindayim maclari sadece Tv den izleyebiliyorum.. SIRINLER le samsunsporu izlemek bana ayri bir keyif veriyor onlara burdan sizin araciliginizla tsk etmek istiyorum... diger gruplarada tsk ederim tabiki ama onlarin sovlari bir baska oluyor tvden gördügüm kadariyla..
skor olarak ise 2-0 olsun bizim olsun diyorum golude kim atarsa atsin...

europe_55

Insallah hem koreografi, hem de mac istedigimiz gibi olur...

Bu maci kazanacagimiza inaniyorum...

maço

fatih55ankara

valla herkes maça gitmiş.sadece bizim gibi gurbetçiler kalmış.

celebi

samsunlu_alemdar

celebi

stad full durumda kareografi provası kapalıdaki taraftardan teyid edilmiştir manyak olmuş.istiklal marşı okunurken kareografi yapılacak

gkhn

offf TRT bağlan artık..Haber bitti bağlansa hemen..

lucarelli

bugünkü sonuçlardan sonra çok önem kazandı bu maç.. Kazanacağız inşallah

samsunlu_alemdar