Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

Lusage

Cenke yapılan penaltı..

Kemal bomboş kaleye zor olanı yapmış. Kalecinin Cenk'in şutunu çıkartması tamamen şans..

>:( >:( >:( Gitti 2 puan daha.

Tufan

şimdi farkettim Cenkin formasında göğüs reklamı yok bu yüzden ceza falan alır mıyız?

Akyol

Düştüğünde sökülmüş olabilir, Kenan'ın da yoktu bir sorun yaratmaz. Kemal gerçekten bomboş kalmış atsa unutulmazlar arasına girecekti, Cenk'in kafası bala çıkmış bir anlık refleks ama daha iyi vurabilirdi. Tribüne söylenecek söz yok çok daha iyilerini yapabilecek kapasitemiz var çıtayı yüksek tutmak gerek...

Serkan

Yazık böyle yönetmene....

spikerin sesini bastırıyor tribünler hala bir kare görüntü yok, satılmış istanbul medyasının satılmış maşaları...!!

Tufan

gece parkın orda dolanıyorduk arkadaşla bi trt çalışanı yanımıza geldi süperdiniz tribünde meksikoyu falan gösterdik dedi bu kadar mıydı şimdi gösterdikleri tribün.

maç günlüğünü merakla bekliyorum.

Akyol

Hani maçın başında sopalı pankartlar, atkılar? Şimşeklerde yapılan hareketler? Tribünün gösterilmesi için illa kareo yapmak gerekiyorsa onu da yaparız...

kalptenþimþek

city ultras

tebrikler samsunsporum,tebrikler samsunspor taraftari..dün maraton cok süperdi...
ama bi sorum var arkadaslar,tv dan baktimi maraton cok karanlik gözüküyor,aslina resimlere baktimi baya formali taraftarda vardi.
yoksa bana mi öyle geliyor,yoksa isikladirmami kötü??

alperen

normalde maraton karanlık gözüküyo ama sen bizim locanın resimlerine bakmışsındır  ::)

SAMSUNLU ORUMA 55

çok güzel oynadık ama 3 puan alamadık denizli zor yırttı elimizden

erkutdem55

Bugün maçın tekrarını izlerken Savaş'ın pozisyonuna resmen tekrar çıldırdım.Bu adamın bizi bir maçta yakacağını zaten hepimiz biliyorduk da,yav arkadaş bari bunu yenilgisiz liderle oynanan,20.000 civarında taraftar olan,belki de kendi desibel rekorumuzu kırdığımız bir maçta yapma.Bu maç o maç olmamalıydı.dehşet verici bir sorumsuzluktu yaptığı.Kariyerinin sonundaki,gol rekorları kıran Cenk her tarafa paslar dağıtırken,sen kim oluyosunda o pozisyonda kaleye vuruyorsun.O kadar gol attın,puanlar kazandırdın ama yuhlanarak sahadan çıktın.Senin kulağını belki Kalpar çekmez ama taraftar böyle çeker.Çok üzdün bizi Savaş  :( :( :(

ElbistanLı4655

supernatural_55

Savaş maç ardından taraftara bi sitemde mi bulunmuş öyle bişeyler dediler az önce trt sporda

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 15 November 2010, 22:57:18
Savaş maç ardından taraftara bi sitemde mi bulunmuş öyle bişeyler dediler az önce trt sporda

Evet maç sonrası röpörtajındada öyle birşeyler var.. Savaş efendi acaba taraftarı aptalmı zennediyor anlık tepki gösterildiğinimi düşünüyor eğer öyleyse yanılıyor kaç haftadır attığı gollerin yanı sıra bencilliklerinide görüyor bu taraftar çok değil daha bu maçta kemalin pozisyonu kendisinin pozisyonu kadar olmasa bile net bir pozisyondu kimse kemale kızmadı otursun düşünsün aklını başına alsın..

emre

herşey bir yana o topa öyle dalga geçer gibi vurduya  >:( bişey demiyorum.maraton baskanın hatrına pozitif olucam(adamın olmadığı yerde adamsın savaş). sen kalk dalga geçer gibi vuruş yap sonra taraftarın tepkisi beni üzüyor,etkiliyor de.git işine ya.. >:(