Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

maviay55

haber gazetesine göre ise kenan kadroda jonathan götürülmemiş izmire  :o :o

red_white

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 November 2010, 14:40:56
Yaratıcı orta saha oyuncuları yok Tiago'yu da forvet oynatıyorlar, Roineli denen adam da hikaye. Zaten zor gol yiyoruz, bize gol atamazlar kolay kolay.

Biz maçın başında konstre eksikliği yaşıyoruz ilk 15 dakika felan gol yemezsek kazanırız inş

KareAs55

Ahmet-Kemal-Ersin-Orhan-Adem-Turgay-Murat-Anıl-Agbetu-Zenke-Savaş(Cenk)

Bu kadro ile çıkmalıyız bana göre

Mustee13

Bence de bu kadroyla çıkılmalı ancak hoca Anıl yerine Azizi oynatacaktır. :( İkinci yarı 60-65 te Agbetu çıkar Anıl girer.

berusa55

cembaba

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 November 2010, 15:22:51
Ahmet-Kemal-Ersin-Orhan-Adem-Turgay-Murat-Anıl-Agbetu-Zenke-Savaş(Cenk)

Bu kadro ile çıkmalıyız bana göre

Aynen katılıyorum. Süper kadro.

brigand

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunsporlu Futbolcular İddialı

Karşıyaka deplasmanı için İzmir'e uçan Samsunspor kafilesinde neşeler yerinde idi. Görüştüğümüz futbolcular, galibiyetlerin devam edeceğine emin olduklarını söylediler. İsminin açıklanmasını istemeyen Orhan adlı futbolcu ise ' Babasamsunlu son üç iç saha maçına ve Giresun deplasmanına gelmedi. Galibiyetlerimizi buna borçluyuz. Çünkü kendisi tek kişilik bir taraftar topluluğu gibi adeta. Daha top bana gelmeden 'Orhaaaannnnn' diye bağırıyor ve piskolojik olarak beni bitiriyordu. Bundan sonra maçlara gelmezse hep kazanırız; duyduk ki İzmir'e de gelmiyormuş. banko kazanırız' derken, diğer futbolcular da 'ismimizi açıklama ama hepimiz Orhan'a katılıyoruz' dediler.

Ajanssalla.com

;D :D 8) :P :-*

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: twitter - 06 November 2010, 20:13:37
Bizim tribünde tahmini kaç kişi olur?
200 fln olur bence altay macında 100 e yakındı bu macta sırınlerde gıdıyo takımın durumunu goze aldıgımızda munferıt gelenlerınde sayısı artar ayrıca grupistanbul da 11 kısı gıtmıstı altay macına bu maca bıldıgım kadarıyla 30 35 kısı gıdıyo

kutsalforma

mehmet yılmaz

Bu maçı da alırsak iyiden iyiye havaya gireriz. Medyada, başka forumlarda hissediyorum; Samsunspor'un adı bile yetiyor ama takımın biraz kımıldaması lazımdı. Nitekim öyle de oluyor. Çokkritik bir maç, mevcut şartlara göre kazanmamamız için bir sebep yok. KSK, iki sezon önce bizi o şekilde bulduğunda 2-1 yenip gitmişti, şimdi aynısını bizim yapmamız lazım...

bengülü

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 November 2010, 21:45:23
Şirinler ve İstanbul'dan gelenler 50 kişi, takımın başarısı çerçevesinde çevre illerden de gelen olacaktır. 100-150 olur.

bursa grubu da gidiyor sabah saat 05:00 de yola çıkıcaklar deplasmana gidecek olan taraftarlarımıza hayırlı yolculuklar dilerim

istanbuldan

Geçen senelerde biz kötü durumdayken en güçsüz takımlar bile yenip gidiyodu bizi.. Bence bu maçı almamamız için bi neden yok. yeterki artık Samsunspor formasını taşıdıklarını bilsinler..

lucarelli

Takım çok formda, biraz da Cenk form tutsa, golleri sıralamaya başlasa kimse duramaz karşımızda.

KSK'da Kadro dışı bırakılan oyuncular takımın havasını olumsuz etkileyecektir. Bu maçı kaybetmeyeceğimizden eminim, inşallah kazanarak yoluma devam ederiz.

maviay55

heyecan başladı maç saati gelmez artık..gol yemeden kazanırız  ::)