Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 November 2010, 00:24:36
Bu sefer kalabalık olacağız Haluk abi. Samsun ve İstanbul'dan gelenler de var. Biz senle 3 kişi Altay maçını izlemiş insanlarız.  :)

Harbiden kardeşim haklısın.
Süperligde iken Göztepe maçında bize ayrılan tarafta yer bulamayıp gözgözlülerin arasında seyretmek zorunda kalmıştım maçı. Nereden nereye. İnşallah yine yer bulamadığımız günler gelir.

hakan55

Açıkcası ben hakemden korkuyorum.Hiç iyi şeyler duymuyorum okumuyorum bu hakem hakkında.Umarım bizim maçı iyi yönetir de böyle iyi giderken hakemden çelme yememiş olurz..

mehmet yılmaz

Hakem Deniz Çoban...

G.Antep - Bursaspor maçının içine etmişti resmen. Bir takımı tutacağını sanmıyorum ama iyi bir hakem değil. İnşallah kimseye haksızlık yapmaz.

AlıntıBUCASPOR  3-0  SAMSUNSPOR  18 Ekim 2009 Hakem Bank Asya 1.Lig
MALATYASPOR  1-2  SAMSUNSPOR  30 Mart 2008 Hakem Bank Asya 1. Lig
ESKİŞEHİRSPOR  2-1  SAMSUNSPOR  10 Kasım 2007 Hakem Bank Asya 1. Lig
SAMSUNSPOR  2-1  GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR  20 Mayıs 2007 Hakem Türk Telekom Lig A

fatih55ankara

geçen hafta içi ordu-antalya kupa maçını yönetti.staddan zor çıkmış.2. uzatmayı 5 dakika fazla oynatmış ve ordu golü yemiş.ordu da olduğumdan herkes ateş püskürüyor.

hakan55

Evet bende öyle duydum ordu maçının içine etmiş.Denizli taraftarı da bir maç önce yönettiği maçları için hakeme isyan etmiş o yüzden korktum..

Kaya

Yine gol yemeden bir deplasman maçını daha tamamlarız diye düşünüyorum..Tahminim 0-2 hayırlısıyla..

KareAs55

Önemli olan gol bulmak , valla ben kartal-tavşanlı maçlarından sonra deplasmanda bu hocaya güvenemiyorum hep bir tedirginlik var. ya yine 0-0 için oynarsa  :-\

erkutdem55

O zaten yine 0-0'a oynar da,futbolcularımızda öyle bir hırs var ki gidip 2 tane atarlar gibime geliyor.

kaptan 55

takım sabah uçağıyla izmir yolcusu,moralleri gayet iyi ilk yarım saatte gol yemezsek bu maçı alırız.

beşnumara

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 05 November 2010, 23:40:22
takım sabah uçağıyla izmir yolcusu,moralleri gayet iyi ilk yarım saatte gol yemezsek bu maçı alırız.

ben de diyorum ki ilk 15 dakika gol yemezsek 30a kadar biz atarız :) ;)

celebi

berusa55

mehmet yılmaz

Serkan

bende hiç heyecan yok bu aralar ne zaman böyle olsa galip geliyoruz  (  =