Burası Her Yer Değil

Başlatan doðan, 27 October 2010, 19:04:20

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 October 2010, 21:15:21
Madem öyle set halinde yaptıralım atkı-rozet-kol düğmesi-kravat  vs
süper olur..

Ekrem

Bencede Harika Bir fikir Bir An Önce yapılmalı bu gibi şeyler ...  >l<

Burak

aslında bununla ilgili başlık açacaktım burada paylaşayım başlık açarsam reklam gibi olur :) Konuyla çok alakalı olmamakla beraber bireysel olarak tişört yaptırmak isteyenler için http://www.tish-o.com.tr/    kendi tişörtünü kendin yap şeklinde bir site var gerçi fazla baskı ekleyince maliyet artıyor çok ucuz değil ama taksit imkanı falan var kargo ücretsiz falan

KareAs55

Sabırsızlıkla bu etkinliği bekliyorum :)

kaptan 55

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 October 2010, 21:15:21
Madem öyle set halinde yaptıralım atkı-rozet-kol düğmesi-kravat  vs

jean

Cok Guzel bir fikir gercekten arabalarimizada asalim cevap olsun

Fecr_55

Alıntı yapılan: doğan - 27 October 2010, 19:04:20
BURASI HER YER DEĞİL

Cok anlamli bir mesaj..Buna "Biz de Herkes Degiliz" gibi bir gönderme de eklenebilir..

Burasi Her Yer Degil; Biz de Herkes Degiliz..

Burak

Burası Her Yer Değil  SAMSUN !!!

cembaba

doðan

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 October 2010, 12:09:23

Burası Her Yer Değil !

cem çalışman çok güzel ; teşekkür ederim ,
aynı örnek üzerin de tek yüzey de BURASI HER YER DEĞİL altına daha ufak puntoyla ŞEHR_İ SAMSUN , arka yüzey olarak da SAMSUNSPOR olarak hazırlarmısın, zahmet olmaz ise ...

Tufan

şehr-i Samsun yerine şehr-i Canik nasıl olur?

Ahmeti

benim için fark etmez benim minibüsün içi 19 mayıs gibi zaten, yapılırsa o atkıyada bir yer buluruz herhalde.
Sadece atkı değil araba arkalarına ve ön güneşliklere çeşitli yazılarda olabilir.
Yani ne kadar çok çeşit olursa o kadar iyi olur.

doðan

Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm bir şey bu araba yada her nereye istersek asalım , atkı bütünlüğü sağlayamadık daha , edmony ve bilumum bazı arkadaşlarımla beraber aldığımız tüm atkıları dağıttık, kendime ait tek bir atkım dahi kalmadı inanın , en son Kütahyada süleymanın atkısın aldım , bu gün sitede talep oluştururken ne kadar katılımcı olursak o kadar renkli  oluruz , ve ben gereçkten bozuluyorum artık , ve herkesede saygı duyuyorum memleketinin takımını tutuyor diye amma BURASI HRER YER DEĞİL  ŞEHR-İ SAMSUN demek için inadına SAMSUNSPOR için yapalım şu işi......

sercan5592

örnek olarak bende bı kac şey yaptım ;
1.
2.

celebi

süper bri düşünce valla doğan abi tebrikler abi