BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

bence sopalı bayrakların zamanı geldi havada güzel olacakmış hadi samsundaki arkadaşlar bi trübün şov yapında bizde trt ekranlarında gururlanalım

YaşarDoğu

AlıntıSamsun'a uçak yerine otobüsle gönderilen Diyarbakırspor kafilesinde hiçbir yöneticinin  yer almaması dikkat çekti. Yönetimden umudu kesen futbolcuların kendi gelecekleri için maça motive oldukları öğrenildi.

NE BIRAKIYOR NE SORUN ÇÖZÜYOR

Diyarbakırspor, 42 yıllık tarihinde hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti. Kendi alacaklarını kurtarmak uğruna görevi bırakmamakta ısrar eden yönetim, takımın sorunlarına çözüm bulamazken, hiçbir  kulübün  yapmadığını  yaparak (!)  Bank Asya 1.Lig'deki takımı uzak deplasmanlara otobüsle gönderiyor. Bu da yetmezmiş gibi takımın başında hiçbir yönetici yer almıyor.Diyarbakırspor kafilesi, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı için dün karayolu ile Samsun'a giderken, her yönden sahipsiz ve desteksiz bırakılan kafilede Genel Menajer Ömer Çakmak ve antrenörlerin dışında hiçbir yöneticinin yer almaması dikkat çekti.

KENDİLERİ İÇİN OYNAYACAKLAR

Yönetimin üreteceği çözümlerden umudu kesen futbolcuların hafta içerisinde yapılan idmanlarda istekli olması dikkat çekerken, Samsunspor maçına kendi geleceklerini düşünerek motive oldukları gözlendi. Yeşil-Kırmızılılar, sorunları şimdilik bir tarafa bırakarak, Samsunspor maçında 3 puana odaklandıklarını ifade ettiler.15 saate varan yorucu otobüs yolculuğu sonrasında gece Samsun'a ulaşan Diyarbakırspor kafilesinde 18 futbolcu yer aldı.

Sakatlıkları bulunan Zafer Şakar,Suat Usta,Savaş ve Uğur Akdemir kadroya alınmadı.

Kafilede yer alan futbolcular şöyle; Korcan,Samet,ErhanÇatalçam,Suat Mutlu,Kerem,Onur,Ali Cansun,Lika,Engin,Caner,Halil,Kadir,Ufuk,Tufan,Mustafa Çiçek,Oktay Özen,Vedat,Gökhan.

kabacevizli55

fark zor atarız ama diyarbakırlı futbolcular kendilerine dikkat çekmek için fark yemek istebilirler biri acırda yardım eder diye
5 2 nin intikamını alın çoçuklar açımayın gol manyağa yapalım bunları

jean

Alalim artik ya aksilik cikmasin yola devam edelim kayipsiz

YaşarDoğu

Son antremanını bizim tesislerde yapmış Diyarbakırspor...

kumköylü ahmet

celebi

3-0 diyorum bende .şimdiden formamı giydim onunla yatacağım ve yarın sabah kalkıp aynı fomaç saaatini bekleyeceğim Allahım yine heyecan bastı valla.

mehmet yılmaz

Hüseyin Kalpar'ın artık inadı bırakıp, Cenk veAnıl'ı mutlaka maç kadrosuna alması lazım. Bilhassa Anıl'ın Antep Belediye performansından sonra yine 18'de olmaması tam bir fiyasko olur.

Diyarbakırlı oyuncuların, " iyi motive olduk, kendimiz için oynayacağız" sözleri bana bizim önceki yıllardaki hallerimizi hatırlatıyor. Hikaye yani... Elbetteki dirençli oynyacaklardır, futbol bu, halı saha maçı bile olsa herkes kazanmak için oynar ama eğer golü erken bulursak çözülürler, geçen süre onlarsa direnç katabilir. Biz çok formda değiliz ve bilhassa hücumda yetersiz olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden öyle rakibi küçümseyecek, oyunu hafife alacak urumda değiliz. Oyun disiplininden skor ne olursa oslun kopmamamız lazım. Yarın yağmu beklenmiyor, canlı yayına rağmen iyi bir seyirci olur diye tahmin ediyorum. Gün ve saat hayli müsait çünkü.

İnşallah şöyle bol gol atarak, rakibi ezerek, basarak, tempo yaparak kazandığımız bir maç olur. Bugüne kadar öyle bir oyunu ilginçtir sadece Akhisar mçında oynayabildik, o da 0-0 bitti.

Kaya

Bu maç çok önemli kazanırsak mersin maçını full e yakın bir tribüne oynarız ki o maçı ancak taraftar baskımızla çevirebilirz..

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 October 2010, 21:48:18
Bu maç çok önemli kazanırsak mersin maçını full e yakın bir tribüne oynarız ki o maçı ancak taraftar baskımızla çevirebilirz..
Sence taraftar baskımız olur mu :)

celebi

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 October 2010, 21:57:33
Sence taraftar baskımız olur mu :)

Tamam senimi kıracağım SEYİRCİ çoğunluğundan dolayı SEYİRCİ baskısı olur...

samsun155

ßU GECE SAATleri Geri alın arkdşlar Yoksa Stada 2.Yarı Gidersiniz valla  :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsun155 - 30 October 2010, 23:07:26
ßU GECE SAATleri Geri alın arkdşlar Yoksa Stada 2.Yarı Gidersiniz valla  :D

İkinci yarı girmezler gittiklerinde statta kimse olmaz  :D

berusa55

Saatlerini geri almayı unutanlar için sorun yok. Tam tersi bir saat daha erken stad civarında olurlar geç kalma gibi durum söz konusu bile olamıyor  ;)