BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

KareAs55

Anıl oynarsa çok rahat kazanabiliriz bu maçı ama yabancılara hiç güvenmiyorum ne yaptıkları belli değil  :-\

deado

Rakibin kötü durumda olmasına aldanmadan maçın başından sonuna kadar aynı ciddiyetle oynamamız gereken bir maç. Bu ligde bütün takımlar her an puan kaybedebilir ama bizim için bu maçda 3 puan almaktan başka yol yok.

cembaba

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 October 2010, 21:57:33
Sence taraftar baskımız olur mu :)

Bence olmaz. Ben bu taraftarın bir tek baskıyla kazandığı maçı hatırlıyorum oda 2-0' lık Malatyaspor'la oynanan birleşilen maç. Başka hiç bir maçımızı baskıyla kazandığımızı hatırlamıyorum./deplasmanlar hariç/

radikal-fma

gerçekçi olalım bizim takımın fark atacak kudreti yok becerisi yok evet diyarbakırı yeneriz evellah ama ondan sonrası karanlık bi an önce kalpara bay bay demeli

berusa55

Yarın maç öncesi havamız güzel; inşallah maç sonunda daha da güzel olur.

mehmet yılmaz

Aynen Meteorolojinin dediği gibi...
Şu an hava günrşli ancak soğuğa yakın. Yağmur olmaması gayet güzel. Epey bir süre sonra uygun hava ve saha şartları ile uygun gün ve saatte maç yapacağız.

Şöyle keyifli bir galibiyet elde ederiz inşallah.

Hocanın ideal tertibini bozmayacağı kanısındayım, Murat'ı yine yedek soyunduracaktır ama A.Aziz'in yerine Anıl'ı oynatmalı bence. Cenk İşler ise kulübede olur ve sonradan girer diye tahmin ediyorum.

hakan55

Erkenden uyandım 2 saattir evde dolanıyorum zaman geçmiyor.İnanılmaz bir heyecan bastı tarifsiz bir duygu gerçekten..

Lusage

1. Hakem dışında diğer hakemlerin tamamı Karadenizli.  :D

Yan Hakem'in biri Trabzon'lu. (Ayağını denk al beni günaha sokma!) >:(

mehmet yılmaz

TRT ekibi geldi, maç hikayesi için. birazdan Teoman Taş Parkına geçeceğiz. Saat 11.15 gibi Beyaz Ev'de pidede, 11.45-12 gibi Koçyiğit icarette olunacak. Müsait olan herkesi bekleriz.

ahmetsefa55

maç için geldım grupistanbulu temsilen  :P şaka bi yana inşallah yaslarız bende polarımı gıydım mac saatını beklemeye basladım maraton da gorusmek üzere  ::)

isa55

hoca bu maçta anıla forma vermeli. cenk, savaş formda olduğundan 2. yarıda oynayabilir. defansta da yeni şeyler aramaya gerek yok.
                           ahmet
        adem      kemal       ersin         orhan
  zenke      hakan       anıl        murat(turgay)     agbetu
                            savaş       

GurbetciFanatik

Su Jonathen canli gözle bakanlar.
nasil bir oyuncu ?
kadroda yer bulamazmi ?
adamai alabilmek icin 1 ay ugrasdilar 10 hafta oldu daha lig macinda yok ?

maviay55

bizim maçımıza iddaa da cok fazla yükleniyorlarmıs..yüzümüzü kara çıkarma samsunum hadi heyecan bastı şimdiden..hava da güzelmiş keyifli bi 90 dk izleriz inş.

cembaba

Diyarbakır çok tehlikeli yaralı aslan gibi. Dikkatli olmak gerek.

celebi

valla ben tam tersini düşünüyoeum. umarım ben haklı çıkarım