GİRESUN ORGANİZASYONU İPTAL

Başlatan kaan, 19 October 2010, 00:52:30

« önceki - sonraki »

Burak

ya kardeşim yazıp durmayın ikidir içim gidiyor ama gelemiyorum maalesef  :'( :'( :'( . Ders çalışmak için işten erken çıkıp cumartesileri çalışmıyorum cumartesi çalışmayıp pazar maça gidersem olmaz  :( :( :(  :o :o

Dartagnan

ama iste kimse yazmıyor :D ön planda tutup sogutmayalım baslıgı :) süleyman abiii hani kutahya deplasmanında gelecem demistin.Nerelerdesin? :)

cgr

Lan gecen sene gelmedik mi giresuna , boluya , kocaeliye insafsiz yavuz sever :)

Serkan

Cgr sen deplasman konusunda konuşma, kavga çıkar ben deplasmana gelmem diyen adamların burda konuşmaya hakkı yok :D

Sen iç saha maçları başlığında konuş

edmontdante

Yavuz ,Kütahya'ya giderken minibüsün muayenesi dolacaktı ayın 20 sinde.Sor bakalım Hasan SEVER yaptırmış mı muayeneyi.

55JNR55

Sadece düşüncemi söylemek istiyorum...O kadar uzağa (kütahya) giden 400 taraftar varken giresun kadar yakın bi deplasmana kimsenin tek bir kararla gitmemesi mantıklı ve düzgün bir tepki olarak gösterilebilir hatta maç canlı olarak yayınlanıcaksa yayıncı kurum'a mail yağmuruyla bu durumu izah edilip tepki olduğu belli edilirse spiker'inde söz edeceği bir konu olabilir...

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 22 October 2010, 20:03:58
Sadece düşüncemi söylemek istiyorum...O kadar uzağa (kütahya) giden 400 taraftar varken giresun kadar yakın bi deplasmana kimsenin tek bir kararla gitmemesi mantıklı ve düzgün bir tepki olarak gösterilebilir hatta maç canlı olarak yayınlanıcaksa yayıncı kurum'a mail yağmuruyla bu durumu izah edilip tepki olduğu belli edilirse spiker'inde söz edeceği bir konu olabilir...

sen pazar bana gel, adanayı yendik, ugur yapacaz bu maçta :)

55JNR55

Serkan

Üni'ye başlayalım daha bir ince düşünmeye başladı  (=

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 22 October 2010, 20:17:42
eywallah gelirim mustafa  :)

ayıpsın :) tribünü yapacaz yine :) ama 2miziz bu sefer :D

55JNR55

15 kişi de olsak 2. yarı ikimiz kalıyoruz zaten sıkıntı yok ama bu sefer elim boş gelmicem  ;) :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 22 October 2010, 21:07:43
15 kişi de olsak 2. yarı ikimiz kalıyoruz zaten sıkıntı yok ama bu sefer elim boş gelmicem  ;) :)

sen de haklısın.. herkes gider biz kalırızı söylerken gol atmıştık, unutturma ;D  maç 2 de kardeşim, napcan o saatte  ;D ;D ;D

cgr

Alıntı yapılan: Serkan - 22 October 2010, 19:03:29
Cgr sen deplasman konusunda konuşma, kavga çıkar ben deplasmana gelmem diyen adamların burda konuşmaya hakkı yok :D

Sen iç saha maçları başlığında konuş

ben nerde deplasmana gelmem demisim ?

Dartagnan

makara laaaaa :) ama bu senekı performansını begenmıyorum :D

Nuri Asan

22 October 2010, 23:42:53 #104 Son düzenlenme: 22 October 2010, 23:48:56 samsuni
Ben giresuna şimdiden geldim,hava buz gibi dibim dondu.
Sıkı giyinip gelin c.tesi günü hava şartlarını bildiririm