GİRESUN ORGANİZASYONU İPTAL

Başlatan kaan, 19 October 2010, 00:52:30

« önceki - sonraki »

berusa55

Akan; sallıyorsun dostum bence izin alamadın sen! :)  :D Ya da yoldaki minik Samsunspor'lu yeğenimiz izin vermiyor. O da takımın durumundan haberdar anlaşılan  ;)  :D

babasamsunlu

ya Samsuni arkamdan sallıyor sallamasına ben onun hesabını bi şekilde görürüm de,bu sallamaları beğen butonuna çökerek beğenenlerin güvendikleri dağlar nerler bakalım  >:( >:( >:(

kesecem alayınızı...hadi bunuda beğenin beğenebiliyorsanız  >:( >:( >:(

sayın berusa 55 ,haklılık payın var maalesef..Bizim Yiğit efendi tersmiş...sıkıntı çıkıyor..  :( :( :(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 October 2010, 15:54:37
ya Samsuni arkamdan sallıyor sallamasına ben onun hesabını bi şekilde görürüm de,bu sallamaları beğen butonuna çökerek beğenenlerin güvendikleri dağlar nerler bakalım  >:( >:( >:(

kesecem alayınızı...hadi bunuda beğenin beğenebiliyorsanız  >:( >:( >:(

sayın berusa 55 ,haklılık payın var maalesef..Bizim Yiğit efendi tersmiş...sıkıntı çıkıyor..  :( :( :(

arkandan ne sallayacağım birader, yüzüne karşı yazıyorum işte.

en sonda dediğini en başta desene, yalandan kalparcığımın günahını alıyorsun. geçmiş olsun, bu mazerete akan sular durur!

babasamsunlu

22 October 2010, 16:01:15 #63 Son düzenlenme: 22 October 2010, 16:07:29 babasamsunlu
:):)
şaka bir yana arkadaşalr bu mazereti yemeyeceiğinizi bile bile yazdım..Asılan yüzleriniz biraz gülsün diye..
ya Samsuni ya erkutdemliellibeşin bu yalanı yemeyeceklerine ve  bana sallayacaklarına emindim  :):)

Bizim oğlan babası gibi ters maalesef..Çok sıkıntı yaşıyoruz..Hanım her gün hasta...Allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısıyla bi dünyaya gelseydi  :( :(

fatih55ankara

Alıntı yapılan: kaan - 22 October 2010, 15:49:11
onlar icin gitmiyoruz ki abi bu takımın sahibi biziz.Gecen seneki giresunu unutmadım ben gitmeliyiz kalpar icin degl arma icin:(

mehmet yılmaz

Akan sular durmuş şimdiden...
Yeğenimiz şimdiden babasına çekmiş bile. Geçmiş olsun, halledilemeyecek bir sorun değil Allahın izniyle.

berusa55

Geçmiş olsun Akan dostum; eğleniyoruz derken ne öğrendik. Hallolur kesinlikle. Doktor ne diyor?

babasamsunlu

sağolun kadim dostlarım benim..
doktor erken doğum riski var diyor..halledilmeyecek sorun değil..
ama sıkıntılı olmasının sebebi biliyorsunuz vezirköprünün dağında çalışıyor hanım..
çok soğudu havalar..soba her zaman iyi ısıtmıyor..köy koşulları çok kötü..hergün bozuk köy yolunu çekmek zorunda..
bayramdan sonra izine doğum iznine ayrılacak işte ..o zaman daha rahat olur diye sabrediyoruz bakalım.. :(

berusa55

İnşallah hadi bakalım hayırlısı...

maviay55

babasamsunlu

eyvallah sağolun..

sayın Samsunihocam başlığı bozmayalım genel sohbete taşırmısın muhabbeti ;)

Serkan

Bende bu ruhsuzlar gitmeden deplasman yapmamaya karar verdim..

babasamsunlu

anaa şuraya bak..
başkası bu mazereti sununca oluyor biz sununca hemen foyamız ortaya çıkıyor :):)

ne iş ya..Adımız çıkmış kalbi ılıka bir türlü düzelmiyor :):) vay arkadaş. :)

edmontdante

Valla beyler bu minibüs kiralama işi yatar.
Benim minibüs 7 kişilik.9 kişi sıkışa sıkışa dolarız içine.
150 TL yaksa adam başı 20 TL den gideriz.
Maç 14:00 da olduğuna göre 10:30 da yola çıkarız.Allahın izniyle 12:30-13:00 gibi orada oluruz.

edmontdante