GİRESUN ORGANİZASYONU İPTAL

Başlatan kaan, 19 October 2010, 00:52:30

« önceki - sonraki »

edmontdante

Küçük minibüsler 15 kişi alıyor galiba.En az 15 kişi olmalı.Yarın belki sayı artabilir.

celebi

artar abi artar cuma oldun mu kanlar yine kaynamaya başlar biz bugün bile bir kaç arkadaş giresuna da gitsek mi diye uçak bileti baktık :D

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 October 2010, 16:28:29
şşş milleeet...bana deplasmanı bırak 19 mayısa bile gelemezsin diyenler nerdesiniz... 8) 8)

sayın erkur sayın ali reyiz  v.s v.s şşşş alooo 10 kişi mi gidiyoz yani yuuuuuuuuuuuuu  ;D ;D ;D ;D

;D ;D
Ben yengeme bi söyleyeyim de sen gör :P deseen o zman 1-0 yenilcez golü de orhanın hatasından yicez.Yaktın yine bizi akan abi ama ben inanmıyorum senin giresuna da olsa ;D deplasman yapabileceğini

bambam55

giresuna gidecegiz demiyoruz..bulancaga gidecegiz diye apo abiyi kandırmaya çalışıyoruz..ordan yürürüz artık

edmontdante

Abi sen ayarla Apo Abiyi.Ben biraz uğraştım ama beceremedim.

erkutdem55

Bence hiç uğraşmayın haftasonu olunca Apo abi kendi kendini kandırır zaten.

sejoe

1-Edmontdante
2-Babasamsunlu
3- Serpico55
4-Dartagnan
5-cany
6-spooks
7-seckin55
8-Doğan
9-kaan

ben gelemiyorum kusura bakmayın size iyi yolculuklar

edmontdante

Galiba toplu olarak Giresun'a gidemeyeceğiz şimdilik görünen o.

seydo55

1-Edmontdante
2-Babasamsunlu
3- Serpico55
4-Dartagnan
5-cany
6-spooks
7-seckin55
8-Doğan
9-kaan
10-seydo55

babasamsunlu

Böyle yöneticilerin böyle teknik heyetin olduğu bir takımın peşinden ne gidecem... >:( >:(
Protesto ediyorum gitmiyorum maça...

1-Edmontdante
2- Serpico55
3-Dartagnan
4-cany
5-spooks
6-seckin55
7-Doğan
8-kaan
9-seydo55

alperen

benim bildiğim engin abi 9 kişiyi alır kendi minibüsüne,götürür giresuna :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 October 2010, 15:17:06
Böyle yöneticilerin böyle teknik heyetin olduğu bir takımın peşinden ne gidecem... >:( >:(
Protesto ediyorum gitmiyorum maça...

Hiç inandırıcı değilsin be Akan! :)

babasamsunlu

görmüyon mu kardeşim benim..yöneici gelip Turgaya birşeyler söylüyor adamın morali cart.
Cenkle konuşuyor o da aynı şekilde..

Hoca desen ali kıran baş kesen.bi tuhaf işler...ne gidecem böyle adamların peşinden...yeter daa..
Apo abi bile küsmüş ben küsmüşüm çok mu   :-X :-X :-X

babasamsunlu

bırak samsuni efendi bırak.. yeter daa.. şu  haberleri okuyup çıldırmıyormusunuz.. :-X :-X :-X

kim demiş hanımdan izin almadığımı..kim demiş haa kim demiş.. >:( >:( >:( >:(

bırakın bu işleri...devlet su işleri... yeteeeer koca kafa iseyin yeteeeeeeerrrrrrrr

mehmet yılmaz

Ben hanımla ilgili tek bir cümle bile kurmadım ki! :)
Sadece inandırıcı gelmedi, sıradan bir mazeret gibi oldu. Zaten aynı şeyler, ekstra birşey olmadı dünden beri.
Yoksa biz zaten Kalpar'ın peşinden gidilir, gidilmez muhasebesi yapmıyoruz.  :-*