Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

serkancengiz

serkancengiz

Ahmeti

bu galibiyet umarım üzerimizdeki kara bulutları dağıtır çok anlamlı bir galibiyet aldık 6 puanlık bir maçtı raiplerimiz uyudu biz çoştuk. :) :) :)

Helal olsun savaş çok güzel goldü.
Bence haftanın golü olur.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2010, 17:34:44
Bana dün halı sahada dedi. Hocam benim içimden bir ses kesin yeneceğiz, berabere kalacağız ya da yenileceğiz dedi. :)
ben şahidim...
acayip tahmin yapıyor yav!...  :P

Not: Keyifler gıcır ;)

yazıklar olsun hocam..

ben sadece yencez dedim...sende inşallah dedin..bırakın makarıyı kardeşim..beni hasta etmeyin..

not:şaka değil hiç biri...  >:( >:( >:(

furkan5534

diyarbakır macımızı alacağımızı dusunuyorum.ve ardındakı karsıyaka macınıda.once altay gıresunu yenememe serısını sona erdırdık karsıyaka'dada devam eder diye düşünüyorum.
şimdi bakınca mersin macımız var alırsak 15 puandayız.ve denızlı harıc usttekı takımlar 1 mac oynamayacak ve gene yendıgımız taktırde 18 puan olucaz ve denızlıyle zırvede olucaz eger denızlıyıde yenersek Allah ızın verırse zırvede biz oluruz matematıksel oran bu..
ınsallah ıstedıgımız gıbı olur ve ozledıgımız yere gelırız.

**Kalpar Şrfsizi Hakkındaki Düşüncelerim Halâ Değişmedi,Değişmeyecekte.. ;)

babasamsunlu

şaka le şaka  ;D ;D ;D ;D

Hükümet düşer,Enflasyon düşer
Bu gidişle Kalpar nah gideeer :D :D :D

Şakalar bir yana takım çıksında ben tükürdüğümüde yalarım..

Yine diyorum tabela taraftarlığı yapmanın alemi yok..
Çok sıkıntılı bir takım karşısında,kötü bir kurguyla çıkmış olmamızın verdiği kötü oyunu görmezden gelemeyiz..

Hakkımızdan hayırlısı  8) 8) 8) 8)

YaşarDoğu

Zenken,in oyundan çıkarkenki bakışını ??? ve Ahmetin Bünyamin gezerden sonra yediği fırçanın üzerine ki bakışı da :) unutmayalım.

Kaya

Sadece kazanılan bi 3 puan...

Kaybettiklerimizi saymak mümkün değil :-X

ALLAH yolumuzu açık eylesin..amin

Mustee13

Gaibiyet her zaman galibiyettir ama ilerde bir türlü çoğalamıyoruz. Zenke - Agbetu - Aziz - Savaş arası paslaşmalar daha verimli olmalıydı. İlerde yetersizdik.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 October 2010, 18:32:06
Zenken,in oyundan çıkarkenki bakışını ??? ve Ahmetin Bünyamin gezerden sonra yediği fırçanın üzerine ki bakışı da :) unutmayalım.

aynen kardeşim..Ahmet resmen döt oldu :D

ama bünyamin hoca haklı..Ahmet çok gereksi bıdı bıdı yapıyordu...  :-* :-* :-*

Burak

birde ahmet şahin'in 35 numara ya yaptığı gider vardı  ;D ;D sanki bu maçın samsun'u da var der gibiydi  :D :D

Nuri Asan

Murat Yıldırım gibi adam nasıl kenarda bekletilir,Cenk hangi akla hizmetle neden oynatılmaz,Anıl neden yok.Oyuna sonradan girenler Murat Yıldırım hangi mantıkla sahaya sürülmüştür.Zenke ne zaman topa vurmayı öğrenecek.

Hüseyin Kalpar bugün 3 puan almamamız için elinden ne geldiyse yaptı ama başaramadı,Süper Lig hedefimizide engelleyemeyeceksin.

Giresunu yendik ya ölsemde gözlerim açık gitmez,umarım bu giresun karşısında daha önceden alınan 6 maçlık mağlubiyet Kalparın koltuğunu sağlamlaştırmaz.

Galibiyette büyük payı olan AHmet Şahin,Savaş,Ersin ve Ademin gözlerinden öperim.

Kalpar giderse bekle süper lig geliyoruz.Bekle kahpe bizans az kaldı...

celebi

Nuri Asan

Sigarayı bırak spor yap.3 gün oldu içmedim.Giresunu yendik ya sigarada neymiş

dilatino

@serkancengiz
ben yurt disindayim hatta son milli macamiza berline gitmisdim 55 numaramla resimlerimde var forumda hayir kalpari tanimam keske onun yaninda calisma imkanim olsaydi...
ben begeniyorum hocayi...