Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Severolar&Koçyiğtler kılıçları çekti..Kalpar daha fazla duramaz.. :D :D :D :D

Dartagnan

Öyle ama be abi.Boyle bir acıklama olabilir mi? ben anlamadım.Huseyın Kalpar kandırmak ıcın her seyi yapıyor ama basta kanmaması gerekn kısıler kanıyor .Ne anladım ben boyle yonetıcıden.Boyle gıderse dun ıdmanda bulunan taraftar sayısının cok ustunde kısı olur.Eee bu sehırde bı yere kadar sessız kalır sonra da patlar elbet.Gorecegım o zaman mılletı ...

babasamsunlu

:D :D kardeşim benim..bizim evde bi tane satır var...Emrinize amedeyim.. :):)
siz koçyiğite getirin o şuurusuzu ben birden çıkar keserim kafasını :):)
gerçi benden önce Apo abi keser ama  neyse :):):)

berusa55

Kaya

Hadi ordan Haluk Tan mısın nesin..Sen kimsinde içimize hocamızı kötüleyerek nifak sokmaya çalışıyorlar dersin...
Sen bizi salak yerine mi koyuyorsun?..
Senin hocan maçtan sonra 1 puan iyi dedi hafta başı hepinizden hedefimizden uzağız diye açıklamlar gelmedimi ..
1-2 hafta sonra da hocamızın arkasındayız diyebilecekmisin..
Her şey daha bitmedi diyorsun illa bitmesimi gerekiyor bazı şeyleri görmek için..
Kalpar bu işin ehli diyorsun hangi işin? hipnoz,büyü v.b işlerle gözlerinizi kör etme işi ise kesinlikle haklısın...
SAMSUNSPORumuzun hedeflerini,yapacağı işleri istanbulun ego bombası küçük takımlarından biri olan kupada gruplara kalmamımız durumunda yüksek ihtimal rakibin olabilecek gs takımından örneklerle açıklayamaz,bizi küçük göremezsin...
En önemlisi açıklamlarında Kalparın kadim dostu değilde SAMSUNSPOR gibi bir değerin yöneticisi gibi davranmayı görev bilmelisin...

Sen bu takımın basın sözcüsüysen  :( vay bizim halimize...

Son olarak Yönetim ve Kalpar dahil hiç biri hakkında yazmama kararı alıyorum..Kurduğunuz komedyada yönetmeniniz ve senaristiniz Kalparla başarılar diliyorum.. :-X

berusa55

Alıntı yapılan: iak5529 - 22 October 2010, 17:32:25
Son olarak Yönetim ve Kalpar dahil hiç biri hakkında yazmama kararı alıyorum..Kurduğunuz komedyada yönetmeniniz ve senaristiniz Kalparla başarılar diliyorum.. :-X

cembaba

Bütün bunlardan çıkarttığım sonuç, Cenk gidecek yarıda arkadaşlar!

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: iak5529 - 22 October 2010, 17:32:25

doðan

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 October 2010, 17:41:54
Bütün bunlardan çıkarttığım sonuç, Cenk gidecek yarıda arkadaşlar!

Çıkartığın şey doğrudur ;
Cenk devre arası transferinde gidiyor da , asıl önemlisi nereye gidecek , Denizli yada konya da , yada söylemeye dilim varmıyo ordu da , giresunda , çıkarda top oynarda yine gol kralı olursa falan , yada yine 55 numaralı formasıyla çıktığı maçta samsun ağlarına bıraktığı toptan sonra sevinemeden başını eğip gittiğinde ben kimlere saracam onu düşünüyorum .... >:( >:( >:( >:(

Nuri Asan

Cenkin transferine ne kadar sevinmiştim,dünyalar benim olmuştu.Eh be Hüseyin Kalpazan ne diyeyim ben sana bilmiyorum ki!..

cembaba

Alıntı yapılan: doğan - 22 October 2010, 23:26:19
Çıkartığın şey doğrudur ;
Cenk devre arası transferinde gidiyor da , asıl önemlisi nereye gidecek , Denizli yada konya da , yada söylemeye dilim varmıyo ordu da , giresunda , çıkarda top oynarda yine gol kralı olursa falan , yada yine 55 numaralı formasıyla çıktığı maçta samsun ağlarına bıraktığı toptan sonra sevinemeden başını eğip gittiğinde ben kimlere saracam onu düşünüyorum .... >:( >:( >:( >:(

Celil'e nasıl ıslık yaptıysak öyle ıslık yaparız o kadar.  Hiç birşey olmaz başka

FaTiH_HaN

Devre arasına kadar kalpar giderse cenk gitmeyebilir belki yönetim nereye kadar arkasında durabilecekki. kenanla da arası bozuldu bence kalparın sayılı günleri kaldı.

cembaba

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 23 October 2010, 01:48:13
Devre arasına kadar kalpar giderse cenk gitmeyebilir belki yönetim nereye kadar arkasında durabilecekki. kenanla da arası bozuldu bence kalparın sayılı günleri kaldı.

inşallah dediğin gibidir kardeşimmm

salihcakir

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 23 October 2010, 01:48:13

ben de kalpar için son iki hafta olduğunu düşünüyorum. ankarya gitmeler, orada durumu anlatmalar falan hepsi bunun habercisi. takım içerisindeki huzursuzluklardan, hocanın aksi tavırlarından bahsedildiğini ve göndermek için izin istendiğini tahmin ediyorum. hoca da ankaraya karşı, tamam tavırlarımı bir incelerim ve önümüzdeki iki maçta değişimi hissettiririm diye bir savunmada bulundu bence. son dönemde gerçekleştirdiği söylemler böyle bir uyarının neticesi gibi geliyor. su kaynama sıcaklığına yaklaştı. dibini tutturmadan gönderilecek inşallah.

celebi