BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

KareAs55

Samsunspor'da Simone ZENKE, Aceem AGBETU,Turgay GÖLBAŞI ve özelliklede oyuna girmiş olduğu ikinci 45 dakikalık bölümde Savaş GÜVEN etkili ve istekli oyunları ile ön plana çıkan isimler oldu.

bu ne ya şakamı  :-\ simone zenke , aceem agbetu , savaş güven 

beşnumara

celebi

sen hala çıkamadın mı adanadan. bu arad demirsporlu arkadaşlar ne düşünüyor galibiyetimiz için fatihim

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2010, 22:24:13
sen hala çıkamadın mı adanadan. bu arad demirsporlu arkadaşlar ne düşünüyor galibiyetimiz için fatihim
Tebrik edenler oldu tabii ki :) ama onlar sakaryayı bekliyolar abi geçmişten hesapları varmış.Geçen hafta da kocaeli deplasmanında dostları olan kocaeliyle beraber sakarya ve bursaya sövmüşler.Bakalım neler olacak.Ayrıca geçen hafta kocaeli deplasmanında açtıkları pankart da çok enteresandı.Sanki demirspor süper ligde kocaeli 2. ligde ve kupa maçında karşılaşmışlar gibi pankartta: "Sensiz bir lig olmaz olsun KOCAELİ" yazmışlar.Gözümden bir kere daha düştüler.Saçmalamaya devam ediyolar

brigand

gole nasıl sevinilir unutmuşuz valla. ilk yarıda tempo yaptığımız bölümle ikinci yarıdaki oyun umut verdi ama hala yeterli oldugumuz düşünmüyorum seri yakalayıp futbolumuzu geliştirmemiz lazım

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2010, 22:28:34
Tebrik edenler oldu tabii ki :) ama onlar sakaryayı bekliyolar abi geçmişten hesapları varmış.Geçen hafta da kocaeli deplasmanında dostları olan kocaeliyle beraber sakarya ve bursaya sövmüşler.Bakalım neler olacak.Ayrıca geçen hafta kocaeli deplasmanında açtıkları pankart da çok enteresandı.Sanki demirspor süper ligde kocaeli 2. ligde ve kupa maçında karşılaşmışlar gibi pankartta: "Sensiz bir lig olmaz olsun KOCAELİ" yazmışlar.Gözümden bir kere daha düştüler.Saçmalamaya devam ediyolar

sende git bizim dostumuz olan sakaryayı destekle fatihim ;) tatangalar fena gelir oraya

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2010, 22:31:26
sende git bizim dostumuz olan sakaryayı destekle fatihim ;) tatangalar fena gelir oraya
mesafeye göre fena geliyolar abi 400 kişi diyolar

celebi

gelirler kardeşim. hak eden kazansın her iki takımda hak ediyor üst ligleri eski günleri

55(tuncay)55

maçtan alınan üç puana herkes gibi bende sevindim ama beni en çok sevindiren 3. golde savaş'ın kaleye degilde topu zenkeye atması ve golden sonra takım ve teknik kadronun bütünleşmesiydi

Ayberk

bu maçtan alınan 3 puan, diğer maçlardan alınabilecek 3 puanlardan çok daha değerli bana göre. Haftaya Tavşanlı gibi bu ligin acemi ve formsuz bir takımına karşı alınacak bir galibiyet, ardından hala adapte olamamış Giresun (ne kadar zor bir deplasman olsa da) zaferine de gebedir. Sorunlarla boğuşan bir Diyarbakır'ı da evimizde yenmek daha da kolay olacaktır bu gelişmeler yaşanırsa. Evet fazla toz pembe bir tablo, ama gerçekleşmeyecek bir tablo da değil. Yeter ki yine suni sorunlar doğurmayalım, mevcut sorunlarımızı çözme yoluna gidelim, en önemlisi de Tavşanlı'yı küçümsememek bana göre... :)

ata55

ilk devre resmen batırdı hüaeyin kplar, sonra aklı basına geldi. helal oslun savaş. çok iyiydin.

King Of The North

Yine iki devre farklı bir Samsunspor izledik, ilk devre sahada gezenn pozisyon dahi bulamayan, 2.devre neredeyse tek kale oynayıp sağdan soldan bindiren bir takım. Uzun süredir beğenmediğim Savaş'ın beni mahçup etmesine çok sevindim, 1 gol 2 asist harika oldu. Orhan, Turgay ve Kemali de çok beğendim,inşallah devamı gelir, kimseden eksiğimiz yok, ligin en tecrübeli takımıyız, gücümüz belli, tek eksiğimiz taraftarımızın bölünmüşlüğü, 3-4 dakika maraton bağırdı müthiş ambiyans oldu, anşaıldı ki maratondan yapacağız bitirici vuruşları.
Tavşanlıyı da yenersek yolumuza devam ederiz.

deado

öyle ya da böyle alınacak 3 puan çok önemliydi. bence de hak ederek kazandığımız bir maç oldu. her yönden Adana'dan üstün olan taraf bizdik. takımımız isteyerek oynadı ve kazandı. moral olarak da kendimize geldik. bundan sonra bize düşen görev her ne olursa olsun takımımıza olan desteğimiz artırarak devam ettirmektir.

binikalamadım

ilk 30 dakikadan sonra ki Samsunspor çok iyiydi beğendim...Kalpar hocanın önceliği maçı kaybetmemek bence bundan bocalıyor...yıllardır şampiyonluk bekleyen bizlerin önceliği ise maçı kazanmak...böyle oluncada ne Kalpar bizi anlıyor ne biz Kalpar'ı...

Nuri Asan

Site ana sayfasına haber başlığı olarak Adanaya 3-1 çektik diye başlık atmayan site yönetimini eleştiriyorum  :-*