BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

Atakumlu

55.hakan

Yağmur hepimizi korkutmuştu bir an Mersin maçı geldi aklıma kötü bir anı dedim geçtim.Neyseki 2. yarı gollerimiz geldi.Allah'a şükür maçı aldık.Defansta mutlaka Kemal oynamalı harika oynadı bugün aman nazar değmesin.Agbetu ise bir gol bir asistle maçın yıldızıydı.

cembaba

Alıntı yapılan: hakanelgun - 08 October 2010, 21:02:35
Yağmur hepimizi korkutmuştu bir an Mersin maçı geldi aklıma kötü bir anı dedim geçtim.Neyseki 2. yarı gollerimiz geldi.Allah'a şükür maçı aldık.Defansta mutlaka Kemal oynamalı harika oynadı bugün aman nazar değmesin.Agbetu ise bir gol bir asistle maçın yıldızıydı.

aynen katılıyorum hakan abi. Bir tek adem in ilk yarıda kaçırdığı bir adam vardı. Başka hatırlamıyorum.

furkan5534

Gerçekten taraftar cok cok az olmasına ragmen harıka oynadık dıyebılırız ahh eksıklıkler bıtse hep böyle oynasak cıdden superlige cok rahat gıderiz.gereksiz puan kayıpları yasadık gerek akhısar gerek kartal gerek bolu.cıdden bunlarıcok rht gecmnemız gerekıyordu.ınsallagh aradakı mersın macınıda aldıkmı zırveye oynarız Allahn ıznıyle.Sıra tavsanlıda aynı futbolu oynuyalım en az 3-4 tane rahat sallarız.

maviay55

red_white

samsunmania

Sonunda kanatlar adam gibi işleyip orta saha vasatın üzerine çıkınca rahat bir galibiyet aldık. Darısı diğer haftaların başına...

55.hakan

Alıntı yapılan: maviay55 - 08 October 2010, 21:04:30
bence maçın adamı savaş'tı... >l< >l<
Maçın adamı demedim Engin maçın yıldızı Agbetu dedim  ;) Maçın adamı Kemal'di bana göre..

**KaR6**

Alıntı                                              Doğruyu Bulunca

Elimizde bir sistem var. Doğru parçaları yerlerine yerleştirdiğinizde tıkır tıkır çalışan, işini yapan bir sistem. Gerektiği gibi kullanılmadığında ise boşa çalışan, sonuç vermeyen. Dün gece bir kez daha gördük ki, parçalar doğru kullanıldığında sonuç kendiliğinden geliyor.

Maça tek forvet Zenke'nin arkasında Abdülaziz ve Agbetu ile başladık hücum hattında. Bu şekilde oynadığımızda Zenke arkası kaleye dönük olarak oynamak zorunda kaldığından da aradığımız gol pozisyonlarını bulamadık. İkinci yarı ise, sonunda doğruyu buldu Kalpar. Zenke'nin yüzü kaleye dönük oynaması, Agbetu'nun faydalı oyunu ve Savaş'ın da etkili olmasıyla bize gol olarak geri döndü. Bunun yanında Murat'ın eski günlerine dönmesini görmek çok sevindirici. Topu almak için fazla çaba gösteren, çaldığı topu heba etmeyen ve topu saklamak için vücudunu en iyi şekilde kullanan bir Murat her takıma faydalı olabilecek kapasitededir. Ağır saha ve hava şartlarında stoper ikilisi olarak Ersin-Kemal tercihi de doğruydu Hüseyin Hoca'nın. Nitekim Kemal, bu takımda formayı hakettiğini gösterdi. Hızlı ayakları ve pozisyon almasıyla savunmada güven verdi. Yine Orhan diyeceğim ama bu sefer tebrik ederek, tüm kalbimle hem de. Korkmadan, kendine güvenli oyunu, hem savunmada hem hücumda var olmaya çalışmasıyla tebriği sonuna kadar haketti. Maçın kahramanları ise sonuca etki etmeleri sebebiyle Savaş ve Agbetu idi. Özellikle Savaş direk olarak maçın kaderini değiştirdi. Sahada mücadele eden tüm oyuncularımıza sadece bu maç için teşekkürler, umarım devamı gelir ve fikstür dezavantajını lehimize çevirerek iyi bir seri yakalarız.

Maçın sonucuna bakıp da atlanmaması gereken bir durum var. Cenk'in ilk 18'de olmaması maçın başında tüm taraftarlarda şok etkisi yarattı. Cenk'in ne sorunu varsa acilen çözülmeli ve takıma katkı vermesi sağlanmalı. Hedef ne olursa olsun Cenk takımı taşıyacak kalitede ve karakterde bir oyuncudur, arka plana atılmasına asla göz yumulmamalı. Hüseyin Kalpar şimdilik kredisini uzattı, ancak hala içimiz rahat değil. Kaybettiği güveni sağlamak ise yine kendi ellerinde Hüseyin Hoca'nın...

King1965

Burak

2.golden önce 15- 20 pas yaptık sanırım takım 2. yarıda çok iyiydi haftaya da tavşanlıyı yendik mi bak sen şenliğe karabulutlar dağılır

Ayberk

Kalpar istediği kadroyu çıkarsın abi, istediğini yapsın, yeter ki böyle oynatsın, özellikle 2. yarıdaki arzuyu takıma yansıtsın başka birşey istemem. Yenilsek de mücadele edip yenilelim... Ayağım cılk cılk çamur oldu ama değdi, OOOOOHHHHH!!!

Ayrıca dip not: Kemal'i çok beğendim  ;)

mehmet yılmaz

Kalpar Yanlıştan Dönünce

İlk devre bittiğinde hemen herkes anı şeyi söylüyordu; santraforsuz oynayan takımımız sabaha kadar oynansa gol atamaz! Nitekim kadroda olmayışını statta öğrendiğimiz Cenk'in yokluğunda bu işi yapabilecek tek adamımız vardı, Savaş...
   Zaten her ne kadar kontrol tamamıyla bizde olsa da adeta oynanmamış kabul edebileceğimiz ilk yarının ardından Savaş'ın ya da diğer bir ifade ile santrafor özellikli oyuncumuzun girişiyle birlikte değişim de başladı. Gelgelelim atılan üç golde iki asist ve bir golle Savaş ön plana çıkan isimdi.
   Bence takımın en iyisi, en fazla sorumluluk alan isim alan Hakan Bayraktar'dı. Tecrübesini ve oyun yeteneğini sahaya yansıttı, iyi çalıştı Hakan. İki kanat savunmacımız Adem ve her ne kadar golde bir hata yapmış olsa da Orhan iyi oynayanlar hanesine yazılacak isimlerdi. Gol atmalarına rağmen Zenke ve bilhassa da Agbetu ise iyi oynayamayanlar arasındaydı. Burada bir parantez açmak ve Kemal'den de söz etmek lazım. Kusursuza yakın oynadı, geleceğe dair iyi işaretler verdi.
   3-1'likskor hem moral açısından iyi oldu hem de şubat ayından bu yana evimizde ilk defa bir maç kazanmış olduk. İnşallah geçen sezon bir Adana maçıyla başlayan duraklamamız yine bir Adana maçıyla yükselişe tedvir edilir.
   Bu arada maçın Cuma gecesi oynatılması yanlış bir düşünce idi bana göre. Çünkü Samsunspor'umuzun maçı ile Milli Takımımızın maçı arasında tercih yapmak zorunda bırakıldı pek çok kişi. Mesai günü ve yağışlı hava da eklenince tribünlerde büyük boşluklar oldu. Yine de gelen taraftar coşkulu ve etkili idi.
   Daha önce de üç-beş kelam etmiştim ama yine vurgulamak zorunda olduğum bir konu da "anonsçu meselesi." Türkiye'nin hangi stadyumunda ciddi bir müsabaka oynanırken plaka ya da isim anonsu yapılarak, fanca yerde beklendiği söylenir? Böyle bir lakaytlık olabilir mi? Üstelik sarı kart gören oyuncumuzun bile ismini yanlış söylemesi, Agbetu'nun gol anonsunu berbat etmesi de cabası.
   Galibiyette dolayı çok mutlu olduk<, umarız ki devamı olur, umarız ki bir başlangıç olur bu üç puan! 

Ertuğrul Sağlam

Çok şükür uzun bir aradan sonra bol gollü güzel bir galibiyet aldık.
Maçın adamı Savaş ama Kemal ve Turgay'a bu akşam bayıldım. İnşallah Kemal defansın değişmezi olur, çünkü Kenan ve Ersin çok ağır kalıyorlardı Kemal kesinlikle bu takımın adamı.

radikal-fma

Alıntı yapılan: radikal-fma - 03 October 2010, 14:01:16
rüyamda yeniyorduk Adanayı fakat sahada ne zenke ne agbetu nede başka bir zenci vardı %100 yerli bir kadroyla 3-1 yenmiştik Adanayı
içime  doğmuş neyse zenke harici takım komple iyi  idi en azından gayretliydi yürekleri ile oynadılar