kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

maç 1-1 iken oynadığın takımda man utd değil iken yaptığın değişikliklere bi bakalım kalpar efendi:

eldeki tek elle tutulur santrfor Savaş çıkıyor yerine sağ açık A.aziz giriyor;
sol açık oynayan agbetu çıkıyor yerine daha çok defansif yönü ağır basan Sezer giriyor;
Sahada bir tek kreatif topçun var o da Murat o çıkıyor yerine defansif ortasaha Mustafa giriyor...

Bu değişiklikler ancak takım galip iken yapılabilecek savunmaya yönelik değişiklikler değildir de nedir..
Yoksa biz çok mu malız futboldan hiç mi anlamıyoruz..

Bu saatten sonra kimse bana kalparı savunmaya kalkmasın...Kalparı savunan adamın Samsunsporluluğundan şüphe ederim ben artık..Yada daha hafifi söyleyecek olursam,Bu adamın  yaptıklarını savunan adam hangi takımı tuttuğunun farkında değildir benim gözümde..

Yeter ulaaan Akhisarla linyitle götü boklu kartalla berabere kalacaksın ve sen hala bu sonuçlar iyi diyeceksin..Siktirolup git lan adi herif...

tankut

arkadaşlar bu adam takımın hedefini ilk 6 olarak açıklamadımı? tamam işte dışarıda 1 puan içerde 3 puana oynuyor. >:( >:( >:(

epçeli köylü

Bu takımın bu haldeki hedefi playoffa katılacak takımlardan sonraki ilk 6 olur ancak.

cembaba

Adana maçına bakacak olursak, takımın buldugu goller, savaş-agbetu-zenke, çıkan oyuncalara bak, agbetu- savaş- murat.. Bir insanın bu kadar cahil olmaması lazım. Forvetimiz yok diyoruz. Cenk'i yanında bile oturtmuyor. Kemal Kemal dedik. Adam 2.maçında gol attı. artık git artık kalpar yeter !

Lusage

17 October 2010, 17:16:08 #589 Son düzenlenme: 17 October 2010, 17:18:30 Lusage
Mustafa Akçay "Samsunspor da bu ligin şampiyonluğa oynayan bir ekibi. İyi ve güçlü bir takım."

"1 puanın, hatta 1 golün çok önemli olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Lig maratonu uzundur."

Bu beyinsiz mi bizi Süper Lig'e taşıyacak...

furkan5534

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 October 2010, 17:08:31
maç 1-1 iken oynadığın takımda man utd değil iken yaptığın değişikliklere bi bakalım kalpar efendi:

eldeki tek elle tutulur santrfor Savaş çıkıyor yerine sağ açık A.aziz giriyor;
sol açık oynayan agbetu çıkıyor yerine daha çok defansif yönü ağır basan Sezer giriyor;
Sahada bir tek kreatif topçun var o da Murat o çıkıyor yerine defansif ortasaha Mustafa giriyor...

Bu değişiklikler ancak takım galip iken yapılabilecek savunmaya yönelik değişiklikler değildir de nedir..
Yoksa biz çok mu malız futboldan hiç mi anlamıyoruz..

Bu saatten sonra kimse bana kalparı savunmaya kalkmasın...Kalparı savunan adamın Samsunsporluluğundan şüphe ederim ben artık..Yada daha hafifi söyleyecek olursam,Bu adamın  yaptıklarını savunan adam hangi takımı tuttuğunun farkında değildir benim gözümde..

Yeter ulaaan Akhisarla linyitle götü boklu kartalla berabere kalacaksın ve sen hala bu sonuçlar iyi diyeceksin..Siktirolup git kardeş adi adam...

aynen babasamsunlu cok guzel söluyosun galiba biz gerzklıyız anlamıyoruz futboldan yada dengesiz adam kendını cok akıllı bısı sanıyor..

Kalpar bizi süperlig'e taşıyabilir mi ??

NAAAHHHhhh Taşır >:( >:(

Ekrem

Bu herifin şampiyonluk gibi bir hedefi yok gemi yürüsün yeter bunun için hedefe ulaşmak gibi bir çaba yok YazıK DeFOLLLL KalPaRR !!!!  >:( >:(

kalptenþimþek

17 October 2010, 18:52:59 #592 Son düzenlenme: 17 October 2010, 19:52:46 kalptenþimþek
Samsunspor'un, Kalpar'ı Futbol'un karanlık çağlarından çıkardığı ortada..
Kalparın ise Samsunspor'u süper lige çıkaracağı muamma..

Sık teknik direktör değişikliklerinin, uzun zamanda takımlara bir yarar sağlamayacağı gerçeğini benimserim..Ama Kalpar'ın kabak tadı verdiği gerçeği de ortada..Takıma gerçekten heyecan verecek sağlam bir alternatif varsa hızlı hareket edilmeli..

forza_devil

17 October 2010, 19:49:43 #593 Son düzenlenme: 18 October 2010, 14:00:50 samsuni
 >:( >:( >:(kalpar git git antepe kadar yolun var..!  >:( >:( >:(

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

deliriyorum kalpara  >:( >:( >:( >:( >:(

34_55

sen uyumaya devam et sayın başkanımız ERKUT TUTU millet 20 puana ulaştı  ne akhisar nede tavşanlı yenmeyeni dövüyorlar artık git kalparrrr....

serkancengiz

Yönetimin elini kolunu bağlayan siyaset yeter deyin artık

red_white

hüseyin kalpar huzur evine.... sen adam değilsin hoca bunu bil... sen maç 1-1 ken muratı oyundan alan bir adamsın ... küfür etmemek için kendimi zor tuyorumm git ull.. an gittt...

GurbetciFanatik

Eger kovulursa
galiba son 2 mactan 4 Puan alarak kovulan teknik direktör tek o olur  :D :D :D

Bence hemen gönderilmeli
Cenk-Anil-Jonathen nerde bunler hocaaaaaaaa

berusa55

Beyler Kalpar imzayı nerde ve kimle atmıştı hatırlayın! O yüzden bu adamın gitmesi kimin elinde çok açık değil mi?

mehmet yılmaz

Cenk İşler'in Yanlışı, Kalpar Malpar'ın Doğrusundan Evladır...
Hedefleri küçük olanların zaferleri de küçük olur!
Adamın tek derdi Samsunspor'da kalma süresini biraz daha uzatıp, daha fazla para kazanmak. Kovsan da gitmez bu kafa yapısı.