kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Aynen abi. Olan samsunspor a oluyor. Nedir cektigimiz ya Allahım ne olursun bu sezon bu hasret bitsin ya. CEktigimiz cileler yeter artık :(

berusa55

Engin abinin dediklerinden yola çıkarsak bu sezon da bizi hüsran bekliyor. Bu kısır döngü devam ettiği sürece bizim yerimiz hep Bank Asya kalacak anlaşılan  :(

METE_55

arkadaşlar bırakın artık şu iki yüzlü dönek hoca kalparı dün nediyordu gazetelerde ben cenki rapor etmedim öyle birşey asla yok diyordu tamamen yalan diyordu bu sabah bakıyoruzki cenke para cezası verilmiş vay anasını be artık gitşu takımdan sahtekar hüseyin kalpar seni artık istemiyoruz bunak herif...

berusa55

AlıntıOLMAYAN RAPORA CEZA
24 Eylül 2010 / 13:32
Samsunspor yönetim kurulu, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın 'uydurma' dediği raporunu üç günde inceledi ve kararını zorda olsa verdi. Yönetim Kurulu, raporun verilmesinin üzerinden tam 72 saat sonra Cenk İşler'e yaptıklarından dolayı ihtar ve para cezası
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 'Hiçbir oyuncu için rapor vermedim. Hele ki Cenk'le ilgili kadro dışı kararı vermem mümkün değil" dedi demesine ancak yönetim dün Kalpar'ın rapor vermedim dediği uydurma raporu inceleyip yıldız oyuncuya hem ihtar hemde para cezası verdi. Kalpar'ın Kartalspor deplasmanı dönüşü mezaret bildirmeyen ve idmana katılmayan Cenk hakkında yönetime sunduğu raporun kararı tam üç gün sonra açıklandı.

Kalpar'ın yönetime sunduğu raporun ilk toplantısında yönetim kendi arasında ikiyi bölündü. Bir grup Cenk'i kadro dışı bırakmanın doğru olacağını savunurken diğer grup ise bunun doğru bir karar olmayacağını Cenk'e uyarı ve para cezası verilmesini savundu. İkinci gün yeniden toplanan yönetim, yine bir karar veremeyerek toplantı bitirdi. Son gün yani dün öğle saatlerinde yapılan son toplantıda yönetim Cenk'e ihtar ve para cezası kesti.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46517

eLLis

Kulüpte hoca dahil ciddi istifalar olmalı senenin başındayken hocada isa turanda bahattin güneşte kim varsa gitsin babalarının kulübü değil zaten onca borç bidolu sıkıntıyla yapılan onca transfer bide bunların kişisel muhabbetlerini çekecek değiliz işte kocaeli örneği 70 trilyon borç büyük ihtimal 3.lig onları bekliyor bu kadroyu hersene yapamayız acilen çıkmalıyız buradan karşıyakalılar rizede erdoğan arıcanın yüzüne söyledi kurtuldular bizde söyleyelim yüzlerine başka kulüp bulsunlar

nomak55

Arkadaşlar biraz da olumlu tarafından bakalım olaylara neden bu kadar dertlisiniz evet iyi oynamadığımız bi gerçek ama kartal maçında son dakikalarda abdülaziz ve savaşın girdiği iki net pozisyon vardı birini atsak şimdi farklı olacaktı akhisar maçında zenke saolsun bi dolu pozisyon kaçırdı altay maçını iyi oynadık hakettik kazandık peki şimdi soruyorum size bu takım 3 haftada kaç gol yedi cevap 1 Oda daha kesin değil maç yarıda kaldı :)
Şunu unutmayın artık şampiyonluğa oynayan takımlar çok gol atarak değil defansını sağlam tutarak şampiyon olurlar cenk meselesi hallolacaktır.Bence takım iyi hava yakalasın tutamazlar bu takımı diğer takımlar çok gol yiyorlar biz iyi yoldayızz biraaz daha sabır göreceksiniz haklı çıkacam bize bırakın gol atmayı rakipler doru düzgün pozisyona bile giremiyorlar sadece sabırla ayağa pas yaparak çabuk oynamalıyız gerisi gelecktir şunuda unutmadan söyleyelim cenk murat yıldırm agbetu hatta adem bile formsuz daha form tutmadılar takım dakka 90 hala pres yapıyoruz

YaşarDoğu

25 September 2010, 12:40:30 #216 Son düzenlenme: 25 September 2010, 13:09:43 YaþarDoðu
Altay maçını iyi oynadık diyosan , üstelik KArtal maçındaki 90 dk boyunca iki poziyondan medet umuyorsan  söylenecek fazla bişi yok.Her maç 2 poziyon bulduktan sonra ' bunları atsaydık farklı düşünürdük ' demek istemediğimizden bu feryadı figanımız.

Ollivanders

Onemli olan skor degil onemli olan ortaya konması gereken zevk verici futbol ...

Fecr_55

Yükselmek icin en önemli sey skordur, tabii ki leyhimize olursa..Bunu güzel bir oyunla elde edebilirsek ne ala, lakin kötü oyunla bile kazanmaya raziyim, yeter ki su derdimizin dermani süper lige cikalim artik..
Kacan pozisyonlari 'keske olsaydi, atsaydik farkli olurdu' gibi yorumlamak da bosuna, is isten gectikten sonra ne degeri kalir ki..

nomak55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 25 September 2010, 12:40:30
Altay maçını iyi oynadık diyosan , üstelik KArtal maçındaki 90 dk boyunca iki poziyondan medet umuyorsan  söylenecek fazla bişi yok.Her maç 2 poziyon bulduktan sonra ' bunları atsaydık farklı düşünürdük ' demek istemediğimizden bu feryadı figanımız.

İyi güzel diyorsunda dünyada hangi takım her maç 10 tane pozisyona giriyor barca bile maç başına 5 pozisyona giriyor 3 veya 2 sini atıyor.Önemli olan karşı takıma kaç pozisyon verdiğimiz 3 maçta rakip takımlar kaç pozisyon bulabildiler bize karşı ben çok ta hatırlamıyorum toplamda 3 falandır heralde önemli olan girdiğini atacaksın ve yemeyeceksin bu kadar

YaşarDoğu

Barça dediğimiz Barcelona ise ve her maç 5 poziyona giriyorsa biz çakma Barcelonayı seyrediyoruz demektir.

Sen beğeniyorsan takımı eyv. fikrini değiştirmek için yazmıyorum kendi görüşümü yazıyorum.Kartal da orsahayı zor geçen bi takımdık , forvetsiz maça çıktık , adam gibi şutumuz yok.son 7 dk için giren bir forvet ile bulunnan poziyonlar için hoca iyi dersek ve takıntılı oldugunu gözardı edersek yanlış etüt ediyoruz demektir.

nomak55

25 September 2010, 18:09:11 #221 Son düzenlenme: 25 September 2010, 18:10:57 nomak55
Ben hocamıza ve takımın oyununa iyi demiyorum sadece biraz daha sabretmek gerekiyor diyorum.Şu anda kimi getirmeyi planlıyorsun kalparı gönderip bana kalırsa bize fatih terim bile gelse şunu kabul edelim ki iki günde hiç birşeyi düzeltemeyiz ya sezon başında diyeceklerdiki hüseyin hoca teşekkürler biz seninle çalışmayı düşünmüyoruz o zaman eywallah şimdi tutup kimi getireceksin ki takımın başına varsa alternatifin bizde katılırız benim anlatmaya çalıştığım çokta kötümser olmayalım bu takım öyle veya böyle iilk iki bitirir bu ligi bu da kalparın becerisi değil kadronun yeterli olmasından kaynaklanacaktır.Ben sadece buna inanıyorum.Ayrıca orta sahayı geçemiyor olmamız benide endişelendiriyor ancak bunu pas yaparak yapabiliriz o yüzden anılın bu takımda oynaması 1. şart ikinci şart ise stoperlerimizin uzun vurmak yerine basit yerden en yakınına topu oynamasıdır.

YaşarDoğu

Hüseyin Hoca yı gönderelim diye birşey söylemedim de yazmadım da , uzatmanın manası yok, Kalparda takıntılı durumunu uzatmasın bi zahmet.Geçen sene Oktaya, bu sene Cenk' e yeter daa.

Ve eğer Yönetim Kalparı gönderip İsa yı koyacaksa takımın başına Kalpardan yanayım, kalsın.

babasamsunlu

iyide kalpar iki gündür takımın başında değilki...Bu takım yapılırken hep bu hoca takımın başındaydı..

Sürekli herkesin dilinde hüseyin giderse kim gelcek lafı evelenip geveleniyor..Bu profesyonel liglerde bir tek bu adam mı var..Belkide hiç kimsenin bilmediği iyi bir genç hocada alıp götürebilir bu takımı nerden biliyorsunuz..
Sende demişsin işte kadro kaliteli diye..Bu kaliteli kadroya bile oynadığın vasat takımlara karşı sırf kaprislerinden dolayı, galibiyet yaşatamıyorsan ve gol attıramıyorsan bi sıkıntı var demekki..

Bırakalım arkadaşlar o giderse kim geliri..Eğer birisi başarısızsa gider..Yerine gelir biri..Gelen adam Turan dan kötü olamaz ya..Ki ona tarihin en kötü takımı teslim edilmişti..Hüseyine altın tepsiyle sunulan bir kadro var..Bakalım görecez anyayı konyayı bi kaç hafta sonra...

Burak

akan abi sakin  .:.:. .:.:. .:.:. korkutuyorsun beni  :D :D