Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Akyol

Maalesef abi maçımız yozgat'a alındı sürgünlerdeyiz :(

berusa55

Bu nasıl iş kardeşim anlayabilmiş değiliz. Mersin maçını kaldığı yerden Samsun'da oynat (o da tam net değil ya!) ama bu maçı dışarıya al. Böyle işin...  :(

kaptan 55

22 September 2010, 12:17:40 #63 Son düzenlenme: 22 September 2010, 12:31:25 kaptan 55
Geçtiğimiz günlerde oynanan Samsunspor Mersin İdmanyurdu maçında çıkan olay nedeniyle Samsunspor'a verilen bir maçlık saha kapatma cezası sonrası Boluspor'un pazar günü oynayacağı karşılaşmanın yeri belirlendi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Samsunspor-Boluspor karşılaşması Yozgat'ta oynanacak. Bozok stadında oynanacak karşılaşma 16:00'da başlayacak.

SAMSUN-yozgat yaklaşık 280 km. ortalama 3 saatlik yol.
bolu -   yozgat       400 km o da 4 saat desek ee ne gerek vardı ey tff maçı bolu'ya verseydiniz ya.

SAMSUNLU ORUMA 55

bende yozgatlıyım kayseride yaşıyorum  yozgatın saha kötü diye biliyorum hadi hayırlısı

eLLis

Yahu saçmalık! Herkez herşeyi sokuyor stada neden cezayı yiyen biziz Adanalılar taş soktu, bjk liler fb maçına meşale sokmuş daha yeni , antep yine aynı şekilde ve bizim bunlardan ayrılan yönümüz taraftar olayı yok neden saha kapatma yiyoruz hala daha

Ollivanders

Boylece TFF Mersini odullendirmiş bizi de sucumuz olmadıgı halde cezalandırmıs oldu sagol TFF!!!!

Kadir ÇELEBİ

22 September 2010, 12:31:30 #67 Son düzenlenme: 22 September 2010, 12:35:56 SamsunSpor_34
İstanbulda olmasını istedim olmayacağı aşikardı dillendirmedim bende yozgat iyidir güzeldir :D :D

berusa55

Büyük ihtimalle berbat bir zeminde top oynayacağız. Yok! Bize bu sene top oynamak da haram kardeşim. Hakkımızda hayırlısını versin artık rabbimiz; altay maçı hariç kabus gibi bir başlangıç yaptık lige. İnşallah toparlarız...

Kadir ÇELEBİ

22 September 2010, 12:34:50 #69 Son düzenlenme: 22 September 2010, 12:37:05 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 September 2010, 12:24:47
Boylece TFF Mersini odullendirmiş bizi de sucumuz olmadıgı halde cezalandırmıs oldu sagol TFF!!!!

Bencede burada biz degilde fener cincon olsa bile bu karar bu şekilde çıkardı diyenlerdenim bide şöyle düşün evimizde 10 12 bin kişiye rağmen malup durumdaydık yozgatta belki 300 fazlası eksiği vs. galip ayrılıyoruz sahadan eminim sende bunu tercih edersin takılmamak gerek Eve dönüş yolunda..!

Ollivanders

Ya abi diger takımlar  cok iyi zeminde mi top oynuyor ? Ama adamlar takır takır toplarını oynuyorlar. Bizimde artık zemine takılmamamız gerek. Bu takım hangi sartlarda olursa olsun rakibini yenebilecek kalitede.

berusa55

Doğru diyorsun zemin aslında ikinci planda. Takımın ruhunu mücadelesini sahaya yansıtmada sorun var.

Ollivanders

Fecr_55

Ne "isabetli" kararlar verebiliyormus bu TFF yetkilileri ya..Hayretler icindeyim..

Sercan

Bu kalpar yozgatta hocalık yapmıştı galiba,ben bu sahayı iyi bilirim diye sahaya saçma sapan bir kadro daha çıkarmasın,7 kişi bile çıkarabilir valla  ;D ;D