[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

KareAs55

Belli olmaz bu federasyona banada pek mantıklı gelmiyor

FaTiH_HaN

macin bastan oynanmasini gerektirecek kriterler neler acaba?

Burak

1 maç saha kapatma iyidir bende seyircisiz beklemiyordum zaten. ne olursa olsun stada bıçak girdi . bence samsunspor 'un güvenlik şirketine dava açması gerekiyor

Akyol

0-0'dan başlar seyircili olur, cezalı bolu maçımızda tokat'ta veya ankara'da olur...

kabacevizli55

ankarada olursa başkentli arkdaşar için iyi olur. seyirci desteği iki takım içinde aynı olur ama tokatta olursa biz seyirci desteiğini fazla alırız

ahmetsefa55

ankara da olsun da barı baskentımızı gorelım  :P

ahmetsefa55

SAMSUN'A 1 MAÇ SAHA KAPATMA
Bank Asya 1. Lig'de yapılan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın bıçaklı saldırıya uğraması nedeniyle Samsunspor'a 1 maç saha kapama cezası verdi.

PFDK toplantısının ardından yapılan açıklamada, Samsunspor Kulübü'nün, 13 Eylül Pazartesi günü oynanan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu müsabakasında, şiddet ve düzensizliğin önlenmesi ile ilgili talimat hükümlerine aykırı eylemi nedeniyle takdiren 1 maç saha kapama cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi.

celebi

babasamsunlu

celebi

tamam tama  çarşamba stadında olsun o zaman :)

emre

aslında ben tam olarak karar veremedim taraftarın birbirine girdiği 19 mayıs stadında mı oynansa daha iyi olur? yoksa TEK amaç samsunspor'un desteklenmesi olduğu tarafsız sahada mı?  :-\ ne günlere düştük..   >:(

edmontdante

Tokat,Amasya,Çorum,ordu vs vs
Nereye verilirse verilsin zerre hevesim yok
Kartal'a gidecektik o da artık yok.
Ne yazsam ne desem boş

radikal-fma

Kadıköyde oynansın full dolduralım saraçoğlunu

kabacevizli55

bence yenikentde asaş stadında olur maç oynançaksa tabi orda maç felan yok heralde

GençKozluklu

Ceza almak kötüancak olayların ilk dakikalarında durumu düşünce iyikiolaya bir taraftarımız karışmamız. Bunun bize bir ders olması gerek. Taraftar olarak  çok ama çok dikkatli olmalıyız. Maç tekrar olursa kazanırız. Başka sahada da yeneriz Mersin'i. Yolumuza devam eder yıl sonun ne yıldı der şampiyonluğu  doyasıya kutlarız. Geri adım atmak yok. Tek hedef şampiyonluk.

Pazar günü Kartal'da takımı en iyi şekilde destekleylim.