[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

Burak

öykü ismine de binaen '' hikaye '' anlatıyor gerçekleri göremiyorlar sanırım

furkan5534

ne zaman acıklanacak sonuc artıkkkkkkkkkkkk >:(

özkan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 September 2010, 12:00:59
ne zaman acıklanacak sonuc artıkkkkkkkkkkkk >:(

İlk karar perşembe günü.muhtemelen kesin bir sonuç çıkmayac ak ileri bir tarihe ertelenecekdir karar pfdk üyeleri tarafından.

babasamsunlu

Muhtemelen hemen karar veremezler..Sanırım bizim siyasiler biraz işi sıkı tutacktır bu konuda..Bence kimsenin hakkı yenmemeli..Maç tekrar kaldığı yerden devam etmelidir..
Samsunspora en fazla idari para cezası verilebilir güvenlik olayından..

Bakalım hayırlı olur inşallah..

Yalnızca BİZ

Taraftarlarımızın daha içindeki kavgasında dolayı yüklü para cezası bekliyorum...

celebi

kararı vermesi adına artık tff savcılık olayından sonra verecektir diye tahmişn ediyorum

Kaya

King Of The North

Sayın vekillerimiz sahip çıkacaktır, gerekli girişimler yapılacaktır diye umuyorum bu kez, biz mağdur durumdayız.

brigand

domin55

bende o şekil düşünüyom en az cezayla atlatırz

kabacevizli55

daha önce hiç maçın 2.yarıdan 1 0 başlatılması olmuşmu eğer öyle karar verirlere çok  saçma olur
ya iki taraftan birine versin maçı ( samsunspora ) yda başdan oynansın tarafsız sahda 1 0 yerine tarafsız sahda oynansın

Ertuğrul Sağlam

Ben bu zamana kadar hiç bir maçın kaldığı yerden devam ettiğine şahit olmadım. Farzedelim son 10 dk içinde olsaydı böyle bir olar 10 dk oynatırlarmıydı bu maçı?...
Ya aleyhimize hükmen malubiyet çıkar yada tarafsız sahada yeniden oynatılır bizi cezasız bırakmazlar bir şekilde ceza verecekler...

**KaR6**

sahamız bozuk oldugunda iptal edilen bjk maçı kaldıgı yerden ankarada taç atışıyla başlamıştı.. bu maç ta korner atışıyla başlayacak..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 15 September 2010, 17:09:15
Ben bu zamana kadar hiç bir maçın kaldığı yerden devam ettiğine şahit olmadım. Farzedelim son 10 dk içinde olsaydı böyle bir olar 10 dk oynatırlarmıydı bu maçı?...
Ya aleyhimize hükmen malubiyet çıkar yada tarafsız sahada yeniden oynatılır bizi cezasız bırakmazlar bir şekilde ceza verecekler...

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=121212&title=madridsociedad-maci-kaldigi-yerden

real madrid- siociedad maçı 83. dAikada yarım kalmış ve sadece son 7 dakikası baska bir gün oynanmıştı. Hatta o 7 dakikada bulduğu golle Real kazanmıştı.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 September 2010, 17:10:49
sahamız bozuk oldugunda iptal edilen bjk maçı kaldıgı yerden ankarada taç atışıyla başlamıştı.. bu maç ta korner atışıyla başlayacak..

Pardon;
O maça gittiğimizde bizi Ankara girişinde çok uzun süre bekletmişlerdi hatta okadar uzun sürmüştüki bu bekleme Ankara'da maçın başladığı haberi gelmişti ve hali ile stada girdiğimizde Dakika 40'larda idi yani kaldığı yerden başladığına gene şahit olmadım :)