Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

nomak55

yaw ben anlamıyorum anıl ttaşdemir diye bi adm aldık hazırlık kampında ve hazırlık maçlarında harika oynaayan müthiiş takımı organiz eden bi adam ama oynatılmıyor murat yıldırım formsuz bu sne kazmalaşmış 4-2-3-1 onalamak lazım
defansta kenan oynamasın yeter orta sahada da hakan bayraktar ile turgay oynar solda agbetu hiç oynayamıyor.bi üretkenliği yok sağda agbetuyu solda da savaşı oynatıp forvete de zenke gider cenkte tırt çıktı....Bakalım ne olacak savaş dün girdi gene son beş dkk golude atıyordu abdulaziz tam bir kazma....altı pastan adama nişanladı davul

kaptan 55

bir tane varyasyon izleyemedik doksan dakika boyunca,ne bir kanat bindirmesi ne ikiye bir hiç bir şey yok.hangi akla hizmet sercan'la başlanıyor,elinde agbetu,zenke,cenk gibi hücumcuların var özellikle deplasmanda çok rahat oynaman gerekirken bu kadar korkak bir futbol izlemeyi beklemiyordum.
haftalar geçtikce biz takım oturur diye beklerken her geçen hafta takım bir o kadar daha dağınık  futbol oynuyor.benim kalpar hocaya güvenim yok bu hocayla bu iş olmaz.

King Of The North

Bu maçı izleyecem diye düğüne bile gitmedim ama tam bir hayal kırıklığına uğradım, Sercanla başlamışız, takım döküldü, 2.yarıda Savaş va Abdulazizle bulduğumuz pozisyonları beceriksizlikten gole çeviremedik, maç boyu 1 kez Samsun sesi duyabildim, 55.dakikada bekledim gene hayal kırıklığı, taraftarımıza da bir haller oldu, grup istanbul 55 yıkar dedim oraları ama anladım ki aralara çekirdekçilerin hası karışmış organize olunamadı maç boyu. Kenan'ın Sercanın Abdulazizin hatta Nijeryalıların bile oyuna katkısı olmadı. Hakeme gelince tüm takdir haklarını özellikle 2. yarıda Kartal lehine kullandı, sertliğe prim tanıdı. Cenk'i bekledim yapmadı hoca değişiklik, bu sene de süper lig hayali uzak görünmekte.

salihcakir

aklıma gelmişken; Mustafa'yı da beğendim. Fiziği ile, futbol bilgisi ile, duracağı yeri gideceği yeri bilir hareketleriyle gayet hoşuma gitti. Top tekniği de fena gözükmedi. Önümüzdeki dönemde kendisinden ziyadesiyle faydalanabiliriz.

lucarelli

Çok iyi bir takım, çok kötü sonuçlar. Bu takım neden yetenklerini sahaya koyamıyor. Bir an önce bunun nedenini bulup gerekli neşteri vurmak lazım. Yoksa tren kaçacak..

55erhan55

agbetu tam bir vurdumduymaz sahada gezinip duruyor ısrar edilmesi yanlış anılın sahada ilk onbirde başlaması lazım

cembaba

babasamsunlu

Alıntı yapılan: SS55 - 20 September 2010, 11:37:57
sercanın bi şutu vardı stadı tuttursa gol olurdu.süper adam valla hocayı tebrik ederim onu oynattığı için.

Önce stadı tutturmayı öğrenecek abisi,sonra celil abisinin hareketini yapacak,sonra kaleyi tutturacak işte bi 6 sene sonra belki golü bulur  >:( >:( >:(  kalpar efendi her zaman taviz vermemekle öünüyor ama bu sefer yönetimdeki abilerini kıramamış bu çok belliydi.  >:( >:( >:(

Fecr_55

Kerem ve Alperen, habere bakin:))))) Büyük ilgiymis, topu topu üc kisiydik taraftar olarak:))

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=71079

Ollivanders

SerhaT55

20 September 2010, 12:57:54 #265 Son düzenlenme: 21 September 2010, 13:27:36 SerhaT55
Ben hüseyin kalparı kınıyorum adam 1 sene boyunca onaynmamış adamı oynatıosun Anıl varken sercanı oyntıyosun cenke gelince cenk formunda değil suan cenk beklenılenın altında cenk gelınce adamın ölüsü yeter diodum ama olmadı defansa gelincede kenanın hayla onamatmaması lazım cok adam kacırıo Jonathan Qartey buadamı almak ıcın neler yapıldı ama adam 18 lık kadroya alınmıyo bu yüzdenmi alındı bu yüzdenmi bukadar urasıldı anlmıyorum ve kalpar her hafta 4 oyuncuyu kesio kadroyu bi otutduramadı.....

YaşarDoğu

Kartal deplasmanında sadece Haber vardı ;  ' yalan haber istemiyoruz  ' diye pankart mı yaptırsak zamanı geldide geçiyor.

YaşarDoğu

55erhan55

biz zamanında 3-0 4-0 maçda keybettik ama böyle ruhsuzca top oynamadık bu kartal takımı üç haftada gol dahi atamamış vasat altı bi takım ve biz doğru dürüst bi organizazyon bile yapamadık hayatımda bu kadar sıkılarak bi maç izlemedim...

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 September 2010, 14:21:52
TRT 3 te maçın tekrarı var şuan.

amanın bu zevkli mücadelenin tekrarını kaçırmayayım