Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Bu takımın maç eksiği var bırak hazırlık maçını kendi ligimizde bile top oynayamıyoruz.Kenan-Kemal ikilisinden iş çıkmaz

cembaba

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 16 September 2010, 12:48:10
Bu takımın maç eksiği var bırak hazırlık maçını kendi ligimizde bile top oynayamıyoruz.Kenan-Kemal ikilisinden iş çıkmaz

Aynen bencede. Ayrıca Kenan-Ersin-Orhan yerine, Ersin-Alpaslan-Kemal daha iyi olabilir. Diğer maç çok uyumsuz görünmüşlerdi. Sinan bence her maç oynamalı. Ayrıca Hakan'ı beğendim. Murat kendine gelirse çok iyi olacak...

Ollivanders

Sinan ı a2 takımında izledim. Ayagına topu aldıgında baska birsey gormuyor. Sinana sadece korner ve frikik atısı kullandırılır. Cunku sert orta kesiyor.

berusa55

16 September 2010, 14:12:22 #33 Son düzenlenme: 16 September 2010, 14:14:25 berusa55
Maçın hakemleri:

Kutluhan Bilgiç İzmir bölgesi hakemi... En son geçen hafta süper ligde Kasımpaşa -  Karabük maçında 4. hakem olarak görev almış...

furkan5534

Kral SAMSUN

MAÇI TRT VERİYOR DİYE MAÇA GİTMEMEZLİK YAPMAYIN İSTANBULDAKİ SAMSUNSPORLULAR ! HEP BERABER SÜPER LİGE YÜRÜYECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE.

Kodalak

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: alone - 16 September 2010, 14:38:26
MAÇI TRT VERİYOR DİYE MAÇA GİTMEMEZLİK YAPMAYIN İSTANBULDAKİ SAMSUNSPORLULAR ! HEP BERABER SÜPER LİGE YÜRÜYECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE.
istanbulda tribün konusunda sıkıntı olmaz allahın ıznıyle yıne bıze ayrılan bölüm tıklım tıklım olur ; inşallah hava şartlarıda müsait olur da daha da kalabalık oluruz

King1965

gnc bengülü

Bursa grubu da herzaman ki gibi yerinde olacaktır.ben hariç  :( :( :( :( :(

cembaba

salihcakir

Sitemiz üyelerinden orhan nickli abimiz bu akşam idmanı takip etmiş ve çift kaleyi de izleme fırsatı bulmuş. Hocanın denediği formasyondan ve 11'den bahsetti. Benim de pek hoşuma gitti açıkçası, paylaşayım istedim.

4-4-2 formasyonunu savunmada alparslan-ersin-kemal-adem orta alanda turgay-anıl-hakan-murat ileri ikiliyi de cenk-zenke ikilisi ile oluşturmuş. orta alanı dirençli ve teknik, hücum hattı kuvvetli, savunması daha dengeli bir takım olur gibi değil mi?

erkutdem55

Alıntı yapılan: salihcakir - 16 September 2010, 20:43:18
4-4-2 formasyonunu savunmada alparslan-ersin-kemal-adem orta alanda turgay-anıl-hakan-murat ileri ikiliyi de cenk-zenke ikilisi ile oluşturmuş. orta alanı dirençli ve teknik, hücum hattı kuvvetli, savunması daha dengeli bir takım olur gibi değil mi?

Kesinlikle harika olur ama harika olacağından dolayı Kalpar Hocanın bunu oynatacağından hiç emin değilim.

beşnumara

Alıntı yapılan: salihcakir - 16 September 2010, 20:43:18
Sitemiz üyelerinden orhan nickli abimiz bu akşam idmanı takip etmiş ve çift kaleyi de izleme fırsatı bulmuş. Hocanın denediği formasyondan ve 11'den bahsetti. Benim de pek hoşuma gitti açıkçası, paylaşayım istedim.

orhan abi idmana sonradan gelmiş demek salih abi.İlk olarak çift kle maçta as kadro ahmet-orhan-ersin-kemal-adem-murat-hakan-turgay-agbetu-zenke-savaş 11ini denedi 2. yarı as kadroya cenk ve anılı koydu savaş diğer takıma girdi ama agbetu saha kenarında koşuya devam etti.Şunu söyleyebilirim murat-hakan-anıl ile daha organize oynuyoruz.
Sercanı ise uzun süredir ilk defa bu kadar hırslı istekli girdüm.Şaşııırrrdımmm :) inşaallah kendine bakar da takıma bir gram katkısı olur

SamsunluReis