Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Imkansiz diye birsey yoktur Kerem..Zor da olsa kazanmanin sevincini yasayacagiz bugün insAllah..

SSBiz Gençlik

Kafa vuracak iki adam var. Kemal ya da Cenk... Diğer topçular kafa vuramaz... :D ;D

ali ihsan

2-1 alırız.Hakan Bayraktar atar bir tane.Diğerini de defanstan Ersin ve ya Kemal atar< 8)

Tufan

Allah'ım çok mu şey istiyoruz şu 2 maçı kazanalım Denizli maçında kapalı gişe oynayalım.
bugün yenersek şehir havaya girecek kazanmalıyız kazanacağız.

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 November 2010, 12:03:12
2-1 alırız.Hakan Bayraktar atar bir tane.Diğerini de defanstan Ersin ve ya Kemal atar< 8)

ağzından bal damlıyor hocam

salihcakir

Alıntı yapılan: Kodalak - 03 November 2010, 11:24:29
agbetu yerine zenke olsa daha iyi olur...zenkenin fizik gücü agbetuya göre daha iyi,birde son haftalarda zenke çıkış yaptı mersin ona özel tedbir alır buda rakipten bir futbolcuyu düşürür ama agbetu zaten vasat oynuyor...

ben kapanan savunmalara daha atletik özellikle sıfıra daha iyi inen bir oyuncuyu tercih ederim şahsen. zaten iki tane zımba gibi golcüyü yazdık forvete.

çok göze batmasa da son haftalarda agbetu zenkeye göre daha formda ve daha yararlı oynuyor. çok top getiriyor.

Burak

Mersin ' de 3'ün 1'ini alır arkadaşlar Adana ve D.Bakır gibi  :P :P

cembaba

Alıntı yapılan: Burak - 03 November 2010, 12:44:25
Mersin ' de 3'ün 1'ini alır arkadaşlar Adana ve D.Bakır gibi  :P :P

Eğer Beşiktaş maçındaki gibi ölümüne savunma yaparlarsa, işimiz gerçekten çok zor. Çünkü bana sorarsanız iyi bir savunma anlayışları var. İnşallah forvetlerimiz iyi çalışır.

kaptan 55

az önce tesislerdeydim zenke ve agbetu gayet keyifliydi,agbetu selamun aleyküm diye karşıladı hoşumada gitti,hocaylada konuşma fırsatı buldum cenk'i sordum 18 kişilik kadroya almış ama konuşmalarından ilk 11 başlamayacak sanırım.bugün muhakkak galibiyet bekliyoruz dedim oda biz sizden fazla istiyoruz dedi.

cembaba

AlıntıTRT-1 den naklen
Bank Asya 1. Lig'de ertelenen Samsunspor-Mersin İdmanyurdu mücadelesi bugün oynanacak. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da yapılacak olan maç 40. dakikadan başlayacak. Hakem Fethi Serkan Koçak'ın yöneteceği karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

1-0 önde başlanacak
13 Eylül'de oynanan Samsunspor- Mersin İdmanyurdu maçında, Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yüksel Yeşilova, ağabeyi Murat Yeşilova tarafından bıçaklı saldırıya uğramış ve Mersin İdmanyurdu 1-0 önde olduğu karşılaşma 40. dakikada tatil edilmişti.

Fotomaç gazetesi

Böyle bir haber buldum arkadaşlar. Eğer doğruysa bu akşam canlı yayın var.

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 November 2010, 12:47:19
Eğer Beşiktaş maçındaki gibi ölümüne savunma yaparlarsa, işimiz gerçekten çok zor. Çünkü bana sorarsanız iyi bir savunma anlayışları var. İnşallah forvetlerimiz iyi çalışır.

ama 20 dakika da 3 gol  45 dakika 4 gol yeme kapasiteleri olduğunuda es geçmemek lazım  ::)

salihcakir

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 November 2010, 12:49:39

aradım hemen trt'yi.
maalesef yayın yokmuş :(

celebi

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 November 2010, 12:49:39

yayın akışında yok.

YaşarDoğu

cembaba