Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Bir de bu maçın hemen öncesinde ısınma nasıl olur ki?  :-\ :o

berusa55

Maç öncesi normal maça başlamadan önceki ısınmalarını yaparlar dostum. 3-4 dakika oynandıktan sonra hemen 2.yarıya geçilir soyunma odalarına gidilmez devre arası diye...

Burak

normalde 105 + dakika geçirdiğimiz stadta 50 dakika geçirmek ilginç bir tecrübe olacak :)

celebi

önce antep belediye sonra diyar sonra mersin HAYDİ SAMSUNSPORUM UTANDIRMA BİZLERİ

Kadir ÇELEBİ

daha öncede yazmıştım özellikle hoca konusunda bu maçı işaret etmiştim futbol bilgim çerçevesinde benim açımdan hoca gidicimi kalıcımı bu maç göstericek galip yada malüp hiç önemi yok kadroda 10 olur 9 olmaz 11 de 11 harika olur...

jean

s_uzunkaya

kupa ve diyar maçlarında cenk oynatılıp takıma ısıtılırsa bu maçı alırız......

furkan5534

tv verse keşke maçı ne kıyak olurdu  :) yarıda kestiler versinler ama hakkımız  :)

lucarelli

Bu nurullah sağlamın inşallah alengirli işleri yoktur.... Bundan sonra Samsuna gelen giren rakip takım teknik heyetinden savcılıktan iyi hal kağıdı talep edelim, yoksa stada almayalım ...  :D :D :D :D :D :D

celebi

Nuri Asan

5trawberry

Bu maçtan alınacak bir puanın Samsunspor için önemi yok Mersin İ.Y skoru korumaya yönelik çıkacaktır. 1 puan alsalar da iyi netice onlar için.
3-4 forvetle çıkmamız lazım bu maça, onlar düşünsün !

YaşarDoğu

Poziyon bulmakta zorlanıyoruz biz daha dogrusu atak yapamıyoruz ki , 3 fovetle cıksak ne olcak 4 forvetle cıksak ne olcak.
Bence önce atak yapmayı , orta kesmeyi , duran top kullanmayı ögrenmeliyiz.Agbetu normal topa vuramıyor duran top kullanıyor , gelde isyan etme!

berusa55

AlıntıYa ücretsiz ya da 1 lira
[ 29.10.2010 ]

Samsunspor yönetimi, 3 Kasım'da Mersin İdman Yurdu ile oynanacak erteleme maçını ücretsiz yapmayı planlarken, bu konu pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacak

KARŞILAŞMA 3 KASIM'DA
Bank Asya 1. Ligi'nin 3. haftasında Mersin İdman Yurdu'nun o zamanki Teknik Direktör Yüksel Yeşilova'nın saha içerisinde ağabeyi Murat Yeşilova taraftarından bıçaklanmasıyla yarıda kalan Samsunspor- Mersin İdman Yurdu maçı 3 Kasım'da oynanacak. Yönetim 3 Kasım'daki mücadelede, yarıda kalan maça bilet alıp gelen taraftarları mağdur etmemek için yol arıyor. 40. dakikadan konuk takım Mersin İdman Yurdu'nun 1-0 üstünlüğüyle devam edecek olan karşılaşmanın da konuşulduğu İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına katılan Samsunspor Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ateş ise, kendilerinin maçı ücretsiz yapmak istediklerini belirtti.

ATEŞ: 'İNİSİYATİF BİZDE'
Ateş, "Önceki akşam yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, Samsun'da yapılacak spor faaliyetlerine alınacak önlemler konuşulurken, önümüzdeki hafta çarşamba günkü Mersin müsabakasının durumuyla ilgili de fikir alışverişi yaptık. Biz bu erteleme maçında taraftarlarımızı mağdur etmemek için müsabakayı ücretsiz yapmak istiyoruz. Bunun federasyonca bir hükmü yok ve inisiyatif bize kalmış durumda. Ancak başka yükümlülükler var mıdır? bunu araştırıyoruz. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki, maç ya ücretsiz olacak, ya da biletler 1 liradan satılacaktır. Bu konu için pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında karar alacağız" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=72143

s_uzunkaya

bu maç çok ilginç bir maç olcak. trt ye baskı yapsakda maçı canlı yayınlasalar. face de de  ilan yapılsa herkeş trt ye maç yayınlansın die mail atsa??? hatta herkez kendi face in de samsunlu olsun olmasın arkadaşlarından rica etse adresi linki verip bu adrese veya maile 2 dakkanızı ayırıp maç yayınlansın die mail atsa??