Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

Serkan

Bu Mersin taraftarı kadar yalancı,*******,insanlıktan yoksun kişiliği oturmamış insanlar görmedim,

Adana diye bağırmışız,Oh oh diye bağırmışız;

Tufan

kaptan 55

bu ne bahtsızlık kardeşim elin sapığı,kafasına sıkılacak adam yiğeninin karısıyla ilişkiye giriyo kabak bizim başımıza patlıyo.şimdi iş büyüklerimizde,ağırlıklarınızı görelim beyler.

sercan5592

oh oh macın basında söylenıyodu o da mersınlılere degıldı uydurmasınlar.

furkan5534

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 14 September 2010, 10:23:26
8 otobüs geldik demeyede başlarlar birazdan

diyor ya zaten dun ropartajda yuzlerce mersın taraftarımız falan dıo'lar.18 kısılık kamyonetle gelmısler hepsı yuzlerce taraftarımız diyor adam.daha ne olsun gul gul öl yanı

eLLis

3 maç yaptık miğdem bulandı ya onlar düşsün ya biz çıkalım şu ligden kocaeliyi eskişehiri arar oldum en azından bu kadar yalan yoktu

cembaba

Alıntı yapılan: eLLis - 14 September 2010, 12:48:27
3 maç yaptık miğdem bulandı ya onlar düşsün ya biz çıkalım şu ligden kocaeliyi eskişehiri arar oldum en azından bu kadar yalan yoktu

gerçekten öyle... Hiç değilse yalan dolan yoktu.

lucarelli

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 14 September 2010, 10:23:26
8 otobüs geldik demeyede başlarlar birazdan

8 tane oyuncak otobüs ile gelmiş olabilirler belki...

King Of The North

Ne olursa olsun, TRT spikerleri ve yorumcularının Samsun bir futbol kentidir, yaşanabilir en güzel şehirlerden ve asayiş olaylarının en az yaşandığı şehirlerimizin başında denmesi benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu, teşekkürler TRT...

berusa55

city ultras

resimler süper,bayraklar cok hosuma gitti,bidaha macta 50 tane büyük bayraktan olsun >l<

isyan

Onca emek verdikden sonra, hafta ici, yagmurlu bir Havada mac olmasina ragmen böyle bir görüntü sergileyenlere, Helal olsun vallah  >l< >l< Keske Simdi TRT ve diger Kanalarda bu müthis görüntüler konu$ulsaydi  :(

kalptenþimþek

14 September 2010, 21:05:22 #388 Son düzenlenme: 14 September 2010, 21:12:06 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: berusa55 - 14 September 2010, 15:45:47
Dün akşamın belki de en anlamlı karesi:

' o '   an

kuzeykale

İl dışında yaşıyorum. Bayramda memlekete geldim. Pazar günü geri dönerken maçta olamayacağım  için zaten üzgündüm. maçı tv. den seyrederken sporun şehri samsun pankartını spiker anlatırken  kollarımın altına karpuz sığmıyordu gururlanıyordum. olayı görünce şok oldum kısacası 15 dakika kadar bende hatlar koptu  ne söylediğimi küf......  bilemiyorum. mevzunun taraftarımızla alakası olmadığını öğrenince, yinede rahatladım desem yalan olur. asıl bıçak fedarasyonun elinde kaldı sanırım. bize kaç defa saplar bilemiyorum. inşallah münferit bir durum olarak değerlendirirlerde bizi sıyırıp geçer.  herzaman heryerde samsunspor maçını çıkar oynar kimsenin şüphesi yok.   yeterki bıçağı bize yani samsunluya saplamasınlar.