Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

Atakumlu

yanarım yanarım da bayrak şovumuzu konuscamız yerde baska seyleri konusuyoruz >:( :(

Lusage

O zaman özür dilerim.

Ama o nasıl bir renk tonlamasıysa bildiğin bordo mavi geldi gözüme. O kadarda dikkatli baktım. .:.:.

bengülü

erkutdem55

Bence maç kaldığı yerden devam edecek,aslında mantığım güvenlik zaafiyetine rağmen 3-0 bizim galip sayılmamız gerektiğini söylüyor.Adamın uçkuru yüzünden maç yarım kaldı.
Ciddi bir para cezası alacağız,belki 1 maç da saha kapatma.

vanlioglu

hükmen vermesinler kardesim çıkalım adam gibi topumuzu oynayıp kazanalım ama gel gör ki bu futbol beni hiç mi hiç mutlu etmiyor bunu altay maçından sonrada söledim. bişeylerin eksik olduğu aşikar ben artık takımımın çatır çatır top oynayıp maçı kazanmasını istiyorum hükmenle mükmenle gelecek 3 puanı istemiyorum.

eLLis

Ya olaylar molaylar derken takımı unutmayalım ne biçim oyundu 40 dk boyunca cenk görünürde yoktu

erkutdem55

4-3-3 çok zor bir taktik ve ben kesinlikle becerebildiğimizi düşünmüyorum şimdilik.

Lusage

Turgay ve Ersin'in eksikliği o kadar hissedildi ki Mersin liler aldıkları her topta ceza sahası yayına çok rahat geldiler... Hoca da şu Forvet i hareketli oynatmaktan vazgeçse artık.. Cenk bir sağ açıkta bir sol açıkta bir bakmışsın ortasahada. Golü kim atacak?

mahmut55

kenan artik emekli..olmus...
ersin ve kemal oynasa uyar ama kenan degl dilimde tüy bitdi hoca para kazandrmak icin oynatmayin su kenani ...gecdi artik...ford gibi olmus

kalkamiyor...oynat ersin ve kemali...

furkan5534

mersının kendı sıtelerınde guvenlık samsunspora baglıydı bıcagı nasıl sokardı cart curt diyorlar.. 3-0 bize vericekler 4-5 mac saha kapama verılmelı samsuna dıyorlar  >:( aptl aptall konusuyorlar.fakat tff gercekten bıze ayar.. bizi 3-0 maglup sayarsa sasırmayalım..

su guvenlıge gelınce elındekı kucuk çakıydı.adam onu ıc camasırının ıcıne koysa kım nerden bıılıcek adamlar ararken ön kısma bakmıyorlar heralde... beynsiz bu ınsanlar ya

berusa55

salihcakir

14 September 2010, 07:13:18 #371 Son düzenlenme: 14 September 2010, 10:05:19 salihcakir
MAÇ KAÇ KAÇ BİTERDİ?

Bugünkü yazım iki kısımdan oluşuyor. Yazının birinci kısmını maçtan önce kaleme aldım. Bu kısımda Mersin İdman Yurdu maçına kadar olan sürecin bir değerlendirmesi ve Mersin maçındaki sürece dair tahminlerim yer almaktadır. İkinci kısmı ise Mersin maçını seyrettikten sonra oluşturacağım.

Sezonun ilk iki haftasını içeride alınan beraberlik ve Altay deplasmanından çıkarılan tek gollü galibiyet ile 4 puan yaparak kapattık. Doğrularının yanında birçok da eksiği olan bir takım hüviyetindeydik milli maçlar nedeniyle verilen araya girerken. Bu fasılada eksikleri gidermek ve takım içerisindeki uyumu arttırmak amacıyla bir kamp programı tertip edilmişti. Bu tarz bir ekstra idman programına ciddi anlamda ihtiyaç duyuyorduk.

Takıma geç katılan isimlerin kondisyon yüklemesinin yapılması, takım içerisindeki ahengin ve uyumun arttırılması, bu sene belirlediğimiz 4-3-3 tertibinin gerekliliklerinin tam olarak anlaşılması anlamında çok önemli bir süreçti bu. Zira ne belirlediğimiz dizilişin gerekliliğini tam layıkıyla ve maçın geneline yayarak uygulayabiliyor, ne de takım içerisinde tam bir uyum sergileyebiliyorduk. Altay maçında Zenke'nin çok daha kolay durumda Savaş'a topu aktarmaması bunun üzerine de Savaş'ın gole sevinmemesi bunun en bariz örneğiydi.

Mersin maçı öncesindeki en bariz endişem orta alanda devamlılık gösteremememizdi. Eğer bu sistemi tercihte devam edeceksek (ki ben de bu sistemin bizim takımdaki oyuncuların yapısına en uygun sistem olduğunu düşünüyorum) top ayağımızda iken pas trafiğini iyi işletmeli, top rakipte iken de ilerideki üçlünün katılımı ile orta alanda daha dirençli bir takım olmalıydık.

İşte tam bu noktada maçı seyrettikten sonraki yorumlarım başlayacak ve 90 dakikanın analizini yapmaya çalışacaktım. Maalesef ki bırakın Türkiye'yi, dünyada çok ender görülebilecek bir olayla maç 40. dakikasında yarıda kaldı. Olayın olduğu anda yaşadığım hayal kırıklığı ve şaşkınlık, fail ile mefulün abi-kardeş olduğunun anlaşılması ile yerini sevince bıraktı desem, çok zalimce görünmem umarım.

O dakikaya kadar sahada olup biteni yorumlamadan da olmaz tabiî ki. Samsun'u etkisi altına alan müthiş yağmur sahayı etkilediği gibi oyun yapımızı da etkilemişti. Ağır saha şartlarına Mersin'in de diri bir takım olma özelliği eklenince Hüseyin Kalpar ilk iki haftada izlediğimiz 4-3-3 düzeni bir miktar modifiye ederek klasik 4-4-2 düzeninde dizmişti oyuncuları. Hatta maçtan sadece bir kaç saat önce ilk 11'in şekillendiğini tahmin ediyorum. Bu haliyle Agbetu sol çizgiye çekilmiş Abdülaziz de sağ açık olarak kadroda kendisine yer bulmuştu. Fakat oyuncu yapımıza çok uygun bir tertip yok gibiydi. Gol'den sonra 4-3-3 gibi bir dizilime geçtik ister istemez. Pozisyonlarımızda bu dakikadan sonra gelmeye başladı.

Aranın Hakan Bayraktar'a çok mu çok yaradığı ortada idi. Kalitesini sahaya yansıtmaya başladı artık. Maşallah diyerek savunma hattına geçelim. Kemal'in ilk maçı olmasına rağmen iyi bir izlenim bıraktı. Hızı iyi, kademe bilgisi yeterli idi. Fakat Kenan, ilk golü yememize sebep olan veteran Kenan? Hani halısaha maçlarına fasulyeden gelen herhangi bir arkadaşımızın babası gibiydi. Jonathan veya Ersin ile Kemal ikilisi devamlı olmalı artık. Kenan ısrarından da vazgeçilmesi gerek. Alparslan ise kumaşı iyi, bize çok yararlı olacağını aşikar bir oyuncu profili çizdi.

Gol'den sonra değiştirdiğimiz sistem ile oyunda hâkimiyetimizi arttırmıştık. İkinci yarılarda ayakta kalan bir takım olduğumuz ve rakip savunmadaki kartların da artmaya başladığı düşünüldüğünde maçı iki ya da üç golle kazanacağımızı düşünüyordum.

Darısı Kartal maçına artık.

lucarelli

Fotolar çok güzel, bayraklar süper.

3 tane de çekirdekçi yakalanmış objektiflere.  :D :D

King Of The North

Alparslan ve Kenan uyumsuzdu ben hiç beğenmedim, Cenk gezindi, Murat Yıldırımın adını ve ancak 20 li dakikalarda duymaya başladık resmen yürüdüler, takım 35 ten sonra canlandı ve nitekim de bıçaklanma olayı olmasaydı golu bulacaktık, 2.devrede silecektik sahadan Mersini ama kısmet olmadı işte, son dakikalarda müthiş bir tezahurat ve protersto ambiyansı oluştu gerçekten iyiyidi tribün başta ve sonda.

Tufan