Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

KareAs55

Bende inanmadım Samsunspor taraftarının bıçakladığına , biz daha kendimizi yediğimiz için rakiplere geçemedik :o

Bitsin artık bu aramızdaki kavga  ::)

kabacevizli55

İki kardeşin arasında husumet olduğu iddia edilirken, ağabey Murat Yeşilova'nın Mersin İdmanyurdu kafilesi ile stada girdiği, tribünde ise cam bölümü kırarak sahaya atladığı öne sürüldü.

mersin fan sayfasından alıntı

berusa55

Şimdilik görünen o ki bir şekilde ceza alacağız sahamızda gerçekleştiği ve güvenlik zaafları olduğu için ama olayın şeklinden dolayı, abisinin yapmasından ve bunu bir aile içi husumetten kaynaklanmasından dolayı cezamız hafifleyecektir...  :( :(

GurbetciFanatik

bu isden biz zararli cikarsak o yönetimde sesini cikarmazsa koyum onlara.

Oh ya adam gelcek bi bicak siyirtcak al 3 puani .

Hesapladim o zaman Kalpar 16 bicak siyrigi alsa 48 puan cepte.

Böyle sacmalik olmaz 0-3 hükmen maglup diye.
100 % tekrarlanir mac.

Yoksa kümede kalma sampiyonluk maclari aynisi yapalir bunu duruduramzlar.

berusa55

Adam kafileyle girdiyse üzerine scud füzesi saklasa aranmayacağından dolayı sorunsuz şekilde içeri sokacaktır; bıçağı da hayli hayli somuş içeri şerf..iz...

gezegenX

Arkadaşlar işi üzerimize almayalım. Ceza verilebilir yazıları yazmayalım lütfen. Ceza verilirse Mersine verilmeli. Dünyanın neresinde görülmüş kendi iç hesaplaşmaları yüzünden başkalarının ceza almasını ... Mersine 6 maç ceza verilmeli. Samsunun huzurunu bozmuştur. Manevi olarak zarar gördük.

furkan5534

İnsallah hukmen macı bıze verırler sonucta okdr ınsan para verdı herkez hazırlandı samsundakıler macta bız tv 'lerde gunumuz mahvoldu.. bombalamaya baslamıstık sutları.. Onların zımbırtısını bız mı cekıcez.ama tff zaten ayar bıze bakalm nolcak...

celebi

55.hakan

yuh ya şaka mı bu bordo mavi ...tam bir skandaldı bu maç herşeyiyle inanamıyorum

Tufan

Atakumlu

bordo mavi degil ıslanmıs bir kırmızı beyaz bayrak...yalnıs bilgi olmasın

Lusage

celebi

55.hakan

Islak olabilir bence de yoksa onu orda onu tutmazlar herhalde

cembaba

Hayır ya ıslanmış Samsunspor bayrağıydı. Yanlış bilgi vermeyin...