Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

bak gelde küfür etme takım iyi futbol oynamayı istiyoz  küfür etmemme kararı aldık
ama bi hayvan gelip sahanın ortasında vipden atlayıp abisini bıçaklıyo samsun suçlu çıkatılmıya çalışıyo
bu maç oynatılmalı sokarım hocasında abisinede

King1965

arkadas o kadar para verıldı mıllet bu yagmura maca gıttı o kadar kısıye yazık ettınn SEREFSIZ !! ADAM

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 September 2010, 21:29:01
arkadas o kadar para verıldı mıllet bu yagmura maca gıttı o kadar kısıye yazık ettınn yaramaz !! ADAM
Şerefsizz Yaa Yazık Bu Kadar Emege..! Bu Kdar Aşka..!!

berusa55

babasamsunlu

Oğlumun ilk maçıydı..Ve olaylıydı :)
Benim oğlumuda böylesi yakışırdı :):):)

Şaka bir yana olayı ilk duyduğumda aklıma gelen bunu bir Samsunlunun yapamayacağı idi..
Vede böyle olmadığını öğrenince içim rahatladı..
Sanırım bu maç yarıda kaldığı yerden devam eder..Bir maç seyircisiz alırsak alırız ama eğer Mersinin Hocasının açıklamaları düzgün olursa belki ceza bile almayız..

55Bafra55

Mersin başkanı hakemler hükmen yenilgi kararı verdiler diyor TRT 3'te.İyi de ne zaman dediler,sen nasıl duydun,neler oluyor ya?Bıçaklayan manyak ,hocanın ağabeyi sonuçta.

celebi

gezegenX

Böyleşey dünyada görülmemiş. Adam kendi ağbisini bıçaklıyor... Böyle bir durumda bize ceza verirlerse çok yanlış yaparlar. Bu durumu her takım taraftarı kullanabilir. Aslında Mersin' e ceza vermek lazım. Kendi antrenörü ile ağbisi yüzünden binlerce taraftar maçı izleyemedi. Samsunspor hükmen 3-0 galip ilan edilmelidir.

kabacevizli55

bu işin peşini bırakmamalı yönetim g*t hoca çıkar samsunun suçu felan derse 3 puan için bu sefer biz takarız bıçağı

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 September 2010, 21:33:34
Oğlumun ilk maçıydı..Ve olaylıydı :)
Benim oğlumuda böylesi yakışırdı :):):)

Şaka bir yana olayı ilk duyduğumda aklıma gelen bunu bir Samsunlunun yapamayacağı idi..
Vede böyle olmadığını öğrenince içim rahatladı..
Sanırım bu maç yarıda kaldığı yerden devam eder..Bir maç seyircisiz alırsak alırız ama eğer Mersinin Hocasının açıklamaları düzgün olursa belki ceza bile almayız..

:D :D Tabikide Bu Yakışır Benim Kuzenime  ;) Babası Tribüncü Kuzeni Tribüncü :D :) :) :-* >l<

engizli55

orospu cocugu tuna kayada  samsuna taraftarlara dönerek bir tripler yapiyo sanki samsunspor taraftari yapmis gibi serefiz herif

FaTiH_HaN

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 September 2010, 21:32:00
Her şeyiyle kabus gibi bir akşam...  :( :(
:( :(Ne Yazıkki Abi..Ben 2.Yarıda Maçı Alacagımıza İnanıyodum Ama Oynayamadık Bile :o :(

furkan5534

s***** cam abısınede kardesınede macımızın ıcıne ettı o.. cocukları ne guzel bombalamaya baslamıstık.tff cezayı bıze verırse taaaa sulalesıneeeee ............ >:(

ender

o defansin yaptigi hatalar ne idi boyle.bizim siteden dort kisi secip defansa koysak daha iyi oynariz.yedigimiz gol komediydi.Ayrica bicaklama olayindan onceki pozisyon disinda bir tane organize atak yok.orta sahamiz ileriye organize top tasiyamiyor.Insallah bu maca ozel bir durumdur.Genel olarak boyle oynarsak ligden cikmamiz zor.Bu federasyonun eline firsat gecmiski bu olaylardan sonra samsunsporun canina okurlar.Diyarbakirda olsa bu olay mersin kume duserdide samsunda olunca ihale bize kalir.