Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

berusa55

25 August 2010, 13:44:39 #120 Son düzenlenme: 25 August 2010, 13:47:32 berusa55
O kanalın dili o bunu biliyorum; o yüzden dedim ya kanal mı yok başka! Sesi kapatma fikrine katılıyorum!

Fecr_55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 August 2010, 11:44:51
evet programda öyle yazıyor yanlış yazmadılarsa trt 6 verecek

Bu kanali silmistim, mecburen tekrar aratmaliyim..Mac biter bitmez tekrar silerim..
Acikcasi,.............! Diyecek söz yok aslinda..Herkese özel kanal aciliyor madem, TRT bölgesel kanallarini kursalar, ne bileyim Karadeniz, Akdeniz vs..Böylece o bölgenin macini da bölgeye ait TRT verir..Böylece adami günaha sokmazlar..!
Kazanmak dilegiyle artik..

Akyol

Arkadaşlar bu kadar gerilmeye gerek yok maçı oynayacak takımlar Türk, yönetecekler Türk, tribündekiler ekran karşısındakiler Türk... Adım gibi eminim o bölgede ki insanlar normalde de izlemiyorlar bu kanalı devletin boş yatırımlarından birisi SAMSUNSPOR'umuz sayesinde değer kazanacaktır. Biz keyfini çıkartmaya bakalım diğer konuları buraya taşımaya gerek yok...

Sercan

Kesinlikle Ali kimse izlemiyor bu kanalı.Onların susturmak için açılmış bir kanal.Ayrıca bu kadar büyütmeye gerek yok,hiç hesapta yokken maçımızı izleyeceğiz işte...

Akyol

ali ihsan

Bi maçlar kaldıydı içine etmedikleri ona da el attılar.Karadeniz takımının maçını kürtçe verecekler ha.Yaptığın işin içine edeyim TRT  >:(

berusa55

25 August 2010, 14:16:48 #126 Son düzenlenme: 25 August 2010, 14:21:32 berusa55
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 25 August 2010, 14:15:35
Bi maçlar kaldıydı içine etmedikleri ona da el attılar.Karadeniz takımının maçını kürtçe verecekler ha.Yaptığın işin içine edeyim TRT  >:(

Aynen kardeşim beni deli eden de bu! Sercan ve Ali kardeşim büyütülen bir şey yok. Ben Samsunspor'umuzun maçını kürtçe dinlemeyeceğim olay bu! Yoksa maçımızı bu hafta izleme umudumuz yokken bu iyi oldu ama kanal seçimi yanlış!

Serkan

Radyodan dinlemektense Televizyondan izlemeyi tercih ederim..

ali ihsan

Memlekette siyasetin bulaşmadığı toplu iğne ucu kadar yer kalmadı.Bu nedir ya.Yazıktır be ...

Akyol

Yapmayın abiler biraz mantıklı düşünelim izmir'de alsancak stadında adam gidecek kürtçe maç anlatacak! Yanlışınız var böyle şey olmaz...

ali ihsan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 August 2010, 14:33:52
Yapmayın abiler biraz mantıklı düşünelim izmir'de alsancak stadında adam gidecek kürtçe maç anlatacak! Yanlışınız var böyle şey olmaz...

Bu kanal Kürtçe yayın yapıyor bildiğim kadarıyla.İzlemişliğim yok ama Türkçe yayın olacağını zannetmiyorum.

Akyol

Abicim kusura bakmayın ama bir benzetme yapacağım. Ligtv 6-7 maç yayınladığında jojo çocuk kanalından da maç veriyor ben o maçları 6-7 yaşında çocukların anlattığını hiç duymadım. Bu fikire nerden kapıldınız anlayamadım ama bu konuyu trt'ye açıp sormak gerek ben kesinlikle ihtimal vermiyorum...

Serkan

Yok ali geçen hafta Ksk maçını'da Kürtçe yayınla verdiler.Sanırım bizim maçıda Kürtçe yayınlarlar..

sadece55

Olmadı şöyle yaparız sesini kısarız Ali yine radyo yayını yapar iksiini birleştiririz :)

55.hakan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 August 2010, 14:53:27
Abicim kusura bakmayın ama bir benzetme yapacağım. Ligtv 6-7 maç yayınladığında jojo çocuk kanalından da maç veriyor ben o maçları 6-7 yaşında çocukların anlattığını hiç duymadım. Bu fikire nerden kapıldınız anlayamadım ama bu konuyu trt'ye açıp sormak gerek ben kesinlikle ihtimal vermiyorum...
geçen haftaki karşıyaka antep belediye maçını da kürtçe verdi