Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 August 2010, 09:15:25
Her hafta bir maçı veriyorlarmış bu hafta da Altay Samsunspor maçı var programda

Evet doğruymuş, kadere bak, silah dayasan izlemezdim bu kanalı, 1,5 saat kendi rızamla kesintisiz TRT6 izleyeceğim hayatta aklıma gelmezdi.  :( Sesini kısar izleriz artık.

germencisse

55erhan55

55.hakan

Alıntı yapılan: 55erhan55 - 25 August 2010, 11:38:39
bizim maçı canlımı veriyorlar
evet programda öyle yazıyor yanlış yazmadılarsa trt 6 verecek

fatih55ankara

maraton

25 August 2010, 12:11:40 #110 Son düzenlenme: 25 August 2010, 12:20:34 samsuni
biji !!!!!!!! a goym !!  :o

mehmet yılmaz

Çok şükür Ömer Üründül ya da Tunç Kayacı yorumcu olamayacak maçta! :)

epçeli köylü

Beraberlik de olabilir ancak Samsun yener diyorum.

mehmet yılmaz

Evet Altay'da da uzun süre forma giymişti. İnşallah tarafsız davranır! Hoş, taraflı olsa ne olacak ki? Nasılsa ne dediğini ianlamayacağız :) :) :) Hasan Özer bizde de birkaç maç oynamıştı aslında. 1994-95 sezon baslangıcında onu transfer etmiştik ama ligin baslamasına az bir süre kala G.Antep'e geri dönmüştü. Bonservisinde sorun olmuştu. Hatta o sezon açılışında A.Gücü ile 2-2 kaldığımız maçta gol de atmıştı. Ben o maçta top toplayıcıydım :)  :P Hey gidi yıllar hey...

Burak

kürtçesini bilmem ama bu işin türkçesi bizim maç bir şekilde tv'den veriliyor anlamına geliyor sanırım . toplu izlemek gibi bir organizasyon olacak mı?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: germencisse - 25 August 2010, 11:38:32
Samsunspor için katlancaz artık.. :(

Katlanmak ne demek ya ona katlanmakmı denir en büyük mutluluk bu..... ;D ;D ;D

**KaR6**

valla bizim maçı versin de isterse ermeni devlet kanalı versin, çok sevindim maçı izleyeceğim için..

sadece55

berusa55

Altay - Samsun maçı kürtçe! Yazıklar olsun! Kanal kalmadı di mi!

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 August 2010, 13:37:55
Altay - Samsun maçı kürtçe! Yazıklar olsun! Kanal kalmadı di mi!

abi olay o değil ki, o kanalın dili zaten belli, tesaduf bizim maçı veriyorlar, normalde hiçbir kanal vermeyecekti, kısmet işte.. çok çok toplanıp izleriz, sesi kapatırız akyol anlatır maçı ;D